Stydím se za to

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sahrazad1
1.12.24 12:22

Zakladatelko neblbni, vždyť si škodíš zdraví - v těle se ti hromadí odpadní látky. Abys na to zdravotně nedojela … ten psycholog by opravdu nebyl od věci.

• Citovat
  • Upravit
8142
1.12.24 12:32
@Alinois píše: Více

Tak v tomto to tedy my chlapi máme mnohem snažší. Klidně stojíme při čůrání vedle sebe a jediná starost je, aby mi to necákalo do oka, až si ho bude ten vedle oklepávat :) Teď už jsou skoro všude mezi pisoáry přepážky, ale pamatuju časy, kdy se běžně v restaracích, na sportovištích a dalších zařízeních močilo na zeď natřenou asfaltem, pod kterou byl žlábek, kterým vše odtékalo. Tam se občas stalo, že člověk zjistil, že mu soused přímo pozoruje péro, ale přesto nebyl problém si v pohodě ulevit bez nějakého bloku v hlavě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alinois
1.12.24 13:04
@rmot píše: Více

Tohle jsou prostě věci co řídí hlava. Ale nemá smysl být nervózní, že někdo vedle v kabince slyší moje močení. Já zase slyším jejich. Tohle mi nevadí. Mně spíše vadí to močení jako by na povel. Kdy víš, že musíš rychle protože někdo čeká.

• Citovat
  • Upravit
77376
1.12.24 14:27
@j.a.n.i1 píše: Více

a zakladatelka má taky takový blok, a pak po příjezdu jde do lesa a tam vesele nakadí hromadu - už chápeš, proč jí nevěříme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
1.12.24 14:54
@stinga píše: Více

A hlavně si o té stydlivosti v rámci vyměšování strašně ráda a obsáhlé povídá :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101918
1.12.24 16:24
@stinga píše: Více

Ja neresim zakladatelku, ja reagovala na tvrzeni, ze není možné tyden nejit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alinois
1.12.24 17:11

Tak za sebe můžu říct, že se opravdu dá přežít i více nez tyden bez stolice. Ale to uz opravdu hodně cítíš. Je ti zle a modliš se aby to už konečně bylo venku. Zakladatelka nemá klasickou zácpu když chceš, ale nemůžeš. Jí se chce, ale zároveň to zadržuje do doby než se bude citit komfortně. Nedovedu si představit s tim fungovat nejak dlouhou dobu…nenapsala kolik jí je let. Ale píše o škole, takže žákyně základní školy nebo studentka. Každopádně to chce nějak řešit, protože dlouhodobě fungovat v takovém režimu se nedá. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3547
2.12.24 17:56

Som nevedel ze toto je az tak vtipny server :-)

No a potom som si spomenul na jednu znamu ktora tiez nieje mentalne v pohode a cim vacsia blbost tym viac sa jej venuje. Tak tiez nejaku dobu nesla no a potom si natrhla zadok. Detaili mi nerozpravala ale asi dostala od lekara pekne vynadane, pretoze odvtedy aj ked ideme von tak mi hlasi ze su 4 hodiny a potrebuje ist na velku aby som na nu pockal :-) Ako z extremu do extremu… najskor vobec a potom presne na sekundu o 16:00. Prosim trosku zdraveho rozumu este nikomu neublizilo.

A este som vas chcel oboznamit zo zaujimavym pozorovanim: Kazdy kto tu ma zahrabane veci na dne skrine alebo sa inak tvari ze niektore veci/cast tela neexistuju vzdy uvadza v prispevku ze je dospely, normalny alebo nejako inak odvodnuje svoju uchylku…
Ked budem mat niekedy cas a naladu tak vam porozpravam o tom ako vas strach a hambenie obmedzuje a nemozete koli nim zit normalny zivot ;-)

Inak som vam chcel porozpravat pribeh o tom ako ucili kona nezrat. Prvy mesiac nedostal zrat 1 den, druhy uz 2 dni bez zradla, 3 mesiac 4 dni bez zradla a stale sa vyborne drzal… takto to postupne znizovali a uz boli velmi blizko svetovemu unikatu: vyslachteniu kona ktory nepotrebuje zrat, lenze tesne predtym ako by uz mal cely mesiac bez zradla tak zdochol :-(

Inak som sa tu dnes tak vyborne pobavil (nielen v tejto teme)… fakt dakujem, specialne podakovanie patri @rmot ovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4362
2.12.24 18:10

Papir si pod sebe davam taky, nemam rada kdyz mi voda z wc cakne na holy spodek… cestovatelskou zacpou trpim taky, ale jen proto ze mi casto nesedne zmena stravy a vody…
dokonce pochopim ze to cloveku uplne nejde pokud vi ze za dvermi kabinky preslapuje fronta dalsich co fakt spechaji toaletu pouzit…

ale ten zbytek? jako ze by clovek na rekreacni dovolene u more nenasel chvilku v klidu se vyprazdnit? a pak kvuli tomu tolik trpel?

takze bych zapatrala v hlavince proc se tak stydis (nejaka neprijemna situace v minulosti, tabu v rodine?) a pokud ani to nepomuze s tim rozumem zabojovat tak toho odbornika ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí