Stydím se za to

Anonymní
30.11.24 20:45

stydím se za to

Ahoj všem, stydíte se chodit na záchod? Protože já jo, když jdu doma na velkou zahazim záchod papirem, aby nebylo slyšet to zblunknuti, protože máme záchod naproti obýváku, tak aby to někdo neslyšel nebo zapnu v koupelně třeba vodu, aby to nebylo slyšet, na velkou si nedojdu ani ve škole, to bych nedala, dojdu si až doma a to mám kolikrát, co dělat abych došla domu vůbec na ten záchod, nejhorší je když jsme třeba nekde na dovolený, když jsme tam tam třeba týden, tak ten týden nejdu a to na dovolené jim vic nez doma ale prostě to držím v sobě, když jsme třeba někde u more, tak se mi třeba chce kadit když jsme u bazénu, tak to vždy sedím na lehátku a nejdu vůbec do vody, protoze to bych to pustila, pak z dovolené přijedeme domu a za chvíli utíkám na záchod, kde jsem strašně dlouho a hodně toho kadim, ani už ten záchod potom nejde spláchnout. Prostě to bere fakt jako něco soukromého a nechci, aby to někdo věděl, čůrat se taky stydím, ale ne tolik, ale vždy když čůrat nekde ve škole, je mi strasne trapné, když je to slyšet to čůrání, to je vždycky hrozný. Když dostanu menstruaci a chci si ve škole vyměnit vlozku a někdo je na záchodech, tak si ji ani nevymenim, to bych se propadla hanbou, ještě pak kdyby to někdo slyšel a stal u umyvadel. Doma to vlozku taky rozbaluju fakt potichu, aby kdyby šel někdo kolem záchoda to neslysel, to bych nedala, vložky ani nehazim doma v koupelně.
Jak to máte vy s tímhle?
Rychlá odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76481
30.11.24 20:58
@Anonymní píše: Více

popros maminku, ať tě objedná k psychologovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.24 20:59

8o o :roll: 8o
Ti teda moc nezávidím, kašli na to srat musí každý :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30545
30.11.24 21:03

Úkoly už máš hotové? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.24 21:06

No, v pubertě jsem to taky tak měla (myslím, že to začalo tím, že se mi posmívaly spolužačky). Dneska už mi to vadí míň, ale nejlepší jsou stejně záchody, které jsou prakticky zvukotěsné :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.24 21:26

Prosim anonym :oops:

Ja to tak mela jeste pred narozenim prvniho syna, stydela jsem se i pred vlastnim manzelem. Bydlime v panelaku, no zvukotesne to neni. Vzdycky jsem se tesila, jak za nim zaklapnou dvere a ja si v klidu potrebu vykonam. Ale po tom, co jsem se pred nim v tehotenstvi nekolikrat poblila, pri porodu i pos*ala a prestali jsme v noci pri curani splachovat, protoze splachnuti nam vzbudilo dite :roll: tak uz se nestydim snad s nicim..

Ale presne, dojit si na velkou na tabore, nebo na vode, pri prechodu hor atd., kde skupina ceka, az budu mit hotovo, aby se mohlo pokracovat, to bylo uplne trauma. Kracet pred vsemi do lesa s toaletakem… :lol:

Prejde te to treba taky s vekem a detmi… :nevim:

Ale jak ma treba nekdo na wc vyskladane menstruacni pomucky, to taky nechapu. Mam je doma v soukrome skrini u obleceni a vezmu s sebou vzdy jen to, co potrebuji pouzit.

I kdyz rozhodne nejsem puritan, co dela, ze tyhle veci neexistujou, furt mi nektere telesne procesy prijdou velice soukrome ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.24 21:42

Mám to úplně stejně. Jsem dospělá, mám děti, přesto mi připadá naprosto nevhodné s kýmkoliv tyhle tělesné potřeby probírat, komentovat nebo jít na záchod, když někdo chodí kolem. :roll: Za probírání prdíků, hovínek a podobných témat bych ty lidi zahrabala 3 metry pod zem. Nikdy bych takové slovo ani nevypustila z pusy. U dětí to člověk ještě musí nějak pretrpet, ale kdyz třeba dospělý před dalšími lidmi vstane a oznámí - jdu se vyčůrat, to se mám vzdycky chuť zeptat, jestli potřebuje asistenci, nebo proc to proboha všem oznamuje jak v mateřské skolce. :lol: Hygienické potřeby vyskladane všem na obdiv taky nechápu. Nebo nekteri mi známí mají potřebu veřejně rozebírat tyhle veci o svých pubertalnich dětech - to mi prijde asi vrchol buranstvi, jak se asi slečna v pubertě musí cítit, kdyz její rodiče verejne rozebíraji její tělesné pochody. :zed:

• Citovat
  • Upravit
76481
30.11.24 21:48

no jen k těm hygienickým potřebám - moje mamka měla vložky a tampóny na nízké poličce před wc, takže jsem od batolátka viděla, na co to je, a že ženy menstruují, - tak jsem věděla, co čeho jdu :)
já mám tyhle potřeby také schované, dcera má 8 a já teď pořád tak nějak nevím, jak ji poučit o menstruaci, kdyby to viděla od mala, bylo by to přirozenější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24800
30.11.24 21:57
@stinga píše: Více

normálně
při řeči žádné velké promluvy
já jsem celý život pro Pravdu
moje holky to viděly, začly se ptát asi v první třídě, vysvětlila jsem jim sex, péro, vložky, menzes…
dodnes jsou rády a furt mi říkají, že to pak musely říkat kámoškám ve třídě, že to holky nevěděly, mamky jim říkaly obvykle že na to je ještě čas :zed:
v tomhle nemám žádná tabu, ani kdyby bylo zle a nějaká jiná orientace, furt se o tom doma bavíme… a kdo se nebaví, at se pak nediví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101614
30.11.24 22:06

Taky nevidím důvod, proc bych mela v koupelně ci na wc doma schovavat menstruacni potreby, to je jak kdybych resila schovavani toaletniho papiru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2367
30.11.24 22:21

Je to v hlave.
Taky se snazim chodit na velkou potichu nebo kdyz neni nikdo doma.ale kdyz potrebuji tak prostw jdu.na verejnych mistech, navstevach chodim fakt jen v pripade nouze.
Na dovolene s tim mivam problem, ale je to tim, ze na to myslim uz dopredu.napr.ze si musim dojit nez pujdem na celodenni vylet apod. kdybych na to nemyslela, tak bych sla myslim bez problemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12577
30.11.24 22:40
@Lorre píše: Více

No ono to neni tolik mimo..ja mam treba problem chodit na velkou v praci nebo na navsteve :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30545
30.11.24 22:47
@lilith1 píše: Více

Tomu věřím, ale těžko někdo bude týden bez vykonání potřeby. By explodovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2898
30.11.24 22:59

Dneska lidi chodí na záchod s mobilem. Tak co si na něm pustit nahlas nějaké písničky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101614
30.11.24 23:01
@Lorre píše: Více

A proc by nemohl, když mu to prostě na cestach nejde. Tyden nemi nic, co by nebylo reálné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí