Styk s širší rodinou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1124
16.3.20 08:34
@Anonymní píše:
@divine woman
No jasně že nebyl.
Mně na tom nejvíc ale fakt zaráží, že ještě den před tím, než vláda vydala prohlášení, prohlašoval, jak by všechny střílel, co porušujou nařízení.

Protože to se týká jen ostatních ne, nás přece ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
16.3.20 09:02
@Anonymní píše:
@divine woman
No jasně že nebyl.
Mně na tom nejvíc ale fakt zaráží, že ještě den před tím, než vláda vydala prohlášení, prohlašoval, jak by všechny střílel, co porušujou nařízení.

Jo, to je ta vaše generace, která není zvyklá držet ústa a krok a podřídit se zájmům většiny. Jenom já já já …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
16.3.20 09:07

S rodiči na obou stranách se vídáme jedenkrát za měsíc na víkend. Teď jsme dohodnutí, že k nim přijedeme, až se situace uklidní. Nechci riskovat jejich ani naše zdraví. Přístup manžela mi přijde krajně nezodpovědný, plně té chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
16.3.20 09:12

Všechny oslavy jsme zrušily i návštěvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6875
16.3.20 09:19

Syna jsme včera předali babičce, je učitelka a bydlí na vesnici v RD. Zítra ho vyzvedáváme a měli jsme v plánu ho tam ještě dát, ale teď jste mě nahlodaly :think: tchán normálně chodí do práce, tož nevím… Nejhorší mi příjde ta nejistota, chytnu to/ nechytnu a za jak dlouho… stejnak se tímhle prostě musíme promořit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K K
639
16.3.20 13:26

Myslim, ze je na uvazeni kazdeho, jak se zachova, pokud Vam je pod 40, tak se nemate ceho bat - v Italii zemreli jen dva lide pod 40 let a to jeste meli zavazne chronicke onemocneni - takze vic nez coronaviru bych se bal recese…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
16.3.20 16:56

@K K A určitě v celé rodině nemají nikoho staršího 40 let :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.20 17:28
@K K píše:
Myslim, ze je na uvazeni kazdeho, jak se zachova, pokud Vam je pod 40, tak se nemate ceho bat - v Italii zemreli jen dva lide pod 40 let a to jeste meli zavazne chronicke onemocneni - takze vic nez coronaviru bych se bal recese…

A to víte odkud že z tolika mrtvých jsou jen dva do 40? Jsou má to nějaké statistiky?

• Citovat
  • Upravit
Hegy
16.3.20 17:50
@korneli píše:
Všechny oslavy jsme zrušily i návštěvy.

My taky…

• Citovat
  • Upravit
359
16.3.20 20:55

Ne nepřeháníš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
16.3.20 21:45

My jsme se dohodli s mužem, že také separé od rodiny. Já jsem na RD s 2 dětmi, manžel policista na operačním středisku ( mají upravené směny tak, aby s nikým z jiných směn nepřišli do styku), rodina přísný zákaz mezi lidi, aby ho případně nenakazila. Švagrová pracuje ve Škodovce a tam já vidím dost riziko, vzhledem k tomu, že bydlí s manželovými rodiči, tak i je prostě odstřihneme. Už skoro 2 roky si pečeme pečivo doma, takže máme velké zásoby mouky, v mrazáku maso, zeleninu a ovoce z léta, brambory, marmelády…takže na zahradu a jinak nikam😉ani na nákup😁 A moji rodiče bydlí přes půl republiky, takže teď to prostě vydržíme na telefonu😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí