Stylová, zajímavá restaurace v Praze?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Stylova, zajimava restaurace v Praze?
Doporucite zajimave misto, kam zajit na veceri v Praze? Nejlepe neco „neobvykleho“… Nebo nekde, kde se Vam proste vazne libi, pokud mozno v dosahu metra nebo aspon zastavky busu/tram, je jedno ve ktere casti Prahy… Neco extremne romantickeho, nebo styloveho
Dekuji predem za tipy… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Teď mě nic nenapadá, ale takhle si to tu označkuju a budu sledovat - pěkné téma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sagittarius často jezdím kolem gruzinske rest. P-1. Ale nikdy jsem tam nebyla… Jinak Imperial.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Romantická mě napadá U modré kachničky v Michalské. Ceny vyšší, ale koukni na fotky, třeba vás to naláká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BabyBella Ten Imperial vypada nadherne, ale taky tomu odpovidaji ceny… Ale kdyz chci neco styloveho, jinak to asi nejde, co ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Imperial uz davno neni co kdysi (davno) byval. Ja uz bych tam na veceri fakt nesla. Kvalita extremne klesla
@sagittarius pribliz na jakou prilezitost by to melo byt. Ty prvni dve co jsem napsala jsou jistota.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mišmiš Nejde o vyroci, oslavu ani nic podobneho, jen proste s pritelem po x mesicich bychom chteli na nejakou veceri, tak nejak si zavzpominat na zamilovane casy
A hlavne kvuli mne, protoze mam za tri tydny rodit a rada bych si jeste uzila vecer jen pro nas dva… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sagittarius píše:
@Hanka1 Hledam restauraci
To je restaurace, sit Ambiente http://cafesavoy.ambi.cz/cz/#…
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.