Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Proč prdlá, prostě se ti stýská po dětech. Mě to příjde naprosto normální ![]()
Asi to normální je… Mám nějaký splín
Ani jsem si jich moc neužila a mám trochu špatný pocit z toho, ale zase si říkám, že s nima budu celý rok ![]()
Myslím, že je to normální.
Člověk je na ně prostě zvyklý a když nejsou doma, tak je to takové divné.
Právě je to takové divné, žádný ruch, žádné hádky
až moc klidu na mě
Najdi si nějakou příííjemnou činnost. děti se určitě taky dobře baví ![]()
No ona to zase tak krátká doba není, když byly týden pryč a doma jen půl dne a už zase frčely, ale jsou spokojení to jo, jen si myslím, že to taky na ně bylo rychlé, ale snad budou ok a mají tam spoustu kamarádů
Ja se vzdycky tesim az dceru nekomu dam, ze budu mit chvilku pro sebe. Pak dceru predam a jen co odejde desne se mi styska. Pak furt chodim a cucham perinky
nekdy i bulim. Proste blazen
Jeee mne by se styskalo desne! Ted urcite, ale moji jsou jeste mali, nejstarsi ma teprve 7. Ale uplne te chapu, myslim, ze za tech par let se to o moc nezmeni. Ted jsem byla cela nesva jen z blbeho primestaku, najednou cely den doma jen s miminem, uplne smutno
![]()
Mě právě nahlodal manžel, když mi řek, že to na ně asi bylo rychlý… Pak to začalo, trochu splín a stýskání
@majdula1 píše:
Jeee mne by se styskalo desne! Ted urcite, ale moji jsou jeste mali, nejstarsi ma teprve 7. Ale uplne te chapu, myslim, ze za tech par let se to o moc nezmeni. Ted jsem byla cela nesva jen z blbeho primestaku, najednou cely den doma jen s miminem, uplne smutno![]()
Jé tak nejsem jediná, to je dobře, jim se asi nestýská, to jen nám ![]()
Ahoj holky, moje děti 7 a 10 let byly na táboře týden s kamarádem a teď jely na tábor na 14 dní s kroužkem kam chodí, viděla jsem je jen půl dne. Dneska odjely na ten tábor co trvá 14 dní a začalo se mi stýskat. Máte to taky některá tak?