Suchozemská želva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32028
3.9.19 22:23

@blanka bla nicméně ještě jednou bych chtěla zdůraznit, že to co ti píšu ber jako jednu z možných variant, která je obecně relativně častá a může to tím být způsobeno, ale není úplně 100% jisté, že je to tím ve Vašem případě. Třeba opravdu měla slabší imunitu (byť es přiznám, že jsem překvapená že jsou lidi s panem Junkem tak nespokojení) nebo nějaký podobný problém. Ale i do budoucna je fajn to mít na paměti a tím spíš pokud máte možnost venkovního výběhu, tak bych jí to dopřála. Fakt si ušetříte strašně moc starostí pokud ho dobře zabezpečíte.

Chovatele neporadím, my zachraňovali nechtěného tvorečka a ty negativní komentáře na pana Junka mě trochu zaskočily, takže se radši neodvážím radit v tomhle. Zkusila bych terarijní forum, případě nějakou tu skupinu na FB (třeba jak tady někdo postoval), v tomhle často platí čím víc recenzí, tím spolehlivější představa o dotyčném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.19 09:44

Moc dekuji za ra rady, jsem rada ze jsem to mohla aspon s nekym probrat. Prihlasila jsem se na FB do te skupiny co jste mi poradila, pokud se rozhodneme jit do dasli zelvicky, zeptam se na chovatele tam. S panem Junkem nemam zadnou spatnou zkusenost a (i kdyz by to bylo pohodlne) nemyslim si ze byla zelvicka od nej nemocna nebo slaba a proto umrela. Hodne ctu clanky a diskuze a to co si jini dovoli delat se zelvickama (samozdrejme v dobrem) to ja jsem si netroufla a myslim ze jsem na ni byla velice opatrna, ale asi nejaka spatna shoda okolnosti. Kazdopadne jeste jednou moc dekuji za diskuzi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
4.9.19 09:55
@blanka bla píše:
Moc dekuji za ra rady, jsem rada ze jsem to mohla aspon s nekym probrat. Prihlasila jsem se na FB do te skupiny co jste mi poradila, pokud se rozhodneme jit do dasli zelvicky, zeptam se na chovatele tam. S panem Junkem nemam zadnou spatnou zkusenost a (i kdyz by to bylo pohodlne) nemyslim si ze byla zelvicka od nej nemocna nebo slaba a proto umrela. Hodne ctu clanky a diskuze a to co si jini dovoli delat se zelvickama (samozdrejme v dobrem) to ja jsem si netroufla a myslim ze jsem na ni byla velice opatrna, ale asi nejaka spatna shoda okolnosti. Kazdopadne jeste jednou moc dekuji za diskuzi!

Držím palce ať se do budoucna daří lépe :srdce: ono u těch želv člověk nikdy neví, obecně z plazů jsou to hodně odolná zvířata, snesou fakt hodně. Ale i tak se odchylky najdou, navíc tohle platí většinou pro dospělce. U mláďat je ta selekce větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný