Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Conulka Co myslite ze bude lepsi? Nejde o cenu, koupim cokliv ale at se mi netrapi. ![]()
Nám ještě zaručené pomáhá - teplá koupel, malá si hoví na lehátku ve vaničce, je tak dvě hodinky po jídle a manžel jí masíruje bříško v té teplé vodě, malá je klidná a spolupracuje, úplně jsou pod prsty cítit v tom bříšku bublinky prdíky a za chvíli už prdí do vody, pak jí osuším namastím obleču, krmíme a najednou slyším ty známé zvuky a můžeme jít přebalovat znovu ![]()
No my ty lactobacily nikdy nezkoušeli, tak to nemůžu srovnat, ale ta biogaia je super - třeba teď malá spí a já slyším jak prdí - třeba 10sekund v kuse bez jakéhokoli kroucení a tlačení a tak to máme i s kaděním
ještě jsem našla na diskusích, že když má mimi potíže s vyprazďnováním, tak může mít méně tekutin, tak zařadit ještě ten fenyklový čaj a to by bylo aby nebylo ![]()
@Daja254 tak podle me kup ten Hipp. Bio gaiu a ja treba davala maly baby calm na nadýmání. Takže já doporučuji tuto kombinaci. Bio gaiu jednou denne 5 kapek lzickou. Baby calm kapky 10 kapek pred každým mlékem.
Jo a už jsem si vzpomnela, vcera jsi tu zakládala podobnou diskuzi-priste šetři a obnovuj/doplň
řešila jsi tam i lahve, doporučuju MAM anticolic.
@saadet no ale to zase bych dávala buď babycalm anebo espumisan a zakladatelka píše, že dává espumisan, tak opatrně
@Conulka Kňourá,zapláče, kroutí se, a šponuje se.. Třeba to nemusí být ono.. Ale když už 3 dny nepapá, nedokážu si to jinak vysvětlit.. ![]()
@Daja254 hmm, tak to vypadá, že je ucpaná chuďátko, zkusila bych tu biogaiu, uvidíš, že to z ní pak vyjede bude to mít až na lopatkách
@Conulka To měla po bebě, den se nevykakala a druhý den sme ji po vykakání museli koupat protoze to nemělo konce. Nejhorší že zítra maj skoro všude zavřeno. No budem mazat pupikem, cvicit nozkama a espumizanovat a v utery vse nakoupim. Dekuju vam za ochotu a vas cas.. ![]()
@Conulka vsak ja psala ze jsem davala baby calm, ze ten je na nadýmání (jak jsem popsala espumisan výše). Proto jsem výslovně napsala ať koupí Hipp, bio gaiu a baby calm. A lahev MAM. Myslela jsem, že z toho je jasné, že espumisan dávat nebude
no jestli ne tak znovu - zakladatelko jedny probiotika Biogaiu, nebo lactobacilky, jedny kapky na prdiky baby calm, nebo espumisan, nebo sab simplex a jedno mliko aspon 10 dni. Tak snad lepsi ![]()
@saadet lahev mam jsme koupili hned 2 kusy. Po pondělku vše nakoupím.. I vám děkuju za rady ![]()
@saadet já si nebyla jistá jestli si toho zakladatelka všimla, tak aby omylem nedávala najednou Babycalm a ještě espumisan, ale třeba na druhou stranu třeba by to pomohlo ![]()
ne dělám si srandu
ony se ty komentáře někdy zamotají
dobrou a klidnou noc ženy