Sunar bude na předpis, ženy prý mají kojit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hodaka
31.7.12 15:12
@Emilie píše:
Tak fajn posuneme level diskuse - kterí žena vesele nerodí, je přinejmenším „divná“, ne? Ještě bych tu měla discplíny porod doma versus porod v nemocnici a pozor, zvláštní podkapitola, císařský porod - jistě že na vlastní žádost, jak jinak :nevim:.Další návrhy??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

myslím že pro začátek to stačí :mrgreen: potom by se mohlo vyřešit dávání pribiňáčka 4 měsíčnímu dítěti, chodítka a látkovky x hnusky :lol:

• Citovat
  • Upravit
Naima
31.7.12 15:12

@Black_Orchids Určitě, řeč byla o imaginárních Američankách, plus tu párkrát padly i příklady z okolí, kdy se dotyčným nechce kojit a jsou o tom přesvědčené už v těhotenství. Objevily se tu i dvě diskutující, které nekojí „dobrovolně“ - jedna na základě špatných zkušeností u prvního dítěte a druhé to prostě není příjemné. Ale nic typu alkohol, hezká prsa a tak tu konkrétně nepadlo :).

• Citovat
  • Upravit
2282
31.7.12 15:13
@Huffmanka píše:
A kdo koho do ceho nuti? Ze se snazi nekomu vysvetlit o cem je kojeni?

Treba tim narizenim, ze sunar jenom na predpis aby zeny kojily?

Ja se kojit snazila, neobtezovalo me to, ale vedela jsem, ze mam moznost volby a zbytecne se nestresovala co by kdyby…vedela jsem, ze kojeni je pro dite lepsi, pro me snazsi a vicemene bez prace…Ale nechapu proc by vyziva mela byt nedostupna…o cigaretach taky vsichni vi co je to za hnus a koupit se daji vicemene vsude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.7.12 15:13
@Black_Orchids píše:
Tyyy jo, tady se to zase zvrtlo…
Ja myslim, ze v konecnym dusledku je vcelku sumak, jestli MM nebo UM, hlavne, ze ma ta mama dite rada ;-)

Svatá pravda. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
31.7.12 15:15
@Anonymní píše:
Takové mámy mě neskutečně točí, já koupila odsávačku za 7.000Kč, laktační u mě byla týden denně, pak 2× do týdne a teď už jen pro radost na kontrole, celkem jsem za všechno kolem touhy kojit své dítě dala 15.000Kč, myslím, že to UM by mě vyšlo levněji a s menšími nervy :cert:

Klid o tobě jsem nepsala jestli jsi to nepochopila z příspěvku, tak je mi to líto. Ale ještě jsem několikrát opakovala, že o maminkách, které se snažily kojit a nešlo to nemluvím :roll: Tak si to přečti ještě jednou nebo ten příspěvek pod tím a pochopíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
31.7.12 15:16

@Naima hm, clovek si chvilku zdrimne..a takhle to dopadne :)

@Hodaka - nositka, posazovani deti, bio strava, caj jako doplnek ke kojeni, nechat vyrvat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
31.7.12 15:16
@Hodaka píše:
myslím že pro začátek to stačí :mrgreen: potom by se mohlo vyřešit dávání pribiňáčka 4 měsíčnímu dítěti, chodítka a látkovky x hnusky :lol:

a taky jestli očkovat nebo ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
31.7.12 15:17
@panenka87 píše:
Já si myslím, že u nás to tak žhavé nebude. A kdyby to tak udělali, a my s kojením měly problémy, recept nám přece napíšou(přece jen na tom zase vydělávají). Kéž by to ale znamenalo, že za tu UM zaplatíme jen 30kč za recept :mrgreen:

Tak v tom případě ikdyž mně se to už netýká, ta klidně podepíšu i petici za!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
31.7.12 15:18

Tolik nových témat 8o to tu budu aspoň týden :lol:

• Citovat
  • Upravit
13770
31.7.12 15:18

@Emilie Díky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
31.7.12 15:21
@Hodaka píše:
Tolik nových témat 8o to tu budu aspoň týden :lol:

To tu budeš stejně!!! To jsou témata, co se tu probíraj furt a furt budou!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A navíc, aniž se na ně zakladájící ptá!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
31.7.12 15:22

Tak na předpis má být jenom ten Sunar ne :mrgreen: O Nutrilonu, a Hami, Bebě nikdě nepsali i když to neni u nás :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
31.7.12 15:22
@Emilie píše:
To tu budeš stejně!!! To jsou témata, co se tu probíraj furt a furt budou!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A navíc, aniž se na ně zakladájící ptá!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To je jedno, stejně bude řádně edukována :lol: :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
20518
31.7.12 15:28
@kvaček píše:
Tak na předpis má být jenom ten Sunar ne :mrgreen: O Nutrilonu, a Hami, Bebě nikdě nepsali i když to neni u nás :D

No, jestli „sunar“ není míněn jako synonynum UM… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
31.7.12 15:28
@Emilie píše:
To tu budeš stejně!!! To jsou témata, co se tu probíraj furt a furt budou!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A navíc, aniž se na ně zakladájící ptá!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to je fakt. Hlavně je tu sranda, každý den, pořád a pořád :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová