Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Terka2912 Ano, to znam. Tak snad uz vam bude dobre a mlicko bude vyhovovat ![]()
Mate nekdo zkusenosti s timto mlekem? Doporucila nam ho doktorka kvuli kolikam ale nejak se mi do nej nechce.
@Lnm nam jako jedine mleko sedlo a ze jsme jich vyzkouseli hodne ![]()
@Lnm kamarádka dává své malé proti kolikam jen bebu.. mají taky přímo proti kolice
@movahu a je pravda, ze je hustsi a musi se kupivat vetsi savicka? A jeste jakou po nem ma miminko stolici?
@Lnm jo to jsme museli koupit vetsi savicku, je o dost hustejsi nez byl klasicky sunar. Pouzivali jsme lahvicky avent a musela jsem koupit savicku s variabilnim prutokem. U nas jsme tim sunarem resili reflux i zacpu a na oboji pomohl, stolice byla myslim naprosto ok, nemela problem se vykakat, ale ani to nebylo uplne ridke
omlouvam se za popis ![]()
@movahu u me mimco prave nema problem s ublinkavanim ale se stolici. Po Hippu dobre prdi, ale zase ma tuhy hovinka, i kdyz se vykadi sam. A doktorka chce “michany vajicka”. No jo sranda resit to vymesovani ![]()
@Lnm mi máme lahvicku z DM ( tu jejich značku babylove) a kupuji od nich i savicky o velikosti “M”.. mají větší dírku než “S”..
ano je husci.. mi máme nutrilon a ar proti ublinkavani… a když jsem zkoušela ten sunar ar tak i když je proti zácpě tak malý po tom nemohl vůbec kakat.. teď už má ukonceny 4m a začali jsme dávat tu dětskou stavu (jablko-červený hrozně- ribiz) a teď kaka třeba 5× denne… do teď mi pít nechtěl..
zkuste jen tu bebu proti kolikam.. kamarádka si vychvaluje ☺️️👶🏼
Nám byl doporučen dr protože malý 3 týdny ublinkava. Ale je opravdu tak hustý? Je dokrmovan a používám savičku avent 1.jako taha ale jestli by nebyla Dobrá už savička 2
@Anonymní píše:
Nám byl doporučen dr protože malý 3 týdny ublinkava. Ale je opravdu tak hustý? Je dokrmovan a používám savičku avent 1.jako taha ale jestli by nebyla Dobrá už savička píše: Více
Když jsme přešli na nutrilon ar též jsem mu koupila savicku větší… měli jsme “s” tak teď má “m”
@Veru123456 zdravím, chci se zeptat, jak často Vám miminko po tomto mléce kaká. U nás to je někdy 1× a někdy třeba 5×. Stolice je taková ridka, jako hořčice.
jinak přibírá ale přijde mi, že má častěji hlad.
@Bortelka dobrý den, pořidili jsme pro naši dcerku probiotika Bio Kult Infantis, ale píše se zde, ze je to vhodné pro děti od 3 měsíčů, málě jsou 2 měsíce…mate zkusenost můžeme používat již teď? Děkuji
Používá nikdo SUNAR AR jak jste spokojený? Kolik hodin vydrží miminko po vypiti? A jak často kaká?
Obnovuji diskuzi.
Jaké mate, maminky, aktuální zkušenosti se Sunarem AR?
Dáváme ho druhy den a malá víc prdí. Včera se i sama 2× vyprděla. Nicméně večer pak zase plakala, asi zařazeny prd a dneska ráno zase plakala.
Po Sunaru Complex to bývalo horší, ale porad mi to nepřijde ok.
Zkusíme ještě vydržet a pak zkusit přejít na jiné mleko, ale vůbec nevím, na jaké.