Sunar - jaké máte zkušenosti

1149
24.2.12 10:11

Sunar - jaké máte zkušenosti

Ahoj, mám roční holčičku a z kojení přecházím na UM, vyzkoušela jsem několik druhů, zachutnal jí jen Sunar original, ale má po něm ne přímo průjem, ale takové mazlavé kadění, které se dostává úplně všude od pupíku po zádička a to jí hned přebaluji, když jsem jen kojila, tak trpěla spíš na zácpu, tak se chci zeptat, vy co používáte sunar, jak vám vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2451
24.2.12 10:15

Já zkušenost nemám, ale mám kolem sebe 3 čerstvé maminky, které přecházely na UM s Nutrilonem, a po vyzkoušení na něj všechny nadávají a skončily na sunaro, kdy jejich děti přestali trpět kolikama a podobně, všechny 3 si ho moc chválí…byla jsem docela překvapená, že ten utrilon je takovej šmejd, ale zase říkám že sunar tu byl už pradávno tak musí mít nějakou tradici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
24.2.12 10:18

Já jsem se sunarem začínala u malé,ale jen na noc k MM, vůbec žádný problém neměla a navíc jí hned zachutnal, oproti třeba Nutrilonu, který mi přišel,že má hořký „ocásek“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
24.2.12 10:18

Já jsem sunar dávala oběma holkám (mladší teda ještě dávám) a vyhovoval jim. Ale jestli jí úplně nesedí, můžeš zkusit něco jiného. I když je otázka, jak dlouho bude trvat, než si na jiné UM zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
24.2.12 10:21

Připojím se do diskuse jestli nevadí, myslíte kterýsunarje lepší sunar complexa nebo sunar nutradefence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
24.2.12 10:21

Já mám na sunaru obě děti..kluk ten byl nedonošenej…a ted na něj mám i maličkou…nedám na něj dopustit,faijn cena..kdyžtak přidávej do sunaru trochu rýžové kaše na zahuštění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
24.2.12 10:24

Já byla ráda, že si vůbec zvykla na ten sunar, vůbec jsem jí nemohla donutit na flašku, jak byla zvyklá jen na prso. On se i mě zdá chutově nějlepší, ostatní mlíka jsem pomalu nemohla ani ochutnat, jak byly hnusný, chtěla bych u sunaru zůstat, ale to kadění je teda příšerný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
24.2.12 10:24

Sunar - banánový je jednoznačně nejoblíbenější UM u nás. Malé jsou skoro dva roky, ale baští ho každé ráno a večer opravdu s chutí. Vyzkoušeli jsme Bebu, DM, Hipp i Nutrilon - po ničem naštěstí žádné zažívací problémy, ale chuťově jí vyhovuje nejlépe Sunar. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
24.2.12 10:25
jesenka33 píše:
Já mám na sunaru obě děti..kluk ten byl nedonošenej…a ted na něj mám i maličkou…nedám na něj dopustit,faijn cena..kdyžtak přidávej do sunaru trochu rýžové kaše na zahuštění…

vyzkouším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
24.2.12 10:35

Ahoj,dávám Sunar ,Nutrilon jsem vůbec nezkoušela,malá mi ho bez problémů vzala takže jsem nepotřebovala hledat jiný mlíko.Používám jej od dceřiných 10m kdy se dcerka odstavila.(Viz metříky ;) )

• Citovat
  • Upravit
medvidek
24.2.12 10:37

Jo a jsem naprosto spokojená.Kupujeme i s banánovou příchutí a střídáme s obyč.

• Citovat
  • Upravit
29436
24.2.12 10:41

Příspěvek upraven 03.06.16 v 11:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.2.12 10:43

Příspěvek upraven 03.06.16 v 11:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
24.2.12 11:00

Tak po narození jsme dávali částečně Nutrilon. V 9. měsících se malá odstavila a tak jsme najeli opět na Nutrilon, ale už ho nechtěla, pak jsme dávali Sunar, ale měl divnou pachuť a ten už vůbec nechtěla. Zkusili jsme pak Hami a na tom je doteď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11670
24.2.12 11:02

My jsme po kojení přešli na Sunar complex, střídáme všechyn tři příchutě ( banánový, vanilkový a bez příchutě). Malý je spokojený, jednou jsem koupila nutrilon kvůli plechovce a to nechtěl. Je teda pěkně hořký, stejně jako všechy hydrolyzované mléka. Takže sunar je fakt mňam, teď už ho dáváme akorát ráno při snídani. Tělo si musí holt zvyknout, chce to asi čas. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová