Sunar - jaké máte zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
575
4.3.12 18:02

paráda :palec:
Držíme palce at mu chutná :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
7.5.14 12:12

Ahojky já mám stejnou zkušenost když jsem malé dala nutrilon měla křeče do bříška a pořád zvracela přešli jsme nejdřív na sunar premium aby se jí zklidnil žaludek a potom jsem jí zkusila dát ten complex protože jsem slyšela že je výživnější a jsme spokojeni malá si ještě sem tam ublinkne ale to je prý normální u některých miminek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
10.5.14 14:40

soutez

Zdravím, asi to sem nepatří, ale přesto prosím, nemá někdo přebytečné soutěžní kódy od SUNARU a ví, že je nevyužije? Budu ráda za každý, předem moc děkuji. emoticon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.14 09:21

Ahoj holky se sunarem mám dobrou zkušenost než s nutrilonem..Prvního kluka jsem měla na nutrilonu a trpěl zácpama, pak jsem přešla na sunar a bylo to dobrý..Druhýho prcka jsem sice kojila ale dokrmovala sunarem a jsem sním spokojená, nemá po ně zácpu a snáší ho moc dobře.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.5.14 13:02

Ahojky přesně jak říkáš ten nutrilon je na prd. Skoro každá maminka si na něj stěžuje ale doktorky ho pořád doporučují jako nejlepší mléko na trhu. Nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.14 15:18
@Iwett666 píše:
Ahojky přesně jak říkáš ten nutrilon je na prd. Skoro každá maminka si na něj stěžuje ale doktorky ho pořád doporučují jako nejlepší mléko na trhu. Nechápu

to je pravda mě se taky doktorka ptala jestli mu dávám nutrilon a já řekla že ne že jsem sním nespokojená..hlavně že stojí takový prachy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.5.14 19:21

Mě normálně přijde jako by z toho měli procenta :) mojí kamarádce rs její doktorka dokonce řekla že pokud nechce dělat to co říká ať si najde jinou lekarku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.14 20:34
@Iwett666 píše:
Mě normálně přijde jako by z toho měli procenta :) mojí kamarádce rs její doktorka dokonce řekla že pokud nechce dělat to co říká ať si najde jinou lekarku

no to je děs mě na to nic neřekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olikovka
12.5.14 20:29

Za nás určitě Sunar complex, malý po něm (krom období, kdy nás pustili z nemocnice) spal jako dudek celou noc, doteď ho pije rád (budou mu dva roky v létě)…dle předchozí zkušenosti s Nutrilonem Sunar chutná i voní lépe a svou chutí je nejpodobnějším mateřskému mléku, navíc o proti jiným mlékům obsahuje betapalmitát, který pomáhá lepšímu zažívání miminek…přišlo mi, že po Sunaru se u prdíků tolik nekroutil, a byl celkově v pohddě :-)

• Citovat
  • Upravit
chocholina27
25.4.19 14:14

My jsme bojovali už v porodnici musela jsem dceru dokrmovat. Mléko jsem měla jen tak na žízeň, ale na hlad nestačilo, takže jsem se přiklonila k sunaru. Máma mi ho také dávala a dcerce moc chutná :-)

• Citovat
  • Upravit
Efkaa88
30.5.19 11:17

My dáváme od půl roku Sunar. Přijde mi, že malého nejlíp zasytí a i v noci hezky spinká. Zkoušeli jsme i jinou značku, ale ta mu nesedla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.20 21:06

Ahoj ja mam 6 mesicni holcicku a prisla sem o mleko ve 2 mesicich a presla sem na Bebu a mela zelenou stolici az brcalovou, tak sem presla na hami a hruza pak nutrilon a hruza a pak na babylove a katastrofa boleni zvraceni a sunar posledni a nejlepsi :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová