Sunar - jaké máte zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
639
26.2.12 11:09

mě od začátku co je na UM vydrží 4 hodinky ted ty 3 v noci se budí jednou.. myslím si že jí ten sunar nestačí proto to přikrmování.. ukončený 4 měsíce už má tak bych mohla začít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
26.2.12 11:12
Almondea píše:
Tak mě přijde celkem normální krmit po 3 hodinách. Po 4 mi to přijde málo. :think: Taky záleží, jak mimčo přibírá. :mavam:
Já jsem teda kojila, ale fakt celých 6 měsíců po 2 hodinách, v noci po 3. Proto mi to asi přijde normální. :oops: :oops:

Práve že mi přijdeže se ted zarazila vždy přibrala kilo za měsic ted 600g a za tenhle měsíc vyrostla jen o 1cm, což mi přijde taky hodně málo a když jsem byla u doktorky tak ta řekla že přikrmovat se ma až po pul roce že ten sunar ji musi stačit.. tak proč dělajá vše pro nekojený od 4 měsice.. nechapu :nevim:
a kdyz jsem ji řekla že se mi zda že moc nevyrostla tak mi na to nic neřekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31427
26.2.12 14:36

jo, oni některý doktoři říkají teď, že když dítě prospívá, tak může pít i UM celých 6 měsíců…a naopak-když neprospívá kojený, není nic proti ničemu, přikrmovat od těch 4. Takže pokud se Ti zdá, že je malá hladová a nespokojená, vůbec nevadí, když bude dostávat příkrmy, trávicí ústrojí k tomu uzpůsobené má, enzymy jsou připraveny…takže proč ne, když jí to zasytí víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
27.2.12 09:32
bufinda píše:
Almondea píše:
Tak mě přijde celkem normální krmit po 3 hodinách. Po 4 mi to přijde málo. :think: Taky záleží, jak mimčo přibírá. :mavam:
Já jsem teda kojila, ale fakt celých 6 měsíců po 2 hodinách, v noci po 3. Proto mi to asi přijde normální. :oops: :oops:
Práve že mi přijdeže se ted zarazila vždy přibrala kilo za měsic ted 600g a za tenhle měsíc vyrostla jen o 1cm, což mi přijde taky hodně málo a když jsem byla u doktorky tak ta řekla že přikrmovat se ma až po pul roce že ten sunar ji musi stačit.. tak proč dělajá vše pro nekojený od 4 měsice.. nechapu :nevim:

Ono co doktor, to názor. Pokud máš pocit, že je malá hladová a mlíčko ji nestačí, klidně začněte přikrmovat. Věk na to má. My začali v těch 4 měsících - právě na radu naší doktorky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
27.2.12 09:34
lucilda82 píše:
elanaa píše:
Renitko píše:
Připojím se do diskuse jestli nevadí, myslíte kterýsunarje lepší sunar complexa nebo sunar nutradefence?
já mám malého na Nutradefense a nemůžu si ho vynachválit, nasadila jsem ho na radu švagrové, která ho taky dává a i dr. říkala, že je dobrý, že má na něj od maminek pozitivní ohlasy. Ale s obyč. Sunarem zkušenost nemám; na ND jsme přešli z Nutrilonu, ten teda neseděl vůbec.
Hodně maminek tady říká, že po tom Nutradefense je mimčo hladové. Máš také ten pocit u svého dítka? Sice jsem ještě ani neporodila, ale už vybírám, které UM budu dávat, jestli nebudu kojit jako u prvorozeného dítka.

Tak Complex má nejvyšší výživovou hodnotu ze všech mlék, co jsou na českém trhu. My na Nutradefensi krmili co dvě hodiny, v noci to samé, kolikrát byl i po hodině vzhůru a mě po něm teda hodně ublinkával. Po Complexu byl zase klid, krmení po třech až čtyřech hodinách, v noci max. jednou a neblindil jak Amina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11952
27.2.12 12:14

Holky, ahojte.. mám dotaz, malému je něco málo přes 9měsíců, ráda bych postupně odstavila, zkouším Sunar complex 2 (z různých diskuzí se mi jeví jako nejlepší a obecně je mi nejsympatičtější..),ale malý to prostě nechce. Z lahvičky s pítkem umí pít (vypije denně cca 500ml vody),ale jak tam dám mlíko místo vody,okamžitě se odtrhává.. co dělat? Zkoušela jsme dát i do lahvičky se savičkou,z které to líp teče, resp. nemusí sát,ale to taky nechce.. Tipy, triky? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
27.2.12 15:36
Alidan píše:
Holky, ahojte.. mám dotaz, malému je něco málo přes 9měsíců, ráda bych postupně odstavila, zkouším Sunar complex 2 (z různých diskuzí se mi jeví jako nejlepší a obecně je mi nejsympatičtější..),ale malý to prostě nechce. Z lahvičky s pítkem umí pít (vypije denně cca 500ml vody),ale jak tam dám mlíko místo vody,okamžitě se odtrhává.. co dělat? Zkoušela jsme dát i do lahvičky se savičkou,z které to líp teče, resp. nemusí sát,ale to taky nechce.. Tipy, triky? :zed:

je možné že mu nechutna :nevim: … nebo mě třeba mala nechce sunar kdyz je i o trochu chladnější než normálně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11952
27.2.12 18:46
bufinda píše:
Alidan píše:
Holky, ahojte.. mám dotaz, malému je něco málo přes 9měsíců, ráda bych postupně odstavila, zkouším Sunar complex 2 (z různých diskuzí se mi jeví jako nejlepší a obecně je mi nejsympatičtější..),ale malý to prostě nechce. Z lahvičky s pítkem umí pít (vypije denně cca 500ml vody),ale jak tam dám mlíko místo vody,okamžitě se odtrhává.. co dělat? Zkoušela jsme dát i do lahvičky se savičkou,z které to líp teče, resp. nemusí sát,ale to taky nechce.. Tipy, triky? :zed:
je možné že mu nechutna :nevim: … nebo mě třeba mala nechce sunar kdyz je i o trochu chladnější než normálně..

Bufi, to si nemyslím, z těch mlék,co jsem zkoušela, chutná jako mléko nejvíc,otázka ovšem je, co malý považuje za mléko,že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
27.2.12 18:50

Holky, chtěla jsem se zeptat jestli dětičkám chutná sunar complex s babánem. Koupila jsem na zkoušku jenom jsem ted nervózní že mi ho nebude chtít pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
27.2.12 19:46

Alidan: no právě mě třeba nechutnal nutrilon a mala je baštila jenže mi po něm zvracela takže jsme šli na sunar.. pak už mě napada jedině ta teplota toho mlíka jinak nevim :nevim: .. a zkoušela jsi dávat i jiné mléko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
27.2.12 20:09
Hmarilla píše:
Holky, chtěla jsem se zeptat jestli dětičkám chutná sunar complex s babánem. Koupila jsem na zkoušku jenom jsem ted nervózní že mi ho nebude chtít pít.

Mě to pije. Nějak extra banánové mi to nepřijde, jen tak jemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
27.2.12 20:18
bufinda píše:
Almondea píše:

Já teda ve 4m ještě plně kojila (co 2h), ale asi +/- týden před koncem 4m mi začal po večerech před spaním malý řvát, tak jsem prostě začala dělat kaše (nedělalo mu totiž jinak problém se přepíjet a blít a stejně řvát, takže další mlíko moc nepřicházelo v úvahu), protože prostě měl hlad. Takže jsme začali s příkrmy sice dost brzo (rýžová kaše), ale dítko spokojené. Doktora jsem se ani neptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11670
27.2.12 23:02

U nás bylo banánové mléko největší hit. malý měl kolem roku banánové období, kromě mléka miloval i normální banány. Má je rád doteď,ale už je umírněnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
29.2.12 17:49

my používáme Sunar complex a jsme s ním spokojeni. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11952
4.3.12 12:23

Holky, nechci to zakřiknout,ale po asi 14dnech vytrvalého nabízení se snad malý chytl na ten Sunar :potlesk: Ještě ale stále kojím večer a nad ránem.. tak snad to postupně odbouráme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová