Sundavá si pásy v autosedačce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101871
31.7.14 16:53

@Kofinka20 Tady tohle https://www.mall.cz/…ex-isis-2014?… tu nerozepne. A přijde mi, že umožňuje paradoxně víc pohybu než pásová - tedy horní poloviny těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
31.7.14 17:01
@j.a.n.i1 píše:
@Kofinka20 Tady tohle https://www.mall.cz/…ex-isis-2014?… tu nerozepne. A přijde mi, že umožňuje paradoxně víc pohybu než pásová - tedy horní poloviny těla.

Moc moc děkuji :))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
31.7.14 17:09

@Kofinka20 Jinak náš malý má jak pásovou, tak tuhle, střídáme to dle auta a přijde mi, že má o něco raději tu s pultíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
31.7.14 17:18

@j.a.n.i1 No je to boj, hlavně strach i když je v aute zajištěna že si dveře neotevře ani kdyby prosila protže přitel ma ovladani v klíči od auta ale i tak bude jizda klidnejší když budu vedet že si už nic sama nerozepne nebo nevyleze s toho, ona je strašnej technicky typ :D nevím po kom :D každou hračku rozebere behem minuty dotane se do mist kde by to ani technika nenapadlo :D nekdy je to sranda ale važne veci nepřehližím. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
14.7.15 10:38

Ozivuji diskuzi, moje mala (necelych 14 mesicu) se v posledni dobe vyvleka z pasu. Diskuzi jsem precetla, pasek mezi pasy davat nechci, vysvetlovat nebo nekde vysazovat zatim nema moc smysl..mame cybex sirona a tam je moznost otocit po smeru s pultikem, problem je v tom, ze dcerka je celkem prcek (8 a pul kg a 74 cm). Muj dotaz zni: daval jste nekdo do sedacky s pultikem jeste nez melo ditko 9 kg? Zkousela jsem ji tam posadit ale neni za tim pultikem skoro videt.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
14.7.15 10:42

@Lanna Když se vyvleče z pásů, tak je asi nemá pevně utažené :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
14.7.15 10:46

@mikinka18 ma je utazene na maximum..