Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Protože je jarní období slev, tak by mě zajímalo, co úchvatnýho za úchvatnou cenu jste ulovili za poslední dobu? ![]()
Je jedno, co jste koupili, prostě pište, z čeho jste měli skvělej pocit, když jste si to odnesli z obchodu, protože to bylo mÓÓÓc krásný a mÓÓÓc levný ![]()
Já si totiž včera udělala nečekanou radost, při nákupech ve vedlejším městě jsem s maminou a naší malou pusinkou, natrefila na výprodej v novým sekáči, koupila jsem tam tři miminčí trička a mikinku a úžasný šatečky se stuhou v pase.Kařdý kus za 29,–
Pak jsme šli okolo prodejny Maple, měli výprodej zimní kolekce a ještě prodejnu ruší a tam jsem koupila zimní bundu pánskou černou ve velikosti S, takže mě je akorát trochu pod zadek má kožíšek a kapuci, no luxus a to prosím za 199!!! z 1000,–. Odpoledne jsem se tam vrátila s manželem a naštěstí paní vyhrabala ještě jednu poslední ve velikosti XL a tu jsou koupila jemu.
Jen jsem večer ty kožichový límce přešila na ty kapucy, protože na tom límci to nebylo moc pohodlný.
Mám moc velkou radost. ![]()
Zimní boty superfit z cca 50 na 10 euro je můj poslední úlovek. Akorát už není zima, tak je dcera neunosí. No ale druhý svišť bude chodit taky na zimu, tak snad je užije on.
V Tescu sety čepic a rukavic, na syna 90 Kč i se šálou, na dcerku 78 Kč bez šály.
Jinak minulý měsíc super teplý vlněný kabát Tatuum z 3500 na 2000.
Co se týká bot, tak předloni jsem si koupila kožený kozačky na klínu, kombinace hladká a broušená kůže, jsou s kožichem, takový trochu jako válenky. Koupila jsem je v německu a to prosím ze 65 eur na 17,50 eur, jsou originální a krásný
a je to asi čtyři roky, co mi manžel ze služebky ve Francii přivezl kabát s límcem berana, hnědej, dlouhej, vypasovanej. Původní cena byla 599 eur a on ho koupil za 119 eur, je luxusní, ale teď na mateřský ho moc neužíju
Ale za ty prachy, no neber to. ![]()
A pak minulý měsíc jsem nakoupila pleny do zásoby, rušila se tady drogérie a tak jsem Huggies premium 88 ks koupila za 165 kč, natrefilal jsem na to náhodně, ale stálo to za to.
Já kupuju většinou ve slevách, takže mám skoro všechno za super cenu. Ale nejvíc se nám povedlo, když jsme kupovali novou LED TV. Manžel chtěl nějakou normální za cca 10 tis. Měli psáno skladem jenže jí neměli tak mu nabídli daleko lepší za tu samou cenu, úspora 3 tis. ![]()
Já mám na slevy štěstí. Nedávno jsem si koupila džíny z 2.5tisíc na 150Kč , pak jsem si koupila outdoorové adidasky taky z 2.5tisíc na 5set, zimní bundu z 6ti tisíc na 450Kč, muž si nedávno koupil Merell boty ze 3tisíc na necelou tisícovku, kožené tenisky z 2tisíc na pětistovku, atp… Je toho strašná spousta, takže než bych to vypsala
Všichni akorát potom ukazují, že mám značkové to a to a jak se asi máme dobře a tak
Ale nikdo už nevidí, že se to dá koupit i ve svlevě ![]()
Ahoj
My včera byli ve městě, v rossmanu jsme natrefili na 50% slevy na vše, bohužel prdejna už skoro vybraná, ale máme dudlíky za 20,– , plínky newborn 28 ks za 50,– a kojpodprdu za 150,–
, jen mě mrzelo, že jsme na to nepřišli dřív, určitě by měli i velké balení plínek za polovinu
. V obchůdku pro prcky jsme zas koupili, 3-dílnou sadu do postýlky zlevněnou z 1000,– na 200 ,–, paráda ![]()
ja jsem si v posledni dobe koupila kabat z 5000 tis na 1000 kc nero su bianco. pak dvoje boty oboje ve sleve jedna cindy craford z 2600 kc na 1300 kc a pak botky do zimmin skechers z 1800 na 1300 kc a pak ulovek pro malyho u nas v lindexu maj outlet protoze rusej prodejnu a koupila jsem mu triko s cars za 99 kc, kosili za 129 kc, dziny za 129, flesku za 129, mikcu za 129 a pyzamko za 129 a overalky jeden za 110 kc, z toho mam nejvetsi radost ![]()
já narazila minulý týden v hyperalbertu na dvojbalení gelů do myčky somat ocet 2×700 ml za 55,60
Normálně stojí v akci 199,–- bez akce 299,– takže mám minimálně na rok mytí doma nasysleno
Jinak nakupuji hodně ve slevách a jsem spokojená, plínky happy např za 48,– balík, pak různé oblečení v tescu i hyperalbertu, když mají výprodeje.