Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Hezký den,
dnes jsem se dozvěděla, že v našem městě bude nová drogerie Rossmann (tajně jsem doufala v DM
). Rossmann vůbec neznám, doporučíte, co by mi jako mamince skoro roční holčičky nemělo utéct? Mají také nějaké slevové kupónky? Díky ![]()
Ahoj, nám tady Rossmanna ruší a bude z něj DM
Jinak já v něm hodně kupovala ty růžové pampersky s poníkama, měli je tam nejlevnější (skoro o 30,–), jinak je podobný DMku, mají svoje výživy, kaše… A o kuponech teda nevím, jestli nějaké vůbec maj ![]()
pampers gigant pack za 299kč tady: http://www.akcniceny.cz/…pack-985225/
u nás ve městě rozdávají 10% slevové kupony na celý nákup v rossmanu a chodí i do schránek, tak to je asi jediné co mají…jinak já střídám schlecker, dm a rossmanna, všude mají něco
Ahoj, na Rossmann za mě jen samá chvála… moje nejoblíbenější drogerie. Např. teď mají dlouhodobou akci na zelené Pampers Active Baby, kdy všechny velikosti a např. vel.4 82 ks jsou za 299 Kč. Probíhá tam teď sbírání bodů, za 10 je pěkná sklenička. Zboží mají super, i ty jejich výrobky… vlhčené ubrousky 160 ks jsem koupila za 60 Kč… mám ráda jejich sprchový gel Isana, ceny hodně příznivé, super akce, krásná čistá prodejna
takže se máte určitě na co těšit ![]()
Kupovala jsem synkovi od roku jejich mléčné kaše (sušenkovou, banánovou). Cena výborná 34 Kč…Jsou určené dětem od šestého měsíce…Příkrmy jsou skoro stejné jako v DM - také spokojenost… Často tam mívají akci na zubní pastu Paradontax, bez které bych se v těhotenství neobešla.
Já střídám DM a Rossmana…Z kuponků v DM využívám zatím převážně jen Jokera…
DianaAndílek píše:
pampers gigant pack za 299kč tady: http://www.akcniceny.cz/…pack-985225/
taky doporucuju
![]()
Já teda taky chválím jejich kaše - hlavně sušenková - nejchutnější kaše na trhu - pro nás! nic se nim nevyrovná.. Zkoušeli jsme i jejich UM, ale to je opravdu hnusný
Jiank ty 10% slevenky na nákup.. Jinak nee, ale taky ráda nakupuju a střídá s DMkem...... V Dm většinou jen na kuponky…
Také doporučuji, chodím tam víc než do DM a jsem nadšená. Jejich kaše malému chutnají a jsou za super cenu, běžně za 34,90 Kč, dnes jsem je koupila v akci i za 24,90 Kč. A taky tam mají často akce na kojenecká mléka, teď třeba Sunar nutradefence 1 + 1 zdarma, super cena. Hodně často mají akce na příkrmy, i jejich dětská kosmetika je fajn. Moc ráda tam chodím.
Taky musím říct, že se mi tam zdá více akcí… Ten Sunar tam teď mají, příkrmy jsem nezkoušela..... Jejich kosmetika je super!!! A je mi tam sympatičtější to prostředí..
Levné pampersky, akce na dudlíky Nuk, jejich rosmannská značka domol - čistící prostředky - jsou výborné a levné ( třeba tablety do myčky atd.), mívají kartáčky curaprox v akcitři za cenu dvou( na to vždy čekám), levné a vonavé spr. gely Isana, dále kupuji jejich čaje ( rooibos vanilka), jejich značku tamponů..
Akce mívají dobré..ceny jsou opravdu výhodné, to DM je dražší.
Jejich systém na kartičku nemám, jsem líná to zařídit..vždy odmítnu.. ![]()
Přidávám se k chválám na kaše, kupuju všechny druhy, malému chutnají a co je nejdůležitější! Konečně spí dýl a v noci se budí jen 1×! Do té doby měl pořád hlad a to jsme vyzkoušeli všechny kaše na trhu (skoro všechny).
Jinak DM mi přijde téměř stejný jako Rossmann, takže já nakupuju tam i tam. Když se kouknete, tak zjistíte, že dětská kosmetika má akorát jinou barvu obalu s jinými obrázky nebo i ty pleny babylove - babydream, ubrousky, všechno je to podobné s podobnými ne-li stejnými cenami. Taky tam kupuju kapesníky, mám oblíbené 4vrstvé z DM (ty v krabici) a pytle do odpadkového koše a nedávno jsem zjistila, že to mají v Rossmanu ![]()
Co mi akorát nevyhovuje je ta značka Domol…jednak mi smrdí a přijde mi, že nečistí tak jak bych si představovala..oproti třeba těm výrobkům z DM denkmit.
Nevim, jak s detskou kosmetikou, ale ackoliv DMko proste miluju, zvlast jejich privatni radu Balea, jsem schopna tam jen tak chodit, koukat a tim relaxuju (je to divny, ja vim), tak kdyz neco potrebuju koupit, vetsinou prekonam lenost a dobatolim se do vzdalenejsiho Rossmana. Rozdil v cenach (treba kosmetiky, vyjma privatnich znacek), je totiz nekdy az nehorazny, v neprospech DM. A nemyslim tim korunkove castky, nekdy i treba rozdil 30 kacek a vic. Takze do DMka chodim koukat a v pripade nutnosti i neco koupit, do Rossmana nakupovat ![]()
Já si te´d koupila kuličkový deo v DMku to Balea - a teda - už nikdy.. Rozpadlo se mi to a během týdne bylo prázdno ![]()
Nahodou nevite jak dlouho trva kdyz bych si chtela udelat u nich takovy ten hrnicek s fotkou?? ![]()