Rossmann - doporučte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
615
22.2.12 18:06

Rossmann - doporučte

Hezký den,

dnes jsem se dozvěděla, že v našem městě bude nová drogerie Rossmann (tajně jsem doufala v DM :cert:). Rossmann vůbec neznám, doporučíte, co by mi jako mamince skoro roční holčičky nemělo utéct? Mají také nějaké slevové kupónky? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3396
22.2.12 18:10

Ahoj, nám tady Rossmanna ruší a bude z něj DM :dance: Jinak já v něm hodně kupovala ty růžové pampersky s poníkama, měli je tam nejlevnější (skoro o 30,–), jinak je podobný DMku, mají svoje výživy, kaše… A o kuponech teda nevím, jestli nějaké vůbec maj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
22.2.12 18:11

pampers gigant pack za 299kč tady: http://www.akcniceny.cz/…pack-985225/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
22.2.12 18:12

u nás ve městě rozdávají 10% slevové kupony na celý nákup v rossmanu a chodí i do schránek, tak to je asi jediné co mají…jinak já střídám schlecker, dm a rossmanna, všude mají něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
22.2.12 18:14

Ahoj, na Rossmann za mě jen samá chvála… moje nejoblíbenější drogerie. Např. teď mají dlouhodobou akci na zelené Pampers Active Baby, kdy všechny velikosti a např. vel.4 82 ks jsou za 299 Kč. Probíhá tam teď sbírání bodů, za 10 je pěkná sklenička. Zboží mají super, i ty jejich výrobky… vlhčené ubrousky 160 ks jsem koupila za 60 Kč… mám ráda jejich sprchový gel Isana, ceny hodně příznivé, super akce, krásná čistá prodejna ;) takže se máte určitě na co těšit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
22.2.12 18:24

Kupovala jsem synkovi od roku jejich mléčné kaše (sušenkovou, banánovou). Cena výborná 34 Kč…Jsou určené dětem od šestého měsíce…Příkrmy jsou skoro stejné jako v DM - také spokojenost… Často tam mívají akci na zubní pastu Paradontax, bez které bych se v těhotenství neobešla.
Já střídám DM a Rossmana…Z kuponků v DM využívám zatím převážně jen Jokera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
22.2.12 18:56
DianaAndílek píše:
pampers gigant pack za 299kč tady: http://www.akcniceny.cz/…pack-985225/

taky doporucuju :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
22.2.12 19:24

Já teda taky chválím jejich kaše - hlavně sušenková - nejchutnější kaše na trhu - pro nás! nic se nim nevyrovná.. Zkoušeli jsme i jejich UM, ale to je opravdu hnusný :-((( Jiank ty 10% slevenky na nákup.. Jinak nee, ale taky ráda nakupuju a střídá s DMkem...... V Dm většinou jen na kuponky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15411
22.2.12 19:38

Také doporučuji, chodím tam víc než do DM a jsem nadšená. Jejich kaše malému chutnají a jsou za super cenu, běžně za 34,90 Kč, dnes jsem je koupila v akci i za 24,90 Kč. A taky tam mají často akce na kojenecká mléka, teď třeba Sunar nutradefence 1 + 1 zdarma, super cena. Hodně často mají akce na příkrmy, i jejich dětská kosmetika je fajn. Moc ráda tam chodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
22.2.12 19:41

Taky musím říct, že se mi tam zdá více akcí… Ten Sunar tam teď mají, příkrmy jsem nezkoušela..... Jejich kosmetika je super!!! A je mi tam sympatičtější to prostředí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
22.2.12 20:02

Levné pampersky, akce na dudlíky Nuk, jejich rosmannská značka domol - čistící prostředky - jsou výborné a levné ( třeba tablety do myčky atd.), mívají kartáčky curaprox v akcitři za cenu dvou( na to vždy čekám), levné a vonavé spr. gely Isana, dále kupuji jejich čaje ( rooibos vanilka), jejich značku tamponů..

Akce mívají dobré..ceny jsou opravdu výhodné, to DM je dražší.
Jejich systém na kartičku nemám, jsem líná to zařídit..vždy odmítnu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
22.2.12 20:08

Přidávám se k chválám na kaše, kupuju všechny druhy, malému chutnají a co je nejdůležitější! Konečně spí dýl a v noci se budí jen 1×! Do té doby měl pořád hlad a to jsme vyzkoušeli všechny kaše na trhu (skoro všechny).
Jinak DM mi přijde téměř stejný jako Rossmann, takže já nakupuju tam i tam. Když se kouknete, tak zjistíte, že dětská kosmetika má akorát jinou barvu obalu s jinými obrázky nebo i ty pleny babylove - babydream, ubrousky, všechno je to podobné s podobnými ne-li stejnými cenami. Taky tam kupuju kapesníky, mám oblíbené 4vrstvé z DM (ty v krabici) a pytle do odpadkového koše a nedávno jsem zjistila, že to mají v Rossmanu :palec:
Co mi akorát nevyhovuje je ta značka Domol…jednak mi smrdí a přijde mi, že nečistí tak jak bych si představovala..oproti třeba těm výrobkům z DM denkmit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
24.2.12 00:34

Nevim, jak s detskou kosmetikou, ale ackoliv DMko proste miluju, zvlast jejich privatni radu Balea, jsem schopna tam jen tak chodit, koukat a tim relaxuju (je to divny, ja vim), tak kdyz neco potrebuju koupit, vetsinou prekonam lenost a dobatolim se do vzdalenejsiho Rossmana. Rozdil v cenach (treba kosmetiky, vyjma privatnich znacek), je totiz nekdy az nehorazny, v neprospech DM. A nemyslim tim korunkove castky, nekdy i treba rozdil 30 kacek a vic. Takze do DMka chodim koukat a v pripade nutnosti i neco koupit, do Rossmana nakupovat :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
24.2.12 13:26

Já si te´d koupila kuličkový deo v DMku to Balea - a teda - už nikdy.. Rozpadlo se mi to a během týdne bylo prázdno :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
24.10.12 20:03

Nahodou nevite jak dlouho trva kdyz bych si chtela udelat u nich takovy ten hrnicek s fotkou?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák