Rossmann - doporučte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
24.10.12 20:26

Holky taky uvažuju navštívit tuhle drogerku porád chodim jen do DM a nechavam tam za poloprázdny košík i 1000kč vy ste sve nazory psaly v unoru a co ted? PROSIM PORADÍTE? :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
24.10.12 23:19

Ahoj :mavam: m tak my jezdíme do Rossmanna cca 36 km daleko ale vyplatí se nám to. Máme 4 měsíčního syna a chutná mu mlíčko BABYDREAM nemá po něm bolení a kaká každý den bez problémů. Dalším výrobkem, na který nedám dopustit jsou pleny BABYDREAM kupujeme 98 ks za 240,– a perfektně sedí. V porodnici jsme měli HUGGIES a doma potom PAMPERS ale malej se mi záhadným způsobem v noci pročůral až na záda a plena byla skoro suchá. Potom mi táta přivezl z německa tadyty pleny a paráda a tak je tam teď kupujeme pořád. :lol: V DM jsme párkrát taky byly ale ty pleny tam mají dražší a mlíčko BABYLOVE malému moc nejelo - přitom jsem na netu na něj četla samou chválu. Ale holt každé dítko je jiné a jinak mlsné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
25.10.12 16:53

Já taky střídám DM a Rossman. V Rossmanovi bývají velmi dobré akce na zboží (pleny, vlhčené ubrousky, ale i jiné nedětské výrobky), taky mi potěšili ceny za dětské doplňky (pláštěnka na kočárek, kojící podprsenky apod). V DM nakupuji hrozně ráda, je mi sympatičtější, ale kupuji tam spíš tu jejich privátní značku Balea + nakupuji na slevové kuponky, jinak mají ceny o dost nadsazené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
25.10.12 18:24

V Rossmanu se dá dobře nakoupit. Mají akce 1 + 1 zdarma, nebo teď nedávno měli velké slevy na dětskou kosmetiku Johnson. Taky jsem vyzkoušela jejich plínky, prodávají jako vzorek jen 2 ks, za 10kč, jsou lepší jak Pampers. Až vyčerpáme zásoby, určitě koupím další plínky tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
26.10.12 19:25

@verbara :mavam: PLÍNY MYSLÍŠ TÍ CO PSALA @Alčák1?? Opravdu su dobre? ja kupuju pampers 98ks za 350-390kc :zed: :zed: tak by sem je skousila a nepreteču jo? no ja v Dm nakupuju taky jen když mam kuponky, a jinak nic moc, a vím že do rossmanu chodíme s mamkou jen v prosinci pred Vanocema mají darkove kazety kozmetika, parfemy, za levno a v hezkych kozmetickych kabelach a taškach :pankac: :pankac: vždy tam nakupime i dve plne tašky jen za 1000kč :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
26.10.12 20:44

Plínky mají příjemný materiál, žádný plast, skoro jako látka. Popravdě nevím kolik stojí celé balení, ale potěšilo mě, že prodávají jen 2 ks na vyzkoušení. V pondělí tam zajdu a podívám se na cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
26.10.12 20:47

Aha, nevšimla jsem si co psala Alčák1, až teď. To jsou ony Babydream, 98 ks za 240,– a když použiješ slevu 10%, tak to jde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
17.1.13 11:58

Ahoj holky, tak jsem byla předevčírem v Rossmannu a měli akce na přesnídávky za 9,– a kaše Sunarky z 69,– na 35,–, lahvičky, příkrmy, toaleťák 8 rolí 3 vrstvy za 29,– takže jsme nakoupili za 1500,– a měli jsme co dělat abychom uvezli vozík, přetékal kašema, sunarama a příkrmama :), tak tam skákněte jestli chcete ušetřit. Jo a mají akci mléko garnier tělové + druhé zdarma. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
17.1.13 12:29

@Alčák1 ty přesnidávky tam mají dlouhodobě za 9,– byla jsem v Rossmannu minulý měsíc a tež jsem odnášela plno přesnidávek a hlavně kaší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
17.1.13 12:38

Taky sem chodime na přesnídávky a doufám, že akce brzy neskončí (v sobotu už měli všechno vybráno, tak jsme měli aspon šest malinových), v pondělí jsme naběhli znova a koupili jich ještě 12 (už měli doplněno, ale třeba jahodovou už neměli vůbec). A říkáte, že mají sunarku za poloviční cenu? U nás měli jen Sunarku osmizrnou a rýžovou s jahodama jako 1+1 zdarma, ostatní měli za plnou cenu…ta jahodová nám chutná, tu osmizrnou mi malý vyklopil zpátky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
17.1.13 12:43

Jo? to ani nevím že mají presnídavky za 9kč 8o díky holky mrknem dnes :palec:
a kašičky mají taky neake levne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
17.1.13 12:51

@Hana89 v pondělí jsme je kupovali, všechny druhy od Hamé, malýmu chutnají všechny :-))) a ty kaše tento týden nevím, minulý týden byla akce 20% sleva na Hami kaše a pak byla akce na tu Sunarku, ale jen na tři druhy, ale jestli ještě je, to nevím…my jdeme dneska koupit skleničky od Hamé do Tety, mají je v akci (masový a zeleninový)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
17.1.13 13:36

Ivko Dekuju no ja mam po ceste rosmann tak se tam mrknu, :palec: :palec:
No kašičky by mohly byt zlevenene, nam to dlouho nevydrží a stojí kolem 80-90kč :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
17.1.13 13:47

No právě, minulý týden nám babula a děda přivezli hami vanilkovou za 67,– z DM. A kašičky od Babydream jsou za poloviční ceny s vanilkou a burbonem - malému moc chutná :P. Schválně dneska kouknu na gramáže a na ty kaše, mám je dole ve špajzu - tak vám řeknu přesně co bylo v akci a rozdíl v cenách :mavam: teď běžím na poštu nakrmit Kalouska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
17.1.13 14:36
@Alčák1 píše:
No právě, minulý týden nám babula a děda přivezli hami vanilkovou za 67,– z DM. A kašičky od Babydream jsou za poloviční ceny s vanilkou a burbonem - malému moc chutná :P. Schválně dneska kouknu na gramáže a na ty kaše, mám je dole ve špajzu - tak vám řeknu přesně co bylo v akci a rozdíl v cenách :mavam: teď běžím na poštu nakrmit Kalouska :lol:

Napíš prosím a Dekuju :kytka: :kytka: značka babydream je rosman že? DM ma BABYLOVE? nebo opačne:? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák