Rossmann - doporučte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15811
13.8.15 08:53

Holky, mám dotaz, dají se v Rossmannu koupit panty plínky (nevím, jestli to píšu dobře :oops:, zkrátka takové ty, co se můžou sundávat a zase nasazovat) po kusech? Předem díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
13.8.15 17:34

@pvmr po kusech ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
13.8.15 20:59

@lucynka25 hm, škoda, i tak děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
26.5.16 12:14

Obnovuji diskuzi. prosím přidávejte výrobky, které tam kupujete? Nemáme drogerii u nás ve městě, tak tam jezdím jen jednou za čas, tak at vím na co mrknout. Teda kromě výrobků pro děti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.16 12:24

@Ilorin. maji krasny výběr na hygienu a a hlavne na cisteni zoubku. Aspon u nas MB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
26.5.16 12:37

Já určitě kosmetiku Catrice - korektor, stíny, atd, mají i super výběr Makeup Revolution a Flormar - také fajnová dekorativka. Dobré jsou tělové produkty Wellness & Beauty - je to značka Rossmannu, ale překvapivě dobrá. A jinak dobré akce - tento měsíc Lactacyd gel na intim hygienu nebo Calgon :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
26.5.16 13:22

@Ilorin My taky tak, Rossmann máme daleko, ale když jedu kolem, vyplením stojan s Catrice :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pimperelle
26.5.16 13:56

Šampony a balzámy bez silikonů Alterra
Gelové náplastí na puchýře (jejich značka, teď si nevzpomínám)
Mléko pro kočky Winston
Malá balení kosmetiky na cesty, mají velký výběr

• Citovat
  • Upravit
4564
26.5.16 17:54

Ja kupuji pro maleho krém proti opruzeninám babydream. Předtím jsem používala 10× dražší sudocream, ted už jen ten rossmannovsky. A stahovaci plenky. Kosmetiku Catrice taky muzu doporučit jen bohužel je jen v některých prodejnách :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
27.5.16 10:36

Já chodím taky do rosmanna a @Kejmina90 má pravdu do dneška tam mají akci na Lactacyd, takže kdo chcete můžete si udělat zásoby, já už mám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák