Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, mám dotaz, dají se v Rossmannu koupit panty plínky (nevím, jestli to píšu dobře
, zkrátka takové ty, co se můžou sundávat a zase nasazovat) po kusech? Předem díky ![]()
Obnovuji diskuzi. prosím přidávejte výrobky, které tam kupujete? Nemáme drogerii u nás ve městě, tak tam jezdím jen jednou za čas, tak at vím na co mrknout. Teda kromě výrobků pro děti ![]()
@Ilorin. maji krasny výběr na hygienu a a hlavne na cisteni zoubku. Aspon u nas MB
Já určitě kosmetiku Catrice - korektor, stíny, atd, mají i super výběr Makeup Revolution a Flormar - také fajnová dekorativka. Dobré jsou tělové produkty Wellness & Beauty - je to značka Rossmannu, ale překvapivě dobrá. A jinak dobré akce - tento měsíc Lactacyd gel na intim hygienu nebo Calgon ![]()
@Ilorin My taky tak, Rossmann máme daleko, ale když jedu kolem, vyplením stojan s Catrice
![]()
Šampony a balzámy bez silikonů Alterra
Gelové náplastí na puchýře (jejich značka, teď si nevzpomínám)
Mléko pro kočky Winston
Malá balení kosmetiky na cesty, mají velký výběr
Ja kupuji pro maleho krém proti opruzeninám babydream. Předtím jsem používala 10× dražší sudocream, ted už jen ten rossmannovsky. A stahovaci plenky. Kosmetiku Catrice taky muzu doporučit jen bohužel je jen v některých prodejnách ![]()
Já chodím taky do rosmanna a @Kejmina90 má pravdu do dneška tam mají akci na Lactacyd, takže kdo chcete můžete si udělat zásoby, já už mám ![]()