Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Babydream je Rossmann a Babylove je DM
tak Hami vanilkovou nám koupili za 67,– a je tam 225g, babydream máme /sušenkovou, banánovou a vanilku / 250g za 36,– a Sunarka ve slevě byla 250g jogurtová s jahodami, celozrnná s ovocem za 35,– / trvanlivost do února 2013 / takže rychle spapkáme
jinak mi kupujeme Babydream mlíčko i kaše a pleny a nemůžu si je vynachválit, pleny jsou opravdu fajn i za dobrou cenu
na mlíčko jsme přešli z Nutrilonu
/ průjem / pak jsme měli Sunar / zácpa/ a zkoušeli jsme Babylove z DM a malej nedojídal nechával i přes půlku a plival to
pak mi táta přivezl Babyream pleny a mlíčko z německa a od tý doby nakupujeme v Rossmannu jedině Babydream i kosmetiku. Na mlíčku jsme od 3 měsíce a všechno v pohodě a teď kupujeme i příkrmy a šťávičky
Za mě a malého je Babydream
je sice pravda, že v DM máme poukázky na slevy ale když si to tak člověk přepočítá, tak kolikrát mě vyjde nakoupit to zboží jinde. Raději si koupím za 13,– ubrousky v akci v Tescu než za slevu 15,– na balení za 26,– v DM
to samé s přesnídávkami… člověk opravdu počítá každou korunu a raději koupí v akci než za slevy - bez slevy
jo a slyšela jsem, že v Rossmannu je také možné získat nějaké kupony na slevu
nevíte o tom??? a jak je získat??? díky ![]()
Jo, něco tam na kupony bývá, ale je to jen v určitých oblastech, který si Rossmann určí, třeba u nás v Meziříčí ještě nikdy nic nebylo, prý to roznáší přímo do schránek anebo mi jednou došlo něco poštou, ale nebylo to od Rossmanna, ale my to nepoužily, byla to tenkrat sleva na plinky a my už měli trojky (bylo to na jedničky a dvojky), poslala jsem to kamaradce do Ostravy a ta to pouzila ![]()
@Alčák1 - ahoj, jsem z LBc a letacek s 10% slevama jsem nasla ve schrance. Opravdu je roznasi jen nekde.
Díky za info. Tak já jsem z Kryr / Ústecký kraj / a taky mi nikdy nic nepřišlo
ale to nevadí. Nám třeba nechodí ani letáky na Globus a v Podbořanech to je cca 10km už je mají
přitom taky občas zajedeme do Globusu. No co se dá dělat
![]()
@Alčák1 píše:
Díky za info. Tak já jsem z Kryr / Ústecký kraj / a taky mi nikdy nic nepřišloale to nevadí. Nám třeba nechodí ani letáky na Globus a v Podbořanech to je cca 10km už je mají
přitom taky občas zajedeme do Globusu. No co se dá dělat
![]()
nenadelas nic no
. Ale vsak ta 10% sleva taky neni zadny terno, tak nemusis byt smutna ![]()
Holky tak sem byla v rosmannu a koupila sem BABYDREAM kašičky-sušenkovou skusime, a presnídavky za 9kč co ja davala v bille 18kč za 1ks
a mlíčka od hame co sem kupovala 2ks za 59kč tak tady byly za 39kč
dekuju moc a štavičky od hame sme chtely skousit a mnely je za 9kč
![]()
@Hana89 to jsem ráda, že sis tak dobře nakoupila
já mám sice Rossmann cca 30 km, takže tam jedu tak 1× za měsíc ale teď příští čtvrtek tam do Žatce musím na gyndu, tak se tam stavím
pokud by měli zase nějaké novinky, tak písnu. A asi taky navštívím DM a omrknu to tam abych nekřivdila, jestli taky mají nějaké slevy ![]()
Alčák
Dekuju no v DM nemají žádne slávy
mam kupony a chodím tam skoro porád ale ted budu hoodne často chodit do rosmanu
![]()
Kaše, pytle do košů 20l s uchem (levnější a pevnější než v DM), jinak sprcháče, krémy na ruce, pomády na rty, vlhčené ubrousky dětské i pro dospělé (vhlčený toaleťák), normální toaleťák i papírové kapesníčky (4vrstvé cenově stejné i levnější jak v DM 3-vrstvé) a dál už teď rychle nevím.
My se tam včera stavili a koupili jsme kaše Humana - banánovou a jogurtovou s jahodama, byl to výprodej, trvanlivost do příštího roku a byly za 36 korun a ještě pitíčko pro malýho za 9 korun, ale zatím jsme ho nezkusili. A jinak jsme koupili na zkoušku ty jejich plínky a vypadají dobře, trošku tvrdší než Pampers, ale jinak určitě srovnatelný. Zatím ji má na sobě a dobrý ![]()
@Ivka 1981 pokud máš pleny BABYDREAM tak ty používáme taky a maximální spokojenost. Vydrží nám přes noc úplně v pohodě jako PAMPERS. Používáme je od narození i cenově jsou dostupnější. No uvidíš jestli vám budou vyhovovat nebo ne ![]()
Holky prosím o radu, mala papala nekdy kaše Nutrilon, a moc to nešlo..
ted sme koupily tu Babydream tu sušenkovou a mala mne jí plive..
myslíte že mužu menit značku?
![]()
Mlíko UM pijem Nutrilon a supr jen tý kašičky
![]()
My máme Sunarku, Babydream… mám více druhů a malej jí všechny - alespoň má změnu. Ze začátku mi taky kaše moc nechtěl ale teď od 7 měsíce se může ujíst, hlavně HAMI vanilkovou - tu miluje ![]()
@Hana89 píše:
Holky prosím o radu, mala papala nekdy kaše Nutrilon, a moc to nešlo..
ted sme koupily tu Babydream tu sušenkovou a mala mne jí plive..
myslíte že mužu menit značku?![]()
Mlíko UM pijem Nutrilon a supr jen tý kašičky![]()
Urcite muzes dat jinou znacku kase. Nemusi mit jen Nutrilon. Ja jsem jako prvni davala od Nestle, jsou bez cukru a jsou dobre. Zkus treba na zacatek jen bez prichute, pak treba bananovou nebo ovocnou. Na ty susenkove atd. ma casu dost ![]()
@Divine píše:
Urcite muzes dat jinou znacku kase. Nemusi mit jen Nutrilon. Ja jsem jako prvni davala od Nestle, jsou bez cukru a jsou dobre. Zkus treba na zacatek jen bez prichute, pak treba bananovou nebo ovocnou. Na ty susenkove atd. ma casu dost
My papame už asi mesíc kašičky, Nutrilon ryžove nam nešly, vanilkove nam chutnaly ale chtela sem at ma i jinou príchut, tak sme skusily od hami malinovou a jahodovou, a ted proste sem chtela jinou ![]()