Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
My dáváme různý kašičky, Sunarky, Hami a teď jsme zkusili tu Humanu - mají ji právě v Rossmannovi a u nás je dokonce vyprodávají, takže čtvrt kila vyjde na 36 kč, což je supr. A jsou moc dobrý, zdaleka ne tak sladký jako Sunarka nebo Hami. Malýmu i víc chutnají. Nestlé jsme měli taky, ale ta nám moc nejela a přišlo mi, že jak se udělala, tak za chvilku na to zřidla (většinou ještě, než jsme ji stihli sníst). A babydream jsme zatím nezkoušeli, ale třeba taky vyzkoušíme. Nejvíc nám jede vanilková a banánová příchuť. Máme i hodně jahodový, ale do ní mu většinou něco ještě přimíchám (sehnali jsme jahodovou Sunarku 1+1 zdarma, taky v rossmannovi) ![]()
Mam kuponky na slevu 10% do rossmana v Brne, plati do konce brezna, pokud nektera vyuzijete, venuji, napiste mi do posty.
Holky, máte zkušenost s jejich opalovacími krémy/spreji? Jedná se mi hlavně o dětskou padesátku. Předem díky za odpovědi ![]()
@pvmr já tam pracuji už skoro 7let a všechny výrobky jsou super(privatka),mas na mysli sun ozon..miluji sprchovy gel po opalování s aloe vera za 30,–,ochranný sprej na vlasy s UV 50,– a opakovací kremy /oleje / spreje taky super.. ![]()
@Hobitka @lucynka25 me jde o to jestli nezanechava skvrny na obleceni? mela jsem totiz minuly rok z dm a trika na ktere jsem nedopatrenim strikla jsem musela vyhodit ![]()
@lucynka25 ja ten krem po opalovani koupila minule, za ty penize ![]()
@pvmr ty jo tak to nevím hele, já se mazu většinou jen u more, nebo na koupaku..jinak ani ne ![]()
Já mám privátní výrobky z Rossmanna taky ráda…používám i jejich prášek DOMOL, již avizovaný vlhčený toaletní papír, kuchyňské utěrky, kapesníky apod.
V Ostravě teď je opět do konce června kuponová slevy 10 %…minule byla tuším do konce března.
@lucynka25 ja deti mazu treba nez jdeme na plaz a stane se mi ze prsknu trochu na tilko
no a po tom z dm zustal nevypratelny flek.
@pvmr tak s tím teda neporadim, já se mazu az na plazi a nebo jdu v plavkách a vyzkoušet ted nemůžu, jsem v očekávání na materske
snad někdo poradí..
doma mám zbytek z loňska, ale tentokrát jsem brala transparentní sprej a mám tu ty sprchace, jinak nic…
@lucynka25 kazdopadne diky za reakce a preju abys mela bezproblemovy porod ![]()
Obnovuji, chystám se podívat do Rossmanna, tak prosím doporučte co kupujete vy, kromě věcí pro děti?
@trckaludmila22 My kapesníky, kuchyňské utěrky, „uchošťoury“, slipové vložky, čistič odpadů, tablety do myčky (teď jsem ale najela na úplně obyčejný prášek z Penny a super
)…si teď samozřejmě na nic dalšího nemůžu vzpomenout
…ha, sáčky do odpadového koše (žluté s ušima
).
Měla jsem i jejich prášek na barevné prádlo a připadal mi dobrý.
Příspěvek upraven 05.08.15 v 23:03
Tahaci kapesniky allouette, ale mozna uz je přestali prodavat
@trckaludmila22