Sused si nainstaloval kameru

Anonymní
13.10.23 17:56

Sused si nainstaloval kameru

Dobrý den lidičky. Jdu si sem pro radu :think: Jsem úplně nešťastná. Žijeme na začatku vesnice, kde nás je 6 baráků. Kromě zmíněného souseda, spolu všichni vycházíme víc než dobře. Včera si soused nainstaloval kameru přímo na náš vchod :roll: a zajradu.. Ano zabírá to kus jeho pozemku, ale tato kamera zabírá více nás :,( Má jich okolo baráku z každé strany 2 což mi vůbec nevadí, ale tahle která zabírá náš dům… Má někdo zkušenosti? A jak jste dopadli? Děkuji za odpovědi!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1261
13.10.23 18:14

Zasadte si tam strom nebo vysoký keř. Lepší než bojovat s deb.ilem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.23 18:19
@AnoNe píše:
Zasadte si tam strom nebo vysoký keř. Lepší než bojovat s deb.ilem.

To nejde máme tu zámkovku :,( Děkuji

• Citovat
  • Upravit
2181
13.10.23 18:29

Koupit “fejkovou” kameru a namířit přímo proti jeho kameře. Jak mu to bude příjemný. A nebude moct kecat když dělá to samý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
13.10.23 18:32

Napred bych ho uplne normalne a slusne poprosila, aby si kameru naridil na svuj pozemek. Treba si to neuvedomuje a dokud mu nekdo neřekne, nevidi duvod, proc by to melo nekomu vadit.
Me by treba asi nevadilo, ze mi sousedojc kamera hlida vstup na pozemek :think:
Vzhledem k tomu, ze ma ve stejne vysce okna, neoredpokladam, ze byste na zahrade prováděli neco, pri cem se nemuze snimat obraz, ale zvedavy oko za záclonou uz by nevadilo ale chápu ty, co jim to vadí, takze se budu opakovat, napřed slusne pozadat, treba to bude stačit a bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.23 18:38
@Mar__tanka1983 píše:
Napred bych ho uplne normalne a slusne poprosila, aby si kameru naridil na svuj pozemek. Treba si to neuvedomuje a dokud mu nekdo neřekne, nevidi duvod, proc by to melo nekomu vadit.
Me by treba asi nevadilo, ze mi sousedojc kamera hlida vstup na pozemek :think:
Vzhledem k tomu, ze ma ve stejne vysce okna, neoredpokladam, ze byste na zahrade prováděli neco, pri cem se nemuze snimat obraz, ale zvedavy oko za záclonou uz by nevadilo ale chápu ty, co jim to vadí, takze se budu opakovat, napřed slusne pozadat, treba to bude stačit a bude klid.

Jenomze v lete mame dvere dokoran ja chodim v plavkam nebo spodnim pradle pro me je to proste zasah do soukromí. Me opravdu ty ostatni kamery nevadi, le tohle :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.23 18:39
@Bafonek píše:
Koupit “fejkovou” kameru a namířit přímo proti jeho kameře. Jak mu to bude příjemný. A nebude moct kecat když dělá to samý.

Já spis chci, aby jí dal pryč. Nechci dělat to samý. Když jsem ho vcera viděla, jak to tam vse instaluje.., je mi to prostě nepřijemný.

• Citovat
  • Upravit
20902
13.10.23 18:40
@Anonymní píše:
Já spis chci, aby jí dal pryč. Nechci dělat to samý. Když jsem ho vcera viděla, jak to tam vse instaluje.., je mi to prostě nepřijemný.

Jeho jednání je protizákonný. NESMI natáčet nic mimo jeho pozemek bez souhlasu. Normálně zavolej policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
13.10.23 18:45
@Anonymní píše:

No tak jak rikam, slusne pozadej. Pokud vystartuje, pak použij informaci o tom, ze je nezakonny natacet cokoliv mimo jeho pozemku a pokud si dal povede svou, tak stiznost na obec nebo policii.
Ale začla bych zdvorilym „hele Pepo…“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8659
13.10.23 19:07
@Cenarius píše:
Jeho jednání je protizákonný. NESMI natáčet nic mimo jeho pozemek bez souhlasu. Normálně zavolej policii.

třeba nenatáčí, taky máme kameru, ale záznam neděláme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.23 19:09

@Cenarius @Mar__tanka1983
Děkuju moc za rady. Ja mám fakt po náladě. Zítra slušně požádám, aby jí tedy odstranil. Namířit jinam jí nemůže protože tam zas máme pergolu :roll: Jsem jak opařená. Jak říkám, v létě tady lítám jak čarodějnice na sabatu, máme i vysokou bránu ale jakoby napravo, takže na mě nikdo nevidí a teď tohle. Když nepomůže domluva zavolám teda pčr. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.23 19:11
@Amalthea píše:
třeba nenatáčí, taky máme kameru, ale záznam neděláme :nevim:

Mě je tohle jedno, vadí mi tam. Já nevím na fotce to ani není vidět, ale kamera je max 15-20metrů do kopce. Kdo nezažil nepochopí. Opravdu míří přímo na dveře.

• Citovat
  • Upravit
4349
13.10.23 19:22

Tohle je na policii? ja bych to dala jako obcanskou stiznost na obecni urad, aspon u nas na dedine se takhle resi sousedske spory (pobihajici psi apod.), do 30dnu bys mela dostat vyjadreni zpet
ale urcite bych prvne oslovila souseda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36475
13.10.23 21:15
@Anonymní píše:
@Cenarius @Mar__tanka1983
Děkuju moc za rady. Ja mám fakt po náladě. Zítra slušně požádám, aby jí tedy odstranil. Namířit jinam jí nemůže protože tam zas máme pergolu :roll: Jsem jak opařená. Jak říkám, v létě tady lítám jak čarodějnice na sabatu, máme i vysokou bránu ale jakoby napravo, takže na mě nikdo nevidí a teď tohle. Když nepomůže domluva zavolám teda pčr. Děkuji

Co dělat, když soused používá kameru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
13.10.23 22:09

To je ale šílená hysterie kvůli blbý kameře. Absolutně nevíš, co všechno je v záběru a jestli to má záznam a vyšiluješ, jako malý dítě. Až se tam jednou ukážou zloději, tak budeš ještě škemrat o záznam :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný