Sušička AEG - běžné čištění filtrů
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nelisa píše:
Aha, tak mně vyndat jde.
Můžu se zeptat co máš za typ? Já jsem přesvědčená, že vyndat nejde, ale asi to půjdu zkusit. Já mám 59850.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsme zkusila filtr vyndat a nejde to. Tak jsem ho aspoň vyčistila kartáčem a vysála, ale je tam furt dost bordelu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera vidím, že jsi to psala hodně dávno, ale neodpustím si dotaz - podařilo se ti to nakonec nějak vyčistit nebo sušička fungovala (funguje) i bez toho vyčištění?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fialína ahoj. No na nějaké pořádně řešení jsem ještě nenarazila, ale jednou za čas k tomu zasednu a pomocí všeho možného se z toho snažím vytahat co nejvíc bordelu. Úplně čistý ten filtr už není, ale vždy ho z nejhoršího dostanu. Dělám to tam jednou za půl roku a díky psím chlupům to jde dolů vcelku dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera díky, včera jsem se totiž na ten filtr podívala pořádně a docela jsem se vyděsila, jak je špinavý… a řešení jsem pořádně nenašla (ha, kromě toho, že mám sušku dát do servisu - to teda ne, tu už se mi myslím ani nepodaří vyndat nikdy z koupelny, sotva prolezla dveřma).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fialína my to bereme párátkem, špejlí, kartáčkem, houbičkou, vysavačem co je zrovna ideální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy nám ne. Zkoušela jsem demontovat, ale po vrchním plastu je zbytek výlisek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel to bral vysavačem.
Jinak se nám ucpala sušička právě díky různým chlupům a opravář nám říkal, že se s tím moc nedá dělat. Nějak to pročistil a naštěstí to pomohlo, ale jinak říkal, že je to všechno udělané tak, že se sušička musí odvézt do dílny, kde jí kompletně rozeberou a vyčistí, na místě to prý prakticky nejde opravit, vše je zadělané do sebe.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AninaEli @1Luca já mám AEG asi 6 let, mám u filtru červené šrouby-vrtule. Otočím jimi a filtr vytáhnu. Asi dobrej oddíl, no
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1Luca Mám asi stejný, vysávám, ale nejlepší je když se to profoukne kompresorem, to vyletí ven všechno. Ale ten asi nebudeš mít doma…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dovesilke na kompresor jsem myslela, ale bojím se, že nečistoty zatlačím dál a pak už to bude problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit