Sušička Beko DPY 8506 GXB1
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já teď suším na program jeans a jsem spokojena. Na tu bavlnu do skříně mi to přišlo moc usušené a zmackane. Ten čas si myslím, že se mění podle aktuální suchosti. Ale těžko říct, tohle se mi ještě nestalo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Susicka
Poraďte prosim kdo ma sušičku Beko DPY 8506? Když dosuši prádlo a jdu ho vyndat je pořád mokré (dost vlhké) a přitom jsem přidávala na sušení…
co mám dělat…předtím jsem už sušičku měla a prádlo bylo krasne suché a vyžehlené ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A pračku máš pořád stejnou? Jen jestli nejsou jinak otáčky… Nebo prostě zkusit jiný program. Mam tuhle sušičku a vyloženě mokrý jsem to ještě neměla. Maximálně vlhký a to myslím bylo tim, že jsem tam měla moc prádla nebo blbý program.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte někdo prosím sušičku beko DPS 7405 GB5.Včera jsem si ji pořídila a chtěla jsem se zeptat na jaký program častěji sušíte? Jestli sušíte třeba ručníky+trika atd dohromady?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nini77 @Terka.kris
Holky, jakou hloubku má uvedená sušička Beko DPY 8506 GXB1?
Tady je 54 cm - http://nejsusicky.cz/…xb1-recenze/#…
zde ale 61 cm - https://www.eva.cz/…y-8506-gxb1/?…
Jsem z toho jelen. Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc prosím o radu, sušičku mám čerstvě doma a pořád se snažím přijít na to jak to udělat aby prádlo bylo opravdu možné složit do skříně a nežehlit. Nepotřebuju zázraky, ale to, co vždycky vyndám ze sušičky je bez žehlení fakt nemožný. Zmačkaný jak blázen. Jaký program používáte nebo co všechno nastavujete před sušením? Prosím moc o radu! Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám program Džíny nebo Jeans, teď nevím jak to tam je. Je to 1,57 hod dlouhý program. Ale nekdy, když tam mám hodně prádla, musím dát ještě nějaký další kratší program, aby semto dosusilo. Ale na normální objem prádla to stačí. Jen to musím vyndat fakt hned po skončení sušení a rukama to uhlazovat při skládání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja pouzivam program mix - bavlna, syntetika. je na 1.55. ale mam pracku na 6 kg, takze mensi nez susicku. a take vyndavam okamite po ukonceni programu. nektere materialy se ale musi zehlit. jinak nemam dobre zkusenosti s programem bavlna do skrine. po nem bylo pradlo hodne zmuchlane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak program bavlna do skříně jsem právě taky dávala a děsný teda
program extra suché jsem dávala na povlečení a taky nic…Tak ted teda zkusím mix a džíny
Já chtěla sušičku hlavně kvůli tomu abych nemusela žehlit obyč trička, ale zatím teda bez úspěchu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, jsem sušičkou nepolíbená. Dnes jsem dostala tuto a potřebuji poradit. Na jaký program nejčastěji perete? Já dala první várku na Mix syntetika a bavlna a super, ale jeden kousek byl stále vlhký. Dost triček bylo tedy dost zmuchlaných. Tak, jestli ještě nepoužíváte nějaké prodloužení programu, aby to doschlo, popřípadě aby nebylo zmuchlané. O to mi nejvíc jde
A dále jsem se chtěla zeptat, zda používáte ubrousky do sušičky a jaké. Aby to trošku vonělo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vejilka
Já dávám syntetiku do skříně je to napravo veprostred tuším a je to 1:15 a pak dosusuju minutami tak 40-50min. Prakticky víc nepoužívám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vejilka nemela jsi ji moc plnou? ja pouzivam stejny program a pradlo az na par vyjimek zmackane neni. sem tam je vlhke, ale to necham dojit na topeni. pracku mam na 6.5 kg a susicku na 8 kg.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu píše:
@vejilka nemela jsi ji moc plnou? ja pouzivam stejny program a pradlo az na par vyjimek zmackane neni. sem tam je vlhke, ale to necham dojit na topeni. pracku mam na 6.5 kg a susicku na 8 kg.
Já mám pračku na 5kg, takže sušičku jsem měla tak do půlky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@longed-for-dream píše:
@vejilka
Já dávám syntetiku do skříně je to napravo veprostred tuším a je to 1:15 a pak dosusuju minutami tak 40-50min. Prakticky víc nepoužívám.
A uschne to vždy? Musíš tedy ještě dosušovat? Zmuchlané to tedy není? Omlouvám se, že se tak blbě ptám, nikdy jsem sušičku neměla. Pouštíš tedy automaticky ještě minuty navíc. A tento program používáš na vše?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vejilka
Ano ano ano ano ano ![]()
Zkoušela jsem všechno bavlnu mix a já nevím co ale tohle se mi prostě osvědčilo. Vždy dosusuji a vždy na nízkou teplotu tím programem. Mám dojem že ze tam jsou hodiny a pridávám jde to po deseti minutách.
Taky jsem byla nešťastná… nechtelo se mi žehlit. Prosadila mi kamarádka tu syntetiku a dosouseni a už to bylo dobré. Před tim jsem to měla dost vysusene a zmackane a ruce jsem potom měla taky sustive.
Ale něco musím dozehlit samozrejme. Pokud nepostaci natahnuti
na celodenní pranni cca tři pračky tak dva tři kousky. Zehlim jednou za tři měsíce a nebaví mě to musím se dokopat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit