Sušicka Haier - sráží prádlo, jak postupovat dál?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@hanula23 píše: Více
To netuším. Je to automatické a displej mi nic neukazuje. Ale při tomto nastavení a dosušení 10 minut mám prádlo suché, že ho sloužím a po vychladnutí dávám do skříně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja suším oblečení na jemný program. Rucniky, povlečení a tak na Eco. Ale uz jsem asi zkusila i oblečení na Eco a dopadlo to dobre. Některé nekvalitní kusy se zkrouti ve svůj nebo ztrati tvar, ale to by se stalo asi i bez sušičky. Nakupuju převážně v sekacich, tak to oblečení uz nějak vypadá.
Nedávám do sušičky utěrky - bývají zmuchlane a já nezehlim. No a košile a jemnejsi halenky, ale těch máme málo.
Mame Miele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanula23 nene nesnižuji nic. Ale já to fakt moc nehrotim. Mám malé děti co ze všeho rychle vyrostou, takže kupuju levnější oblečení. Kdyby se to postupně sráželo ani nevím jestli bych si všimla. Asi nějaké dražší kousky bych tam nedala, ale svoje tilka z kiku tam dávám pořád a jsou zatim stejne i leginy a od manžela trička a teplaky. Dcera má alergii na roztoce tak vše peru na 60 a suším co to jde a oblečení mě netrápí, vydrží co vydrží a zase se koupi jiné. Ručníky a povlečení mi taky přijdou stejne a to peru a suším každý tyden
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme jen jednoduché ručníky a osušky. Takže nevidím žádný problém. Jen jsou po sušičce krásně hebké. Ale moje kolegyně mají ubytování, kde mají ručníky a osušky, že je tam nějaký vzor, vyšité nebo co. To říkala, že jim sušička nějak poškodila, srazila. Utěrky dáváme normálně do sušičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 jo, to vyšívání na ručních sušičku nedává. To se mi srazilo taky, to je fakt. Ale je to už tak dávno, že jsem na to zapomněla. Rážím hrdlo, že co nepřežije sušičku, to doma nechci
teda s výjimkou kašmírových svetrů. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit