Sušička LG vs Beko: zkušenosti? Jakou zvolit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
455
23.9.20 09:21

Máme to Beko, skoro stejný model. Máme ji postavenou nad pračkou, taktéž Beko. Po roce používání naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4237
20.10.20 20:58

TAk jsem to nakonec taky riskla s LG, já si tedy vybrala model LG RC82EU2AV4W, protože mi přišlo, že má stejná vlastnosti jako LG RC82EU2AV4Q, jenom ji měli na LG Store za 14.500 s dovozem zdarma - už jí nemaj :mrgreen:. Jen tedy v nabídce psali, že: Aktuálně je výrobek distribuován ve specifikaci RC82EU2AV4Q! Co to znamená? Dneska mi přistála doma a po rozbalení je cedule i návod s označením LG RC82EU2AV4Q. Znamená to, že jsem vychytala za levno tu dražší pračku, nebo jí něco chybí? Já jsem si tedy tuhle vybrala, že má v nabídce sušení džínů/denim, ale nemá sušení ručníků. No a tahle má na panelu sušení ručníků, džíny tam nejsou. TAk už mi přijde, že si dělají, co chtějí. Jestli tedy ty džíny si můžu stáhnout? :nevim: To tedy musím vyzkoumat, jak se to dělá. Tak uvidíme. Snad bude sloužit dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
20.10.20 21:43

@PapeJ Ano, člověk se v těch modelech z jejich nabídky nevyzná. Když jsem vybíral, tak sem to zkoumal a zkoumal a kolikrát nenašel rozdíl. Nakonec sem se ptal přímo u LG, jaké jsou tedy rozdíly a pokud se liší jen poslední písmena, tak v podstatě žádné - všechny mají stejné technologie :-) Jinak ale konkrétně tyto dva modely jsem měl ve výběru. Podle všeho je 4Q o chlup výkonnější ( o chlup větší spotřeba vs rychlejší sušení) a má tři teplotní senzory (místo dvou).
Já nakonec taky vybral 4Q, protože v akci vyšla na 14tis. + tisícovka zpět cashbackem :-)

A to je pro Vás v tuto chvíli vlastně ta NEJ info. Protože u 4Q máte nárok na 1.000 Kč zpět, což by jste u 4W neměla! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí