Sušička LG vs Beko: zkušenosti? Jakou zvolit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Máme to Beko, skoro stejný model. Máme ji postavenou nad pračkou, taktéž Beko. Po roce používání naprostá spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TAk jsem to nakonec taky riskla s LG, já si tedy vybrala model LG RC82EU2AV4W, protože mi přišlo, že má stejná vlastnosti jako LG RC82EU2AV4Q, jenom ji měli na LG Store za 14.500 s dovozem zdarma - už jí nemaj
. Jen tedy v nabídce psali, že: Aktuálně je výrobek distribuován ve specifikaci RC82EU2AV4Q! Co to znamená? Dneska mi přistála doma a po rozbalení je cedule i návod s označením LG RC82EU2AV4Q. Znamená to, že jsem vychytala za levno tu dražší pračku, nebo jí něco chybí? Já jsem si tedy tuhle vybrala, že má v nabídce sušení džínů/denim, ale nemá sušení ručníků. No a tahle má na panelu sušení ručníků, džíny tam nejsou. TAk už mi přijde, že si dělají, co chtějí. Jestli tedy ty džíny si můžu stáhnout?
To tedy musím vyzkoumat, jak se to dělá. Tak uvidíme. Snad bude sloužit dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PapeJ Ano, člověk se v těch modelech z jejich nabídky nevyzná. Když jsem vybíral, tak sem to zkoumal a zkoumal a kolikrát nenašel rozdíl. Nakonec sem se ptal přímo u LG, jaké jsou tedy rozdíly a pokud se liší jen poslední písmena, tak v podstatě žádné - všechny mají stejné technologie
Jinak ale konkrétně tyto dva modely jsem měl ve výběru. Podle všeho je 4Q o chlup výkonnější ( o chlup větší spotřeba vs rychlejší sušení) a má tři teplotní senzory (místo dvou).
Já nakonec taky vybral 4Q, protože v akci vyšla na 14tis. + tisícovka zpět cashbackem ![]()
A to je pro Vás v tuto chvíli vlastně ta NEJ info. Protože u 4Q máte nárok na 1.000 Kč zpět, což by jste u 4W neměla! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit