Sušička Miele T8000 B, nebo novinka s A?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zwei.kinder
18.12.12 15:31
@lulje píše: :palec:
Hele, měla jsem doma AEG super sušičku s tepelným čerpdlem sušila jsem na nízkých teplotách a oblečení super. Pak jsem odjela s dětmi n měsíc do léčebny, někdo mi v dobré vůli pomoci vyhodil prádlo z pračky do sušičky (bez tepelného čerpadla) a rázem nám všechno oblečení bylo malé. Já jsem z funglnových šatů za litr měla miništičky, které jsem už neoblíkla, děti měly tepláky nd kotníky atd… Takže po téhle zkušenosti jedině tepelné čerpadlo, i když pořizovací náklady jsou vyšší :nevim:

Problém nebyl v sušičce, ale v tom kdo tam strčil prádlo a nenastavil jemné.
Sušičky existují desítky let… stejně jako trouba. Někdo peče na 300C a zapálí barák, jiný na 180 a přemýšlí.

Taky jsem jednou postavil varnou konvici na plynový sporák a škrtnul :) Neřekl bych, že za to ta rozteklá konvice mohla - ještě, že byla plná vody :)

• Citovat
  • Upravit
36009
18.12.12 15:44

Premyslim, ze koupime Siemens, taky nevim jestli s cerpadlem nebo bez..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zwei.kinder
18.12.12 15:57

Objednal jsem Miele - vsadil jsem na životnost.

Mám od nich pračku, pere už pátý rok téměř denně.

• Citovat
  • Upravit
528
18.12.12 16:14

@pikola Siemens je naprosto stejný jako Bosch a často se liší pouze jmenovkou a cenovkou. (mně teda ještě navíc připadá hezčí designově :) )
PS: nevím jak u sušiček, ale když jsem rozdělal lednici Miele tak tam by taky uplně jiný výrobce ( Liebherr napsal jsem ho radši bílou, ať nedráždím :mavam: )
manžel činčuly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
18.12.12 16:23

@cincula hehe a dals ji potom dohromady? ;) No pokud jsem to správně pochopila, tak technologie značky Liebherr se používá pro různé značky spotřebičů, např. Miele :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zwei.kinder
18.12.12 16:26
@cincula píše:
@pikola Siemens je naprosto stejný jako Bosch a často se liší pouze jmenovkou a cenovkou. (mně teda ještě navíc připadá hezčí designově :) )
PS: nevím jak u sušiček, ale když jsem rozdělal lednici Miele tak tam by taky uplně jiný výrobce ( Liebherr napsal jsem ho radši bílou, ať nedráždím :mavam: )
manžel činčuly

V autech je to samé, strašné.
Nejhorší je, že v dnešní době si ani za peníze člověk nekoupí kvalitu.
Dodávám díly na auta, čím lepší značka, tím větší průšvih.

• Citovat
  • Upravit
5527
18.12.12 17:18
@zwei.kinder píše:
Problém nebyl v sušičce, ale v tom kdo tam strčil prádlo a nenastavil jemné.
Sušičky existují desítky let… stejně jako trouba. Někdo peče na 300C a zapálí barák, jiný na 180 a přemýšlí.Taky jsem jednou postavil varnou konvici na plynový sporák a škrtnul :) Neřekl bych, že za to ta rozteklá konvice mohla - ještě, že byla plná vody :)

Nene - problém byl v sušičce. Bylo to nastavené na ten nejšetrnější program - schválně jsem se tehdy dívala. A když jsem to prádlo tehdy vytahla, nemohla jsem se ho dotknout, jak bylo horké. To u sušičky s tepelným čerpadlem neznám :nevim: Říkala jsem si tehdy, jak by to prádlo muselo být horké, kdyby se to sušilo na ten program, který má grády 8o :mrgreen:
Já jsem prostě pro sušičky s čerpdlem. Nehledě na to, že nemusím mít z bytu saunu. Ona i ta s čerpadlem koupelnu vytopí, natož ta bez čerpadla :think:
Budu se teď stěhovat a už přemýšlím, jakou sušičku si zase koupím. S tou AEG jsem byla moc spokojená, ale asi půjdu do Miele-té nejnovější (kamarád tam dělá a budu ji mít s 30% slevou :dance: ). Už se na ni moc těším. Chybí mi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
18.12.12 17:33

Omlouvám se, že odbíhám od tématu, ale ráda bych vyjádřila svůj osobní dojem z Miele, kde jsem se trochu zklamala. Mám od této značky vybavenou celou kuchyň a přijde mi, že je to akorát za hodně peněz málo muziky. Pravda, spotřebiče mám teprve tři roky, takže ohledně životnosti nemůžu soudit. Mám ale např. poblémy s indukční deskou. Když vypadne elektřina (což se u nás stává celkem často), indukční deska přestane fungovat a musím jí na půl hodiny až hodinu úplně odpojit od proudu a až pak začne pracovat. Je docela nepříjemné, když tohle člověk zjistí v době přípravy oběda. Tento problém jsem řešila jak s dodavatelem (kuchyňským studiem), tak i v Miele v ČR a že by mi chtěli desku vyměnit to ani náhodou. Co se týče myčky nebo trouby, taky mi nepřijde nějak výjimečná od jiných značek, co mají sousedky. Sušičku mám LG a jsem s ní spokojená, ačkoliv je to třída B, ale kupovala jsem jí v setu k pračce (ta vítězka dTestu), aby mi ladily k sobě. Dnes by ta suš. LG měla být také někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
18.12.12 18:58

@Mikro kamarádce přišel servisák z Miele, aby jí nahrál do pračky novej software a ona se ho ptala na ostatní spotřeniče a on jí říkal, že Miele je perfektní v pračkách a sušičkách, vybavení kuchyně je průměr a vysavač by si od nich nekoupil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
18.12.12 19:12

:mrgreen: :mrgreen: Tak jsi mi aspoň potvrdila, co jsem si už docela dlouho myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zwei.kinder
18.12.12 19:20
@Koty píše:
@Mikro kamarádce přišel servisák z Miele, aby jí nahrál do pračky novej software a ona se ho ptala na ostatní spotřeniče a on jí říkal, že Miele je perfektní v pračkách a sušičkách, vybavení kuchyně je průměr a vysavač by si od nich nekoupil ;)

Mám žlutý vysavač Miele S8 - Total Care a je super.

Tichý, silný, má nerezovou 3× výsuvnou tyč.
Jen jsem si nemohl zvyknout, že jezdí jak chce :) každé kolečko je samostatně otočné, takže se nejdřív za mnou potácel. :) děti po něm skáčou, jezdí na něm místo koloběžky, shodili jej ze schodů z prvního patra a ani se neodřel. Ale jestli je uvnitř China netuším, ale funkčně zatím dobrý.

Příspěvek upraven 19.12.12 v 15:32

• Citovat
  • Upravit
4346
18.12.12 20:16

@zwei.kinder Já nemůžu osobně poosudit, máme od Miele zatím jen sušičku a na jaře budem pořizovat pračku. Pouze jsem interpretovala servisáka z Miele. Některý vysavače můžou být super, z jiné kolekce na houbelec. Fakt nemůžu soudit, když tomu prdlačky rozumím a ani nemám osobně odzkoušeno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
18.12.12 20:16

@zwei.kinder mmch který typ sušičky nakonec zvítězil? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zwei.kinder
18.12.12 20:29
@Koty píše:
@zwei.kinder Já nemůžu osobně poosudit, máme od Miele zatím jen sušičku a na jaře budem pořizovat pračku. Pouze jsem interpretovala servisáka z Miele. Některý vysavače můžou být super, z jiné kolekce na houbelec. Fakt nemůžu soudit, když tomu prdlačky rozumím a ani nemám osobně odzkoušeno :think:

Vždyť je jedno co je uvnitř, hlavně aby to fungovalo :)

• Citovat
  • Upravit
zwei.kinder
18.12.12 20:38
@Koty píše:
@zwei.kinder mmch který typ sušičky nakonec zvítězil? ;)

Koupil jsem tuhle 6kg, B, 2.85 kWh:
http://www.elektrocb.cz/…00-gala.html

Už jsem od nich bral kdysi pračku Miele a vysavač…přijedou v ceně zapojí, montéři jsou čistotní a zouvají se :), dávají pozor na nábytek, odejdou a jsou slušný - na takové služby jsem zvyklý v DE, ne v CZ, takže smekám.

V Německu jsem na ni našel skvělé recenze, je to sice sociální řada, ale funkční.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max