Sušička Miele T8000 B, nebo novinka s A?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Premyslim, ze koupime Siemens, taky nevim jestli s cerpadlem nebo bez..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Objednal jsem Miele - vsadil jsem na životnost.
Mám od nich pračku, pere už pátý rok téměř denně.
- Citovat
- Upravit
@pikola Siemens je naprosto stejný jako Bosch a často se liší pouze jmenovkou a cenovkou. (mně teda ještě navíc připadá hezčí designově
)
PS: nevím jak u sušiček, ale když jsem rozdělal lednici Miele tak tam by taky uplně jiný výrobce ( Liebherr napsal jsem ho radši bílou, ať nedráždím
)
manžel činčuly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cincula hehe a dals ji potom dohromady?
No pokud jsem to správně pochopila, tak technologie značky Liebherr se používá pro různé značky spotřebičů, např. Miele ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cincula píše:
@pikola Siemens je naprosto stejný jako Bosch a často se liší pouze jmenovkou a cenovkou. (mně teda ještě navíc připadá hezčí designově)
PS: nevím jak u sušiček, ale když jsem rozdělal lednici Miele tak tam by taky uplně jiný výrobce ( Liebherr napsal jsem ho radši bílou, ať nedráždím)
manžel činčuly
V autech je to samé, strašné.
Nejhorší je, že v dnešní době si ani za peníze člověk nekoupí kvalitu.
Dodávám díly na auta, čím lepší značka, tím větší průšvih.
- Citovat
- Upravit
@zwei.kinder píše:
Problém nebyl v sušičce, ale v tom kdo tam strčil prádlo a nenastavil jemné.
Sušičky existují desítky let… stejně jako trouba. Někdo peče na 300C a zapálí barák, jiný na 180 a přemýšlí.Taky jsem jednou postavil varnou konvici na plynový sporák a škrtnulNeřekl bych, že za to ta rozteklá konvice mohla - ještě, že byla plná vody
Nene - problém byl v sušičce. Bylo to nastavené na ten nejšetrnější program - schválně jsem se tehdy dívala. A když jsem to prádlo tehdy vytahla, nemohla jsem se ho dotknout, jak bylo horké. To u sušičky s tepelným čerpadlem neznám
Říkala jsem si tehdy, jak by to prádlo muselo být horké, kdyby se to sušilo na ten program, který má grády
![]()
Já jsem prostě pro sušičky s čerpdlem. Nehledě na to, že nemusím mít z bytu saunu. Ona i ta s čerpadlem koupelnu vytopí, natož ta bez čerpadla ![]()
Budu se teď stěhovat a už přemýšlím, jakou sušičku si zase koupím. S tou AEG jsem byla moc spokojená, ale asi půjdu do Miele-té nejnovější (kamarád tam dělá a budu ji mít s 30% slevou
). Už se na ni moc těším. Chybí mi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se, že odbíhám od tématu, ale ráda bych vyjádřila svůj osobní dojem z Miele, kde jsem se trochu zklamala. Mám od této značky vybavenou celou kuchyň a přijde mi, že je to akorát za hodně peněz málo muziky. Pravda, spotřebiče mám teprve tři roky, takže ohledně životnosti nemůžu soudit. Mám ale např. poblémy s indukční deskou. Když vypadne elektřina (což se u nás stává celkem často), indukční deska přestane fungovat a musím jí na půl hodiny až hodinu úplně odpojit od proudu a až pak začne pracovat. Je docela nepříjemné, když tohle člověk zjistí v době přípravy oběda. Tento problém jsem řešila jak s dodavatelem (kuchyňským studiem), tak i v Miele v ČR a že by mi chtěli desku vyměnit to ani náhodou. Co se týče myčky nebo trouby, taky mi nepřijde nějak výjimečná od jiných značek, co mají sousedky. Sušičku mám LG a jsem s ní spokojená, ačkoliv je to třída B, ale kupovala jsem jí v setu k pračce (ta vítězka dTestu), aby mi ladily k sobě. Dnes by ta suš. LG měla být také někde jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mikro kamarádce přišel servisák z Miele, aby jí nahrál do pračky novej software a ona se ho ptala na ostatní spotřeniče a on jí říkal, že Miele je perfektní v pračkách a sušičkách, vybavení kuchyně je průměr a vysavač by si od nich nekoupil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsi mi aspoň potvrdila, co jsem si už docela dlouho myslela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Koty píše:
@Mikro kamarádce přišel servisák z Miele, aby jí nahrál do pračky novej software a ona se ho ptala na ostatní spotřeniče a on jí říkal, že Miele je perfektní v pračkách a sušičkách, vybavení kuchyně je průměr a vysavač by si od nich nekoupil
Mám žlutý vysavač Miele S8 - Total Care a je super.
Tichý, silný, má nerezovou 3× výsuvnou tyč.
Jen jsem si nemohl zvyknout, že jezdí jak chce
každé kolečko je samostatně otočné, takže se nejdřív za mnou potácel.
děti po něm skáčou, jezdí na něm místo koloběžky, shodili jej ze schodů z prvního patra a ani se neodřel. Ale jestli je uvnitř China netuším, ale funkčně zatím dobrý.
Příspěvek upraven 19.12.12 v 15:32
- Citovat
- Upravit
@zwei.kinder Já nemůžu osobně poosudit, máme od Miele zatím jen sušičku a na jaře budem pořizovat pračku. Pouze jsem interpretovala servisáka z Miele. Některý vysavače můžou být super, z jiné kolekce na houbelec. Fakt nemůžu soudit, když tomu prdlačky rozumím a ani nemám osobně odzkoušeno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Koty píše:
@zwei.kinder Já nemůžu osobně poosudit, máme od Miele zatím jen sušičku a na jaře budem pořizovat pračku. Pouze jsem interpretovala servisáka z Miele. Některý vysavače můžou být super, z jiné kolekce na houbelec. Fakt nemůžu soudit, když tomu prdlačky rozumím a ani nemám osobně odzkoušeno
Vždyť je jedno co je uvnitř, hlavně aby to fungovalo ![]()
- Citovat
- Upravit
@Koty píše:
@zwei.kinder mmch který typ sušičky nakonec zvítězil?
Koupil jsem tuhle 6kg, B, 2.85 kWh:
http://www.elektrocb.cz/…00-gala.html
Už jsem od nich bral kdysi pračku Miele a vysavač…přijedou v ceně zapojí, montéři jsou čistotní a zouvají se
, dávají pozor na nábytek, odejdou a jsou slušný - na takové služby jsem zvyklý v DE, ne v CZ, takže smekám.
V Německu jsem na ni našel skvělé recenze, je to sice sociální řada, ale funkční.
- Citovat
- Upravit
Problém nebyl v sušičce, ale v tom kdo tam strčil prádlo a nenastavil jemné.
Sušičky existují desítky let… stejně jako trouba. Někdo peče na 300C a zapálí barák, jiný na 180 a přemýšlí.
Taky jsem jednou postavil varnou konvici na plynový sporák a škrtnul
Neřekl bych, že za to ta rozteklá konvice mohla - ještě, že byla plná vody