Sušička Miele T8000 B, nebo novinka s A?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4346
18.12.12 21:55

@zwei.kinder Tak hlavně ať slouží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zwei.kinder
18.12.12 21:57
@Koty píše:
@zwei.kinder Tak hlavně ať slouží :palec:

Zítra sušičku přivezou.

• Citovat
  • Upravit
5527
18.12.12 22:01
@Koty píše:
@Mikro kamarádce přišel servisák z Miele, aby jí nahrál do pračky novej software a ona se ho ptala na ostatní spotřeniče a on jí říkal, že Miele je perfektní v pračkách a sušičkách, vybavení kuchyně je průměr a vysavač by si od nich nekoupil ;)

Přesně tohle mi říkal borec který Miele prodává. Pračku a sušičku jedině Miele, lednici Liebher… a ostatní si už nepamatuju :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
18.12.12 22:04
@zwei.kinder píše:
Zítra sušičku přivezou.

Jsem zvědavá, jaké budou první dojmy ;)
Už pomalu taky vybírám, do jaké půjdu. Halvně už odbourat ty sušáky po bytě a žehlení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zwei.kinder
19.12.12 12:32
@lulje píše:
Jsem zvědavá, jaké budou první dojmy ;)
Už pomalu taky vybírám, do jaké půjdu. Halvně už odbourat ty sušáky po bytě a žehlení :mrgreen:

Tak sušička je po prvním testování skvělá.

Naházel jsem do ní plnou pračku prádla, pustil na šetrný program.
Za 2h vše suché, jen kalhoty malinko vlhké kolem pasu. Dal jsem tam i silonové dětské bundy s límcem z peří a vše je načechrané. Jen prádlo nevoní, resp. jako po žehlení. Nic se nezcvrklo, dokonce Ikea plastové bryndáky bez úhony. Děti měli v kapse nějaké plastové mince, vše OK.

Raději jsem vše pověsil, aby se odpařila zbytková vlhkost - běžná trika a mikiny se žehlit nemusí :)

• Citovat
  • Upravit
5527
19.12.12 13:58
@zwei.kinder píše:
Tak sušička je po prvním testování skvělá.

Naházel jsem do ní plnou pračku prádla, pustil na šetrný program.
Za 2h vše suché, jen kalhoty malinko vlhké kolem pasu. Dal jsem tam i silonové dětské bundy s límcem z peří a vše je načechrané. Jen prádlo nevoní, resp. jako po žehlení. Nic se nezcvrklo, dokonce Ikea plastové bryndáky bez úhony. Děti měli v kapse nějaké plastové mince, vše OK.

Raději jsem vše pověsil, aby se odpařila zbytková vlhkost - běžná trika a mikiny se žehlit nemusí :)

GRATULUJI!!!
K té vůni - prádlo ze sušičky fakt nevoní - a to vychytali právě zase v Miele, kde začali vyrábět vůně do sušiček… těším se :dance: Žehlit se musí opravdu jen něco (třeba rifle), ale pokud se prádlo vytáhne a poskládá včas, pak žehlení opravdu odpadá :potlesk: A zbyde víc času a energie pro děti ;) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zwei.kinder
19.12.12 14:01
@lulje píše:
GRATULUJI!!!
K té vůni - prádlo ze sušičky fakt nevoní - a to vychytali právě zase v Miele, kde začali vyrábět vůně do sušiček… těším se :dance: Žehlit se musí opravdu jen něco (třeba rifle), ale pokud se prádlo vytáhne a poskládá včas, pak žehlení opravdu odpadá :potlesk: A zbyde víc času a energie pro děti ;) :pankac:

Tak já rifle jedině pomačkané :)

• Citovat
  • Upravit
5527
19.12.12 14:20
@zwei.kinder píše:
Tak já rifle jedině pomačkané :)

Ježiš - tebe bych fakt chtěla mít doma :dance: :mrgreen: Tomu mýmu jsem musela žehlit málem i ponožky :zed: Moje tričko ze sušičky stačilo poskládat, ale to jeho jsem musela hodinu žehlit, aby ho pak druhý den demonstrativně u okna prohlídl, jestli tam není nežádoucí půlcentimtrový nedostatek, zmuchlal ho, odhodil a vytahl jiné…a tak pořád dokola, dokud nenašel triko bez poskvrnky… NO, už s ním nejsem a je klid :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Těch hodin strávených nad žehlením a všechno k ničemu :zed: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
20.12.12 00:07
@lulje píše:
K té vůni - prádlo ze sušičky fakt nevoní

Kupuju si prací prostředky v Německu (gely a aviváže) a prádlo voní i ze sušičky, nekecam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zwei.kinder
20.12.12 09:23
@Mikro píše:
Kupuju si prací prostředky v Německu (gely a aviváže) a prádlo voní i ze sušičky, nekecam :lol:

Taky beru vše z DE - TOOM markety, prášek i nádherně vonící aviváže, ale z té sušičky prostě nic moc - jen trošku :think: Všera jsem vypral a vysušil dvě várky.

Takže jsem pár věcí pověsil mokrých a barák voní :)

Já sušičku na zimu koupit musel, mám nízkoenergetický barák, takže doma věšet nejde, jelikož ty litry vody z prádla nasáknou do všeho - třeba z levnějšího nábytku by se odloupali lišty :) a venku věšet nejde, jelikož to tam smrdí od zplodin komínů…

(v CZ kupuji jen nutné věci)

• Citovat
  • Upravit
5527
20.12.12 10:36
@Mikro píše:
Kupuju si prací prostředky v Německu (gely a aviváže) a prádlo voní i ze sušičky, nekecam :lol:

Aviváže nepoužíváme :poblion: (pardon) na to mám svoje děti moc ráda ;) (mám atopika a pokud vyperu v aviváži, tak to je očistec :,( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
20.12.12 14:22
@lulje píše:
Aviváže nepoužíváme :poblion: (pardon) na to mám svoje děti moc ráda ;) (mám atopika a pokud vyperu v aviváži, tak to je očistec :,( )

Já tu aviváž mam jen kvůli vůni, když neperu v gelu. Taky bylo období, kdy jsem dávala ocet nebo nic, stejně je to ze sušky měkký. Ale teď, co si vozím věci na praní z Německa, tak jsem se k aviváži vrátila. Zrovna dnes ráno jsem si brala čistý tepláky, co mi ležely ve skříni třeba měsíc a krásně voněly a voní i teď :) Ale pokud je tvá malá atopik, tak to je jasný, že to vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
20.12.12 14:29
@Mikro píše:
Já tu aviváž mam jen kvůli vůni, když neperu v gelu. Taky bylo období, kdy jsem dávala ocet nebo nic, stejně je to ze sušky měkký. Ale teď, co si vozím věci na praní z Německa, tak jsem se k aviváži vrátila. Zrovna dnes ráno jsem si brala čistý tepláky, co mi ležely ve skříni třeba měsíc a krásně voněly a voní i teď :) Ale pokud je tvá malá atopik, tak to je jasný, že to vadí.

Právě když jsme koupili sušičku, tak jsme aviváže úplně odbourali 1) ze sušičky bylo prádlo měkoučké, 2) ze sušičky nevonělo ani když jsem dala aviváž 3) malý je atopik-a to rozhodlo. Dávám ocet :D
Jinak vám teda závidím mít tak blízko Německo - ne kvůli aviváži, ale třeb kvůli potravinám :palec:
Jakou kupuješ aviváž, že ti prádlo tak dlouho vydrží voňavé? Já jsem si právě říkala, že koupím tu sušičku Miele s dávkovčem vůně, když už aviváž nemůžeme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
20.12.12 14:31
@zwei.kinder píše:
Taky beru vše z DE - TOOM markety, prášek i nádherně vonící aviváže, ale z té sušičky prostě nic moc - jen trošku :think:

Přijde mi, že i přes sušení v suš, nejvíc vydrží vonět Lenor gel na bílé prádlo, ten na barevné už taky tolik nevoní, takže já ten na bílé leju do všeho. Ani nevim, jestli se tady prodává, taky už jsem v ČR dlouho nic nekupovala, max když potřebuju, jdu do DM a kupuju ty jejich výrobky.

V Německu jezdím do drogerky do Mullera, TOOM markety ani nevím, že tam jsou. V těch městech, kam jezdim asi ani možná nebudou, nejsou totiž moc velký. TOOM, je nějaký řetězec drogerie, nebo všechno dohromady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
20.12.12 14:47

To je škoda, že se do Německa moc nedostaneš. Já to mám hodinu a půl tam. Je to vždycky na celej den, ale jak už tu bylo řečeno, je to jiná kvalita a i peníze rozhodnou. Třeba oblečení pro malýho kupuju už jen v místnim HaM, věci tam hodně dávají do slev, takže to pořizuju za pakatel. Jezdím ještě se svou mamkou, tak jednou za měsíc, vždycky se hrozně napakujeme, že mam co dělat narvat to všechno do auta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí