Sušička prádla a její "mouchy"
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@cell za me 100% se vyplati. Je to opravdu rozdil. A to jsem pred tim mela nejvyssi radu gorenje a aeg, takze zadny slupky myslim a i tak je ten rozdil opravdu markantni. Takze pokud muzete, jdete do toho. Mam i v okoli dve kamaradky, obe miele pres 10 let bez poruchy a funkcni stale perfektne..
@baracudas hele to neporadim, ja i chlapovi trika jen slozim a jsou krasne rovne
a nic nejak neuhlazuji..jen tedy je potreba to slozit idealne hned po dosuseni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@baracudas píše:
@matkabagristy já citlivá nejsem, říkám, dceři to přejedu před uložením rukou a hotovka, ale chlapa nechci poustet do práce pomačkaného
tak to aby změnil zaměstnání, ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
tak hlásím, že jsem nejvíc nadšená z programu MIX. Přeci jen se mi nepovede téměř nikdy prát celou pračku prádla pouze čistou bavlnu nebo naopak syntetiku, většinou peru mix a tenhle program na sušičce vše vysuší krásně, rovnoměrně a ani rukávy či gumy v pase a jiná kritická místa nejsou vlhká a současně není prádlo přesušené. Je krásně suché, hebké a může se hned skládat do skříně
![]()
Mám ještě jen takový technický dotaz - když myjete filtr od bince (fakt teda to je síla, co v tom filtru najdu z rádoby čistého prádla
), tak je nutné ho po umytí do sucha usušit? V návodu je umýt a osušit, ale říkám si, jesti je to opravdu tak nutné, jestli nestačí jenom opláchnout..díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evulina nevim, ktery filtr myslis? Ja nemyju zadny. Ten ve dvirkach rucne vysbiram, ten dole (takovy ten penovy) vysavam vysavacacem cca 1-2× tydne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bondgirl007 píše:
@Evulina nevim, ktery filtr myslis? Ja nemyju zadny. Ten ve dvirkach rucne vysbiram, ten dole (takovy ten penovy) vysavam vysavacacem cca 1-2× tydne
No myslím ten, kde se zachytávají ty chlupy, prach atd…mám ho složený ze dvou částí (vnější a vnitřní), které do sebe zapadají a když se otevřou dvířka, tak se dávají hned dolů, kde vede těsnění (možná jsem se vyjádřila jako ponocnej, ale nějak mi to nejde líp popsat). Po každým sušení vyjmu celý ten dvojfiltr, rozdělím ho, každá část jde také ještě otevřít, vysbírám ty chuchvalce, co se tam usadily a opláchnu pod sprchou a pak ještě utěrkou utřu..ale zajímalo by mě, jestli se to právě nutně musí ještě po umytí sušit, všude jsem četla na diskusích a recenzích, že lidi omejou ten filtr, ale o sušení ani zmínka. To je taková maličkost samozřejmě, jestli bude nutné ho sušit, budu ho sušit dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evulina Aha, ja ho nikdy nemyla, je to rucne vysbiram, obcas taky vysaju…nevidim duvod, proc to myt vodou. To mi pripada zbytecne pracne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bondgirl007 píše:
@Evulina Aha, ja ho nikdy nemyla, je to rucne vysbiram, obcas taky vysaju…nevidim duvod, proc to myt vodou. To mi pripada zbytecne pracne
Aha, to mě nenapadlo dělat to „nasucho“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja to delam jen nasucho a pri vysavani to projedu vysavacem-vsechny mozne filtry a sterbiny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evulina píše:
No myslím ten, kde se zachytávají ty chlupy, prach atd…mám ho složený ze dvou částí (vnější a vnitřní), které do sebe zapadají a když se otevřou dvířka, tak se dávají hned dolů, kde vede těsnění (možná jsem se vyjádřila jako ponocnej, ale nějak mi to nejde líp popsat). Po každým sušení vyjmu celý ten dvojfiltr, rozdělím ho, každá část jde také ještě otevřít, vysbírám ty chuchvalce, co se tam usadily a opláchnu pod sprchou a pak ještě utěrkou utřu..ale zajímalo by mě, jestli se to právě nutně musí ještě po umytí sušit, všude jsem četla na diskusích a recenzích, že lidi omejou ten filtr, ale o sušení ani zmínka. To je taková maličkost samozřejmě, jestli bude nutné ho sušit, budu ho sušit dál.
Jo musí nebo ti zplesnivi. Já to jenom vybírám, vyklepu a čau
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
Jo musí nebo ti zplesnivi. Já to jenom vybírám, vyklepu a čau
Tak já to zatím dělám tak, že to nasucho vyklepu, pak to umyju a nechám rozebrané do rána volně uschnout. Ale když suším přes den víckrát, tak to po umytí jenom lehce utěrkou přejedu a suším hned další várku.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evulina já ho vybírám nasucho, jen občas ho vezmu sprchou. Ale když chceš znova hned sušit, tak bych ho nenamáčela, protože podle mého pak ten vzduch přes něj tak lehce nepůjde, jako kdyby byl suchý (že se prostě ten prach na to nalepí a ucpe to). Jinak ho ale po umytí nedosušuju, normálně ho vlhký vložím do ještě teplého bubnu sušičky a nechám pootevřené dveře, do příštího sušení doschne sám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit