Sušička v létě/parfém na prádlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16236
10.6.19 10:17

Jsme všichni alergici, když vidím, kolik pylu se mi usadí během chvilky na autě, nemám chuť dávat prádlo ven (navíc sousedi hulí jako fabriky). Byt je malý, takže sušička jede celoročně, prádlo je čisté, bez pylů, bez smradu z cigár (a to co propálím v elektřině se sušičkou, ušetřím zase na žehličce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
10.6.19 10:17

Susim jen v susicce. Uschle pradlo na susaku je hnusne tvrde. Co se vune tyce, vyzkozsela jsem uz vsechno, susicka vzdycky vsechnu vuni sezrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
10.6.19 10:19

@Natálka26 a muzu se zeptat neni pak ten ocet z pradla citit? Davas pak machani navic? Uz jsem o octu uvazovala. Kolik ho tam davas a redis ho vodou? Normalne do te prihradky na avivaz? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
10.6.19 10:19

Budu dusit i v létě, potřebuju zbavit prádlo chlupů a nezehlit. Po parfém jsem se osypala, tak nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.19 10:39

V lete se snazim susit venku veci, ktere se nemusi zehlit a nevadi, ze budou tvrde. V susicce mam prostor na kapsli s vuni. Ale to jsem prestala pouzivat, prestoze to vonelo pekne. Nepouzivam uz avivaz a zadne doplnky. Radeji mam ciste pradlo bez vune a navonim se vonavkou.

• Citovat
  • Upravit
245
10.6.19 10:42

V sušičce teď suším jen deky po morčatech co mají ve výběhu, ručníky a ložní prádlo. Zbytek dám ven…mně se líbí, že zvenku to prádlo voní a můžu dát do prádla aviváž. Do sušičky ne, a ač používám kuličky, papírky, parfémy do sušičky, tak to prostě je vyfoukaný i s tou vůní…ze šňůry to voní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
10.6.19 10:43

Dávám do sušičky celoročně. Opravář nás varoval, že sušičce nesvědčí kombinovat sušení venku a občas v sušičce. Že se mnohem víc zanáší prachem a pylem… Do sušičky dávám voňavé ubrousky z DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
10.6.19 12:34
@Elzaaa píše:
@Natálka26 a muzu se zeptat neni pak ten ocet z pradla citit? Davas pak machani navic? Uz jsem o octu uvazovala. Kolik ho tam davas a redis ho vodou? Normalne do te prihradky na avivaz? Dekuji

Dávám ho do nádržky na avivaz, nevím kolik, ale většinou do ty max hranice. Ocet cítit není, machani navic nedávám, porad z toho prádla cítím víc „čistotu“ nebo práci prášek, ocet vůbec. Jo a neredim, naliju rovnou z láhve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
10.6.19 12:55

Sušičku máme od února a nemůžu si ji vynachválit. Teď ale peru když je hezky a věším to ven. Baví mě to a navíc pak krásně voní venkem. Kromě ručníků a mimi oblečení vše žehlím i ze sušičky, ale já mám žehlení ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí