Šušukaně night:-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
11.3.12 19:30

Mám tady Buška z Vilhartic. Ale ještě jsem ho neotevřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.3.12 19:31

Já si víno liju do hrnku,nechce se mi pak tu skleničku leštit :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.3.12 19:31
eva valoi píše:

Není vhodnější doba,než to ted změnit :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
11.3.12 19:32
Katka86 píše:
Já si víno liju do hrnku,nechce se mi pak tu skleničku leštit :lol: :lol: :lol: :lol:

tak tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
11.3.12 19:32

čichnu ke korku :lol:

já měla výdrž vždycky, ale někdy přijde čas…že přijdu vyoblíkaná jak hvězda, namalovaná nejvíc a pak si dám decku dvě, pobleju se a usnu :mrgreen: No a večer pro všechny končí no…ale za to může to dítě, není čas se najíst (někdy je potřeba se vyčůrat, umýt si hlavu, namalovat se atd.) a pak to tak končí no :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
11.3.12 19:33
Katka86 píše:
eva valoi píše:
Není vhodnější doba,než to ted změnit :pankac: :pankac: :pankac:

Ještě nemám dopitý to frisco. Cucám to tady. Mám to brusinkový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
11.3.12 19:35

ten Jura se vyzna snad ve vsem. jeste je porad sam? :think:

co Juro?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.3.12 19:36
RyBANA píše: čichnu ke korku :lol:já měla výdrž vždycky, ale někdy přijde čas…že přijdu vyoblíkaná jak hvězda, namalovaná nejvíc a pak si dám decku dvě, pobleju se a usnu :mrgreen: No a večer pro všechny končí no…ale za to může to dítě, není čas se najíst (někdy je potřeba se vyčůrat, umýt si hlavu, namalovat se atd.) a pak to tak končí no :oops: :lol:

Naposled,když přišel čas,tak jsem skončila na CTčku ve špitále :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Probrala jsem se doma,na hlavě obří boule,hlava jak střep.Mudr napsala do papíru:po pár panácích myslivce,ztráta paměti :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: následný úraz hlavy :lol: :lol: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
11.3.12 19:37
Katka86 píše:
Chlap chtěl dneska sex,ale má smůlu,dám přednost virtuální chlastačce :lol: :lol: :lol:

tak ja chci dneska, tak doufam, ze bude :mrgreen: , muzete se pridat, virtualni grupac :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.3.12 19:38
jizvíková píše:
Katka86 píše:
Chlap chtěl dneska sex,ale má smůlu,dám přednost virtuální chlastačce :lol: :lol: :lol:
tak ja chci dneska, tak doufam, ze bude :mrgreen: , muzete se pridat, virtualni grupac :mrgreen:

Mám jít zezadu,nebo navch? :lol: :lol: :lol: Já předevčírem taky chtěla,řekla jsem chlapovi,že půjdem vyhudrovat pelikána :P :lol: :lol: on dostal záchvat smíchu,já taky-z toho pak astma záchvat a bylo po sexu :cert: :cert: :cert:

Příspěvek upraven 11.03.12 v 19:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
11.3.12 19:38

:D :D :D :D :pankac: :pankac: :pankac:
tak to je hustý :D

Katka86 píše:
RyBANA píše: čichnu ke korku :lol:já měla výdrž vždycky, ale někdy přijde čas…že přijdu vyoblíkaná jak hvězda, namalovaná nejvíc a pak si dám decku dvě, pobleju se a usnu :mrgreen: No a večer pro všechny končí no…ale za to může to dítě, není čas se najíst (někdy je potřeba se vyčůrat, umýt si hlavu, namalovat se atd.) a pak to tak končí no :oops: :lol:
Naposled,když přišel čas,tak jsem skončila na CTčku ve špitále :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Probrala jsem se doma,na hlavě obří boule,hlava jak střep.Mudr napsala do papíru:po pár panácích myslivce,ztráta paměti :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: následný úraz hlavy :lol: :lol: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
11.3.12 19:39

Tu mám Prazdroj Cool Lemon, tak si taky dám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
werunkaw123 píše:
Jako abstinent tu asi nemám co dělat co? :mrgreen:

ale ma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662

Ale zase abyste si nemyslely,jsem vzorná matka dvou dětí :pankac: :pankac: :pankac: To byla vyjímka.NO ale v době puberty,no potěš koště,kdyby tak rodiče věděli :lol: :lol: :lol: :lol: tak tu dneska asi nepíšu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
11.3.12 19:40

Teda holky, název diskuse mě taky dostal :-D vůbec mě nenapadlo, že myslíte to (zbytkové;-)) víno, ale něco úplně jiného - zvlášť, když tady je i nějaká nová diskuse, jestli se koupete před sexem :-D No sranda, hned bych si ťukla s váma, ale vínečko (bílé, Pálavu) jsme měli včera i předevčírem, na dnes už nezbylo :-(:-(:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová