Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
RyBANA píše:
Tak vyhudrovat pelikána manželovi, tak spím venku…stačí když přijdu po šušukaně a jdu mu oznámit, že musím smočit pi.čku a jestli nepotřebuje vyvenčit lachtana - on se zasměje ale sex - nejlepší vystihnutí je romsky NIKAJ NIČ! prostě nehrozí no, ale hlavně že je Verča vtipná![]()
Nikaj nič
Opět save do slovníku
![]()
Katka86, zajímavý zážitek s myslivcem
Máme tady tři lahve, nechceš?;-) tchán to nosí muži k Vánocům, nějak si nemůže zapamatovat, že my to nepijeme. Taky nějakou Hanáckou Borovičku a podobné pití. Z vín nám donese zásadně Medvědí krev, to se dá spotřebovat s Colou, i když teda můj šálek kafe to není
Hlavně mě po červeném víně bolí hlava..
jizvíková píše:
kdyz jsme u tematu, 2lety syn mel dneska erekci, mrknul na nej a rika HAJI a schoval ho do tricka
Co se v mládí naučíš .......
To je vzor všech chlapů,dobře ho vychováváš
![]()
jizvíková píše:
kdyz jsme u tematu, 2lety syn mel dneska erekci, mrknul na nej a rika HAJI a schoval ho do tricka
Katka86 píše:jizvíková píše:Katka86 píše:ten on stejne neradjizvíková píše:Tak dole si tee tree nepoužila,neKatka86 píše:ja jsem nachcipana, tak jsem si vykloktala krk tee tree olejem, abych na nej nedychala bacila a on, ze to smrdi, jak jeho babicka a prdjizvíková píše:Katka86 píše:tak ja chci dneska, tak doufam, ze bude
Chlap chtěl dneska sex,ale má smůlu,dám přednost virtuální chlastačce![]()
![]()
, muzete se pridat, virtualni grupac
Mám jít zezadu,nebo navch?
![]()
![]()
Já předevčírem taky chtěla,řekla jsem chlapovi,že půjdem vyhudrovat pelikána
![]()
![]()
on dostal záchvat smíchu,já taky-z toho pak astma záchvat a bylo po sexu
![]()
![]()
![]()
![]()
Aspon to budeš mít bez práce,nebude chtít oral
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nekecej,tak to musíš rozebrat do podrobna
![]()
![]()
Takového chlapa neznám
![]()
![]()
neni co rozebirat, proste ma radsi jine veci, tohle ho moc nebere, kdyz chci, tak me necha, ale extra to nemiluje a kazdopadne nevyzaduje
jizvíková píše:
![]()
Prej Hají, ale má pravdu ten chlapec, to budu říkat manželovi taky, když bude chtít vyvenčit toho jednovokýho hada
![]()
jizvíková píše:
Katka86 píše:jizvíková píše:Co se v mládí naučíš .......
kdyz jsme u tematu, 2lety syn mel dneska erekci, mrknul na nej a rika HAJI a schoval ho do tricka![]()
To je vzor všech chlapů,dobře ho vychováváš
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
děkuju, to je prosím hromadná výchova ![]()
Slalomacka píše:
Katka86, zajímavý zážitek s myslivcemMáme tady tři lahve, nechceš?;-) tchán to nosí muži k Vánocům, nějak si nemůže zapamatovat, že my to nepijeme. Taky nějakou Hanáckou Borovičku a podobné pití. Z vín nám donese zásadně Medvědí krev, to se dá spotřebovat s Colou, i když teda můj šálek kafe to není
Hlavně mě po červeném víně bolí hlava..
Né od té doby jsem se ho netkla a už nikdy netknu.No ale ještě takhle
když se chlap třeba ožral jak hovado,tak ho ženuška přitáhla domů,převlíkla,uklidila případne zvratky,znova převlíkla,uložila do postele,na noční stolek voda s vyproštovákem,na zem kýbel pro jistotu.A když jsem se ráno probudila já,tak jsem ležela na plovoučce,oblečená,od bahna a přez ruku kabelu
Hajzl
![]()
Příspěvek upraven 11.03.12 v 19:50
jizvíková píše:Katka86 píše:neni co rozebirat, proste ma radsi jine veci, tohle ho moc nebere, kdyz chci, tak me necha, ale extra to nemiluje a kazdopadne nevyzadujejizvíková píše:Katka86 píše:ten on stejne neradjizvíková píše:Tak dole si tee tree nepoužila,neKatka86 píše:ja jsem nachcipana, tak jsem si vykloktala krk tee tree olejem, abych na nej nedychala bacila a on, ze to smrdi, jak jeho babicka a prdjizvíková píše:Katka86 píše:tak ja chci dneska, tak doufam, ze bude
Chlap chtěl dneska sex,ale má smůlu,dám přednost virtuální chlastačce![]()
![]()
, muzete se pridat, virtualni grupac
Mám jít zezadu,nebo navch?
![]()
![]()
Já předevčírem taky chtěla,řekla jsem chlapovi,že půjdem vyhudrovat pelikána
![]()
![]()
on dostal záchvat smíchu,já taky-z toho pak astma záchvat a bylo po sexu
![]()
![]()
![]()
![]()
Aspon to budeš mít bez práce,nebude chtít oral
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nekecej,tak to musíš rozebrat do podrobna
![]()
![]()
Takového chlapa neznám
![]()
![]()
Tak to je super,ne
Ale pro mě teda novinka,chlap co nemá rád oral,aspon jsem už zase o něco chytřejší
![]()
Katko, tak ta Pálava je právě z Tesco vinárny
Já ji tam při nákupu vždy i ochutnám, to si nenechám vzít
Tak na tu zákaznickou kartu se zeptám, asi bychom taky měli už nárok ![]()
![]()
ale ono to tam asi nevedou:-)
Katko, tak ta Pálava je právě z Tesco vinárny
Já ji tam při nákupu vždy i ochutnám, to si nenechám vzít
Tak na tu zákaznickou kartu se zeptám, asi bychom taky měli už nárok ![]()
![]()
ale ono to tam asi nevedou:-)
jizvíková píše:
Katko, on je proste dokonalej
O tom není pochyb
![]()