Šušukaně night:-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20662
11.3.12 19:46
RyBANA píše:
Tak vyhudrovat pelikána manželovi, tak spím venku…stačí když přijdu po šušukaně a jdu mu oznámit, že musím smočit pi.čku a jestli nepotřebuje vyvenčit lachtana - on se zasměje ale sex - nejlepší vystihnutí je romsky NIKAJ NIČ! prostě nehrozí no, ale hlavně že je Verča vtipná :lol: :lol:

Nikaj nič :lol: :lol: :lol: :pankac: :pankac: :pankac: Opět save do slovníku :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055

Katka86, zajímavý zážitek s myslivcem :-D Máme tady tři lahve, nechceš?;-) tchán to nosí muži k Vánocům, nějak si nemůže zapamatovat, že my to nepijeme. Taky nějakou Hanáckou Borovičku a podobné pití. Z vín nám donese zásadně Medvědí krev, to se dá spotřebovat s Colou, i když teda můj šálek kafe to není :-) Hlavně mě po červeném víně bolí hlava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
jizvíková píše:
kdyz jsme u tematu, 2lety syn mel dneska erekci, mrknul na nej a rika HAJI a schoval ho do tricka :)

Co se v mládí naučíš ....... :pankac: :pankac: To je vzor všech chlapů,dobře ho vychováváš :pankac: :pankac: :pankac: :palec: :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
11.3.12 19:47
jizvíková píše:
kdyz jsme u tematu, 2lety syn mel dneska erekci, mrknul na nej a rika HAJI a schoval ho do tricka :)
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
Katka86 píše:
jizvíková píše:
Katka86 píše:
jizvíková píše:
Katka86 píše:
jizvíková píše:
Katka86 píše:
Chlap chtěl dneska sex,ale má smůlu,dám přednost virtuální chlastačce :lol: :lol: :lol:
tak ja chci dneska, tak doufam, ze bude :mrgreen: , muzete se pridat, virtualni grupac :mrgreen:

Mám jít zezadu,nebo navch? :lol: :lol: :lol: Já předevčírem taky chtěla,řekla jsem chlapovi,že půjdem vyhudrovat pelikána :P :lol: :lol: on dostal záchvat smíchu,já taky-z toho pak astma záchvat a bylo po sexu :cert: :cert: :cert:

ja jsem nachcipana, tak jsem si vykloktala krk tee tree olejem, abych na nej nedychala bacila a on, ze to smrdi, jak jeho babicka a prd
Tak dole si tee tree nepoužila,ne :lol: :lol: :lol: Aspon to budeš mít bez práce,nebude chtít oral :lol: :lol: :lol: :P
ten on stejne nerad
8o 8o 8o 8o nekecej,tak to musíš rozebrat do podrobna :pankac: :pankac: :pankac: Takového chlapa neznám :think: :lol: :lol:

neni co rozebirat, proste ma radsi jine veci, tohle ho moc nebere, kdyz chci, tak me necha, ale extra to nemiluje a kazdopadne nevyzaduje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
jizvíková píše:
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
11.3.12 19:48

:pankac:
Prej Hají, ale má pravdu ten chlapec, to budu říkat manželovi taky, když bude chtít vyvenčit toho jednovokýho hada :D :D

jizvíková píše:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
Katka86 píše:
jizvíková píše:
Co se v mládí naučíš ....... :pankac: :pankac: To je vzor všech chlapů,dobře ho vychováváš :pankac: :pankac: :pankac: :palec: :palec: :mrgreen:

děkuju, to je prosím hromadná výchova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
Slalomacka píše:
Katka86, zajímavý zážitek s myslivcem :-D Máme tady tři lahve, nechceš?;-) tchán to nosí muži k Vánocům, nějak si nemůže zapamatovat, že my to nepijeme. Taky nějakou Hanáckou Borovičku a podobné pití. Z vín nám donese zásadně Medvědí krev, to se dá spotřebovat s Colou, i když teda můj šálek kafe to není :-) Hlavně mě po červeném víně bolí hlava..

Né od té doby jsem se ho netkla a už nikdy netknu.No ale ještě takhle :lol: :lol: když se chlap třeba ožral jak hovado,tak ho ženuška přitáhla domů,převlíkla,uklidila případne zvratky,znova převlíkla,uložila do postele,na noční stolek voda s vyproštovákem,na zem kýbel pro jistotu.A když jsem se ráno probudila já,tak jsem ležela na plovoučce,oblečená,od bahna a přez ruku kabelu :cert: :cert: :cert: :cert: Hajzl :cert: :cert: :cert: :cert: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 11.03.12 v 19:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.3.12 19:50
jizvíková píše:
Katka86 píše:
jizvíková píše:
Katka86 píše:
jizvíková píše:
Katka86 píše:
jizvíková píše:
Katka86 píše:
Chlap chtěl dneska sex,ale má smůlu,dám přednost virtuální chlastačce :lol: :lol: :lol:
tak ja chci dneska, tak doufam, ze bude :mrgreen: , muzete se pridat, virtualni grupac :mrgreen:

Mám jít zezadu,nebo navch? :lol: :lol: :lol: Já předevčírem taky chtěla,řekla jsem chlapovi,že půjdem vyhudrovat pelikána :P :lol: :lol: on dostal záchvat smíchu,já taky-z toho pak astma záchvat a bylo po sexu :cert: :cert: :cert:

ja jsem nachcipana, tak jsem si vykloktala krk tee tree olejem, abych na nej nedychala bacila a on, ze to smrdi, jak jeho babicka a prd
Tak dole si tee tree nepoužila,ne :lol: :lol: :lol: Aspon to budeš mít bez práce,nebude chtít oral :lol: :lol: :lol: :P
ten on stejne nerad
8o 8o 8o 8o nekecej,tak to musíš rozebrat do podrobna :pankac: :pankac: :pankac: Takového chlapa neznám :think: :lol: :lol:
neni co rozebirat, proste ma radsi jine veci, tohle ho moc nebere, kdyz chci, tak me necha, ale extra to nemiluje a kazdopadne nevyzaduje

Tak to je super,ne :P :lol: :lol: :lol: :lol: Ale pro mě teda novinka,chlap co nemá rád oral,aspon jsem už zase o něco chytřejší :palec: :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
11.3.12 19:52

Katko, on je proste dokonalej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
11.3.12 19:53

Katko, tak ta Pálava je právě z Tesco vinárny :-) Já ji tam při nákupu vždy i ochutnám, to si nenechám vzít :-P Tak na tu zákaznickou kartu se zeptám, asi bychom taky měli už nárok :-):-):-) ale ono to tam asi nevedou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
11.3.12 19:53

Katko, tak ta Pálava je právě z Tesco vinárny :-) Já ji tam při nákupu vždy i ochutnám, to si nenechám vzít :-P Tak na tu zákaznickou kartu se zeptám, asi bychom taky měli už nárok :-):-):-) ale ono to tam asi nevedou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.3.12 19:54
jizvíková píše:
Katko, on je proste dokonalej :)

O tom není pochyb :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055