Šušukaně night:-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20662
11.3.12 19:40
werunkaw123 píše:
Jako abstinent tu asi nemám co dělat co? :mrgreen:

Jestli sexuješ,tak nemůžeš být na lepší místě :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
11.3.12 19:40

VYHUDROVAT PELIKÁNA 8o 8o 8o
To zase zařazuju já do svého repertoáru :D

Katka86 píše:
jizvíková píše:
Katka86 píše:
Chlap chtěl dneska sex,ale má smůlu,dám přednost virtuální chlastačce :lol: :lol: :lol:
tak ja chci dneska, tak doufam, ze bude :mrgreen: , muzete se pridat, virtualni grupac :mrgreen:

Mám jít zezadu,nebo navch? :lol: :lol: :lol: Já předevčírem taky chtěla,řekla jsem chlapovi,že půjdem vyhudrovat pelikána :P :lol: :lol: on dostal záchvat smíchu,já taky-z toho pak astma záchvat a bylo po sexu :cert: :cert: :cert:

Příspěvek upraven 11.03.12 v 19:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
11.3.12 19:41
Katka86 píše:
jizvíková píše:
Katka86 píše:
Chlap chtěl dneska sex,ale má smůlu,dám přednost virtuální chlastačce :lol: :lol: :lol:
tak ja chci dneska, tak doufam, ze bude :mrgreen: , muzete se pridat, virtualni grupac :mrgreen:

Mám jít zezadu,nebo navch? :lol: :lol: :lol: Já předevčírem taky chtěla,řekla jsem chlapovi,že půjdem vyhudrovat pelikána :P :lol: :lol: on dostal záchvat smíchu,já taky-z toho pak astma záchvat a bylo po sexu :cert: :cert: :cert:

Příspěvek upraven 11.03.12 v 19:38

ja jsem nachcipana, tak jsem si vykloktala krk tee tree olejem, abych na nej nedychala bacila a on, ze to smrdi, jak jeho babicka a prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
Slalomacka píše:
Teda holky, název diskuse mě taky dostal :-D vůbec mě nenapadlo, že myslíte to (zbytkové;-)) víno, ale něco úplně jiného - zvlášť, když tady je i nějaká nová diskuse, jestli se koupete před sexem :-D No sranda, hned bych si ťukla s váma, ale vínečko (bílé, Pálavu) jsme měli včera i předevčírem, na dnes už nezbylo :-(:-(:-(

Pálava,to taky miluju.nedávno nám v tescu otevřili novou vinárnu,tak už mám skoro zákaznickou kartu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
Puber
Katka86 píše:
Ale zase abyste si nemyslely,jsem vzorná matka dvou dětí :pankac: :pankac: :pankac: To byla vyjímka.NO ale v době puberty,no potěš koště,kdyby tak rodiče věděli :lol: :lol: :lol: :lol: tak tu dneska asi nepíšu :lol: :lol: :lol:

Pubertu nepřipomínej, doteď mám na několik nocí i dní žhavé vzpomínky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
Natael píše:
Katka86 píše:
jizvíková píše:
Katka86 píše:

Vyhudrovat pelikána,to je pecka,že :lol: :lol: :lol: :lol: Když jsem to slyšela poprvé,tak měl močák co dělat :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 11.03.12 v 19:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.3.12 19:42
jizvíková píše:
Katka86 píše:
jizvíková píše:
Katka86 píše:

ja jsem nachcipana, tak jsem si vykloktala krk tee tree olejem, abych na nej nedychala bacila a on, ze to smrdi, jak jeho babicka a prd

Tak dole si tee tree nepoužila,ne :lol: :lol: :lol: Aspon to budeš mít bez práce,nebude chtít oral :lol: :lol: :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
11.3.12 19:43
Katka86 píše:
jizvíková píše:
Katka86 píše:
jizvíková píše:
Katka86 píše:

ja jsem nachcipana, tak jsem si vykloktala krk tee tree olejem, abych na nej nedychala bacila a on, ze to smrdi, jak jeho babicka a prd
Tak dole si tee tree nepoužila,ne :lol: :lol: :lol: Aspon to budeš mít bez práce,nebude chtít oral :lol: :lol: :lol: :P

ten on stejne nerad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
11.3.12 19:44

no tak vo tom žádná :D :D jsem si tady málem stříkla do textilu, když jsem to četla :D

Katka86 píše:
Natael píše:
Katka86 píše:
jizvíková píše:
Katka86 píše:

Vyhudrovat pelikána,to je pecka,že :lol: :lol: :lol: :lol: Když jsem to slyšela poprvé,tak měl močák co dělat :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 11.03.12 v 19:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
jizvíková píše:
Katka86 píše:
jizvíková píše:
Katka86 píše:
jizvíková píše:
Katka86 píše:

Tak dole si tee tree nepoužila,ne :lol: :lol: :lol: Aspon to budeš mít bez práce,nebude chtít oral :lol: :lol: :lol: :P
ten on stejne nerad

8o 8o 8o 8o nekecej,tak to musíš rozebrat do podrobna :pankac: :pankac: :pankac: Takového chlapa neznám :think: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296

Tak vyhudrovat pelikána manželovi, tak spím venku…stačí když přijdu po šušukaně a jdu mu oznámit, že musím smočit pi.čku a jestli nepotřebuje vyvenčit lachtana - on se zasměje ale sex - nejlepší vystihnutí je romsky NIKAJ NIČ! prostě nehrozí no, ale hlavně že je Verča vtipná :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
11.3.12 19:45

kdyz jsme u tematu, 2lety syn mel dneska erekci, mrknul na nej a rika HAJI a schoval ho do tricka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.3.12 19:46
RyBANA píše:
Tak vyhudrovat pelikána manželovi, tak spím venku…stačí když přijdu po šušukaně a jdu mu oznámit, že musím smočit pi.čku a jestli nepotřebuje vyvenčit lachtana - on se zasměje ale sex - nejlepší vystihnutí je romsky NIKAJ NIČ! prostě nehrozí no, ale hlavně že je Verča vtipná :lol: :lol:

Nikaj nič :lol: :lol: :lol: :pankac: :pankac: :pankac: Opět save do slovníku :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055

Katka86, zajímavý zážitek s myslivcem :-D Máme tady tři lahve, nechceš?;-) tchán to nosí muži k Vánocům, nějak si nemůže zapamatovat, že my to nepijeme. Taky nějakou Hanáckou Borovičku a podobné pití. Z vín nám donese zásadně Medvědí krev, to se dá spotřebovat s Colou, i když teda můj šálek kafe to není :-) Hlavně mě po červeném víně bolí hlava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
jizvíková píše:
kdyz jsme u tematu, 2lety syn mel dneska erekci, mrknul na nej a rika HAJI a schoval ho do tricka :)

Co se v mládí naučíš ....... :pankac: :pankac: To je vzor všech chlapů,dobře ho vychováváš :pankac: :pankac: :pankac: :palec: :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová