Šušukaně night:-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
13.3.12 12:33
Katka86 píše:
RyBANA píše:
Katko, já mám k alkoholické horečce ještě i nákupní…nestíhám :lol: :lol:
No tak v tom případě tě to omlouvá :lol: :lol: :lol: :lol: a co kupuješ,chlast? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

to není třeba, zásoby jsou i na horší časy…hadry :oops: :mrgreen: jarní výbavu noo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
13.3.12 12:35

Brrrr slivovicůůů raději ne, to k ní čuchnu a rolujou se mi i tejden starý ponožky :-D inu od rána jsem na čajíku s citronem (večer tam hodím asi rumíka) až Natali bude spát a to by bylo aby se to svinstvo neodebralo do záchodový mísy :-P a když to nezabere, začnu patlat tedy to těsto, ale chraň ho ruka páně, jestli to nepomůže - pošlu na Dařbujána Pandrholu, ten mu to vysvětlí „ánc-cváj“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
13.3.12 12:36
RyBANA píše:
Katka86 píše:
RyBANA píše:
No tak v tom případě tě to omlouvá :lol: :lol: :lol: :lol: a co kupuješ,chlast? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
to není třeba, zásoby jsou i na horší časy…hadry :oops: :mrgreen: jarní výbavu noo.

Tak až propukne lihomor,tak si u tebe zamlouvám nějakou tu flašu,at mám taky :lol: :lol: Jooo hadry,ty bych taky potřebovala :? :? Ale než já se dostanu do obchodu,tak bude zima :lol: :lol: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
13.3.12 12:40
Katka86 píše:
RyBANA píše:
Katka86 píše:
RyBANA píše:
to není třeba, zásoby jsou i na horší časy…hadry :oops: :mrgreen: jarní výbavu noo.
Tak až propukne lihomor,tak si u tebe zamlouvám nějakou tu flašu,at mám taky :lol: :lol: Jooo hadry,ty bych taky potřebovala :? :? Ale než já se dostanu do obchodu,tak bude zima :lol: :lol: :cert: :cert:

No já taky právě, takže nakupuju po netu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová