Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Katka86 píše:
Chlap chtěl dneska sex,ale má smůlu,dám přednost virtuální chlastačce![]()
![]()
já už mám dnes splněno, tak pokud mu nehoupne ještě jednou můžu si vychlastávat ![]()
petula.bir píše:Katka86 píše:Já jsem všechnu „práci“ udělala ráno
![]()
tak teď mě manža nechá chlastat
![]()
Vemte si dámy z této z ženy příklad
I já si ho beru.CO můžeš udělat ráno,udělej,večer máš padla
![]()
beckie píše:Katka86 píše:já už mám dnes splněno, tak pokud mu nehoupne ještě jednou můžu si vychlastávat
![]()
Tak to mě dostalo
![]()
Tak foto jo…manžel asistoval, kamarád se lochčí jako blázen…ale šušukaně je jen moje ![]()
RyBANA píše:
Tak foto jo…manžel asistoval, kamarád se lochčí jako blázen…ale šušukaně je jen moje
hustě holky, kdybych měla co, taky si s váma ťuknu, teď když už nekojím si to můžu dovolit, ale řeknu vám rok bez alkoholu a když jsem si dala jen skleničku vína tak už po půlce skleničky jsem jí měla jak prase cvičky ![]()
manža mi pořád nabízí ať si něco dám, ale sotva k tomu čuchnu už cejtim megagorilku za ´krkem
![]()
RyBANA píše:
Tak foto jo…manžel asistoval, kamarád se lochčí jako blázen…ale šušukaně je jen moje
RyBANA píše:
Natael píše:
hustě holky, kdybych měla co, taky si s váma ťuknu, teď když už nekojím si to můžu dovolit, ale řeknu vám rok bez alkoholu a když jsem si dala jen skleničku vína tak už po půlce skleničky jsem jí měla jak prase cvičky
manža mi pořád nabízí ať si něco dám, ale sotva k tomu čuchnu už cejtim megagorilku za ´krkem![]()
Prase cvičky
já se po*eru
zařazuji do svého slovníku
![]()
Natael píše:
hustě holky, kdybych měla co, taky si s váma ťuknu, teď když už nekojím si to můžu dovolit, ale řeknu vám rok bez alkoholu a když jsem si dala jen skleničku vína tak už po půlce skleničky jsem jí měla jak prase cvičky
manža mi pořád nabízí ať si něco dám, ale sotva k tomu čuchnu už cejtim megagorilku za ´krkem![]()
já takhle seděla s kamarádkou v kavárně, asi půl dne teda, no a už jsem nevěděla co pít, tak že si dám decáka vína s vodou, no já ji chytla, asi jedinná ožralá těhule široko daleko
a vysvětlujte, že to byla decka ![]()
Já kdysi vydržela,ale ted po deckám,do je bída
čichnu ke korku a už mě to bere
No aspon ušetřím
![]()
Já jen aby to nebylo, jakože velký kecy a šušukaně nikde…
Teda teď už to tak je, jakože nikde… ![]()
Jasný zařaď, vo tom žádná - tak mě lomcuje na vínko s kolou bych to tipovala tak, že chce abych si jí střelila, kdyby mu taky houplo, abych byla vo vůly ![]()
jenže jsme oba líní dojít do ledničky nalejt si skleničky, jelikož jsme oba stahaní jak šňůra vod hajzlu ![]()
Katka86 píše:Natael píše:Prase cvičky
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já se po*eru
![]()
zařazuji do svého slovníku
![]()
![]()
![]()
![]()
RyBANA píše:
Já jen aby to nebylo, jakože velký kecy a šušukaně nikde…Teda teď už to tak je, jakože nikde…