Šušukaně night:-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4132
11.3.12 19:22
Katka86 píše:
Chlap chtěl dneska sex,ale má smůlu,dám přednost virtuální chlastačce :lol: :lol: :lol:

já už mám dnes splněno, tak pokud mu nehoupne ještě jednou můžu si vychlastávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090

Jako abstinent tu asi nemám co dělat co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
petula.bir píše:
Katka86 píše:
Chlap chtěl dneska sex,ale má smůlu,dám přednost virtuální chlastačce :lol: :lol: :lol:
Já jsem všechnu „práci“ udělala ráno :lol: tak teď mě manža nechá chlastat :palec: :lol:

Vemte si dámy z této z ženy příklad :pankac: :pankac: :pankac: I já si ho beru.CO můžeš udělat ráno,udělej,večer máš padla :pankac: :pankac: :pankac: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
beckie píše:
Katka86 píše:
já už mám dnes splněno, tak pokud mu nehoupne ještě jednou můžu si vychlastávat :lol:

Tak to mě dostalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
11.3.12 19:23

Tak foto jo…manžel asistoval, kamarád se lochčí jako blázen…ale šušukaně je jen moje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
11.3.12 19:25
RyBANA píše:
Tak foto jo…manžel asistoval, kamarád se lochčí jako blázen…ale šušukaně je jen moje :mrgreen:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: perfektní :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
11.3.12 19:26

hustě holky, kdybych měla co, taky si s váma ťuknu, teď když už nekojím si to můžu dovolit, ale řeknu vám rok bez alkoholu a když jsem si dala jen skleničku vína tak už po půlce skleničky jsem jí měla jak prase cvičky :pankac:
manža mi pořád nabízí ať si něco dám, ale sotva k tomu čuchnu už cejtim megagorilku za ´krkem :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
11.3.12 19:26
RyBANA píše:
Tak foto jo…manžel asistoval, kamarád se lochčí jako blázen…ale šušukaně je jen moje :mrgreen:
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.3.12 19:27
RyBANA píše:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: Zavidím :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.3.12 19:27
Natael píše:
hustě holky, kdybych měla co, taky si s váma ťuknu, teď když už nekojím si to můžu dovolit, ale řeknu vám rok bez alkoholu a když jsem si dala jen skleničku vína tak už po půlce skleničky jsem jí měla jak prase cvičky :pankac:
manža mi pořád nabízí ať si něco dám, ale sotva k tomu čuchnu už cejtim megagorilku za ´krkem :D :D

Prase cvičky 8o 8o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: já se po*eru :lol: :lol: zařazuji do svého slovníku :pankac: :pankac: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
11.3.12 19:28
Natael píše:
manža mi pořád nabízí ať si něco dám, ale sotva k tomu čuchnu už cejtim megagorilku za ´krkem :D :D

já takhle seděla s kamarádkou v kavárně, asi půl dne teda, no a už jsem nevěděla co pít, tak že si dám decáka vína s vodou, no já ji chytla, asi jedinná ožralá těhule široko daleko :D a vysvětlujte, že to byla decka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662

Já kdysi vydržela,ale ted po deckám,do je bída :cert: :cert: :cert: čichnu ke korku a už mě to bere :cert: :cert: :mrgreen: No aspon ušetřím :P :P :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296

Já jen aby to nebylo, jakože velký kecy a šušukaně nikde… :lol: Teda teď už to tak je, jakože nikde… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
11.3.12 19:30

Jasný zařaď, vo tom žádná - tak mě lomcuje na vínko s kolou bych to tipovala tak, že chce abych si jí střelila, kdyby mu taky houplo, abych byla vo vůly :D
jenže jsme oba líní dojít do ledničky nalejt si skleničky, jelikož jsme oba stahaní jak šňůra vod hajzlu :D

Katka86 píše:
Natael píše:
Prase cvičky 8o 8o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: já se po*eru :lol: :lol: zařazuji do svého slovníku :pankac: :pankac: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.3.12 19:30
RyBANA píše:
Já jen aby to nebylo, jakože velký kecy a šušukaně nikde… :lol: Teda teď už to tak je, jakože nikde… :oops:
:lol: :lol: :lol: Už to cítím,nedýchej na monitor,jo :P :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová