Šušukaně night:-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20662
11.3.12 20:14
beckie píše:
eva valoi píše:
Hele, která z vás to je??? :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jednou jsem vlezla ožralá na balkon sousedům :mrgreen: díky bohu nebyli doma a zachránila mě spolubydla
:lol: :lol: :lol: Já ožrala lezla přez plot,spletla jsem si odbočku a spadla přímo na hnůj :lol: :lol: :lol: Pak na mě vystartoval nějaký čokl a když jsem se drala zpátky,rozthala jsem si gatě a nějaká babka vylezla z okna řvala na mě na celé kolo :lol: :lol: Pak jsem šla s dírou mezi nohama znova pařit :lol: :lol: :lol: Sláma ve vlasech a boty od hoven :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 11.03.12 v 20:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
11.3.12 20:15

Rybano, Katko, to jsou dárečkové, ti vaši chlapi :-) Můj by byl toho snad taky schopný :-P Chlapi jsou prostě mnohem větší drbny než my, to ne že ne!!! :-o:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
11.3.12 20:16
beckie píše:
Katka86 píše:
Já si víno liju do hrnku,nechce se mi pak tu skleničku leštit :lol: :lol: :lol: :lol:
tak tak :mrgreen:

mám upgrade: víno si liju do plastového piknikového kelímku o obsahu cca půl litříku. vydrží 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.3.12 20:18
Antoinetta píše:
beckie píše:
Katka86 píše:
Já si víno liju do hrnku,nechce se mi pak tu skleničku leštit :lol: :lol: :lol: :lol:
mám upgrade: víno si liju do plastového piknikového kelímku o obsahu cca půl litříku. vydrží 8)

A nemusíš mýt ani ten hrnek :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
11.3.12 20:20

Mnam Palava tak holky nazdravý dali sme si s mojim sklenku :dance: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.3.12 20:21
Bubu25 píše:
Katka86 píše:
Antoinetta píše:
beckie píše:
Katka86 píše:
mám upgrade: víno si liju do plastového piknikového kelímku o obsahu cca půl litříku. vydrží 8)
A nemusíš mýt ani ten hrnek :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
Kačko hýml ty jses taky vsude :cert: :mrgreen: :pankac: zase ten nazev mi nedal nakouknout no :nevim: :think: :mrgreen: ale mizim radsi …neb vim, co me ceka pripadne 8o :mavam:

Jak já,snad ty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :* To víš,vrána k vráně sedá :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
11.3.12 20:22

Čau Bubáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
11.3.12 20:23

Jej to já budu asi za dámu, ale mě to víno jinak než z nalešténých skleniček na stopce nechutná.. Akorát při ochutnávce v tom zmiňovaném Tescu se spokojím s plasťáčkem :-) Jinak vám z mobilu nestíhám a omlouvám se, ani nemám smajlíky. Katko, jaké ještě bílé vínko ti chutná z tý Tesco vinárny?? žebys dala tip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.3.12 20:24
Slalomacka píše:
Jej to já budu asi za dámu, ale mě to víno jinak než z nalešténých skleniček na stopce nechutná.. Akorát při ochutnávce v tom zmiňovaném Tescu se spokojím s plasťáčkem :-) Jinak vám z mobilu nestíhám a omlouvám se, ani nemám smajlíky. Katko, jaké ještě bílé vínko ti chutná z tý Tesco vinárny?? žebys dala tip :-)

Já tam beru jen tu pálavu,takže moc neporadím :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.3.12 20:29

Holky a co vodku z Redbulem :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
11.3.12 20:35

Jojo vodka redbull :palec: :palec: ale už ani nevím jak to chutná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.3.12 20:35
Hana89 píše:
Jojo vodka redbull :palec: :palec: ale už ani nevím jak to chutná :think:

Já taky ne,nikdy jsem to nepila :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
11.3.12 20:38

opravdu?? 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja par krát jo,ješte sem byla svobodná a behala po diskotekach :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.3.12 20:38

Já kombinovala špeka s vodkou,ale redbula ne e :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
11.3.12 20:40

tak sjem vykoupaná, kdo tu byl na ten grupáč? :mrgreen: