Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No a já mám zase noční službu,mládě se opět dusí,takže je po chlastačce,tak snad už zítra
![]()
Holky ja Vas jen čtu a myslím na to jak muže byt dobre si dat nekdy skleničku,vína,piva nebo tak neco,ale ja nemužu
tak snad nekdy, ![]()
Jednou to určitě taky příjde ![]()
Hana89 píše:
Holky ja Vas jen čtu a myslím na to jak muže byt dobre si dat nekdy skleničku,vína,piva nebo tak neco,ale ja nemužutak snad nekdy,
hale já se taky těšila až si budu moct dát po tom co přestanu kojit, ale jen sem k tomu čuchla a už jsem jí cejtila, tak slavný to nebude ![]()
ja miluju vinko,pivko,ale jinak tvrdý alkohol ne už ne,To nedam ani do pusy už neaky ten rok, ![]()
Natael píše:
holky já už mám dnes v sobě dva půllitry vína s colou
Vemme si z tebe příklad
![]()
RyBANA píše:
ty vole likér po ránu, to mě poser![]()
no kde jsi
snad už jsi vystřízlivěla
Likérek jen jednu štamprličku,na nervy ![]()
No nevím, jestli by bylo dobré brát si ze mě příklad, sotva jsem dožahla ten druhej půlitr už jsem byla nasáklá jak houbička na nádobí
večer by vcelku veselej, jenže ráno jsem se vzbudila s rýmou, bolestí v krku a děsným kašlem, takže budu hledat nějakou dobrou meducínu na tohle svinstvo ![]()
Katko, já mám k alkoholické horečce ještě i nákupní…nestíhám
![]()
Natael píše:
No nevím, jestli by bylo dobré brát si ze mě příklad, sotva jsem dožahla ten druhej půlitr už jsem byla nasáklá jak houbička na nádobívečer by vcelku veselej, jenže ráno jsem se vzbudila s rýmou, bolestí v krku a děsným kašlem, takže budu hledat nějakou dobrou meducínu na tohle svinstvo
Slivovicu,jedině slivovicuuuuuuuuuuuuůůůůů,to je meducína ze všech nejlepší.A nebo kynuté těsto na buchty,jak radil Dařbůjan
![]()
RyBANA píše:
Katko, já mám k alkoholické horečce ještě i nákupní…nestíhám![]()
No tak v tom případě tě to omlouvá
a co kupuješ,chlast?
![]()