Svačina k porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1772
12.2.15 08:53

@dani24687 no a to je to co mám na mysli. Přece neví zakladatelka, kdy na ni porod přijde a pochybuji, že když to přijde tak řekne „táto, budu rodit, ale prvně ti nachystám sváču, aby jsi mi tam neumřel hlady“ :mrgreen: opět je to přehnaně napsané, ale vemte si, že některé jsou schopné to do takového extrému hnát…proto bych to nehrotila, si skočí do bufáče nebo si dá tu tyčinku…adrenalin a stres hlad dokážou potlačit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10004
12.2.15 08:53

@Heidi86 Souhlasím s tebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.2.15 08:57

@Heidi86 jo, ted uz souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
12.2.15 09:03
@Heidi86 píše:
@dani24687
v tom příspěvku jsem uvedla na koho reaguju :mrgreen: a bylo to na @Antonie Bolavá
Není to v tom příspěvku poznat?

Nic tak extremniho nepsala. Muj chlap si udelal svacinu sam, ja o tom ani nevedela. A jo, on fakt bez jidla celej den nevydrzi. Ani bych to po nem nechtela. To ze ja nemela na jidlo myslenky neznamena, ze porod musi prozivat se mnou i chlap se vsim vsudy a byt taky hlady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
12.2.15 09:06

Moje oba porody byly tak rychlé, že na hlad nebyl ani čas, spíš mysli na svacinu pro sebe po porodu, já měla u obou zabalenou hromadu musli tyčinek a především u dcery se mi fakt hodili, rodila jsem v noci a byla jsem po strašně vyhladovělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1772
12.2.15 09:12

@Pomka No vida, nachystal si ji sám - takže to jde…no tak to je to co tady celou dobu se snažím obhájit - že chlap není nesamostatnej chlapeček, kterýho musíme vodit za ruku a obskakovat jej ;-) stačí říct, hele nachystej si něco k sváči, možná to bude trvat :mrgreen:
Zakladatelka tady vymýšlí ještě co konkrétně by mu měla nabalit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
12.2.15 09:16

No to mě ani nenapadlo, ještě chystat svačinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
12.2.15 09:43

Nic jsem mu nechystala, během porodů (25 a 12h) jsem ho na pár hodin vyhnala domů :nevim: Nejsem typ, kterej chce mít chlapa u sebe x hodin (na co?).
Zabalila bych do tašky nějakou tatranku a kdyžtak si skočí do bufetu nebo něco sebere doma pokud byste jeli na noc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
12.2.15 09:52
@Verunka.T píše:
Moje oba porody byly tak rychlé, že na hlad nebyl ani čas, spíš mysli na svacinu pro sebe po porodu, já měla u obou zabalenou hromadu musli tyčinek a především u dcery se mi fakt hodili, rodila jsem v noci a byla jsem po strašně vyhladovělá

Nevím, jak u vás v porodnici, ale u nás po porodu přinesli opravdu bohatou svačinu, ze které jsme se s manželem vydatně najedli oba. Takže po porodu jsem svačinu opravdu řešit nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
12.2.15 10:43

@atominnka záleží, jak máš porodnici daleko. Někdy je zbytečný hnát chlapa zpátky domů a zase do porodnice, někdy by to ani nemusel stihnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
12.2.15 10:48
@Heidi86 píše:
@Antonie Bolavá Tak předpokládám, že se o sebe umí tatínek tedy muž postarat? Nechcete mu ještě otírat čelo, aby z toho porodu nebyl celý opocený? Že některé ženské za každou cenu musí dělat maminku i tomu svýmu chlapovi, to fakt nechápu :zed:
:think: já teda nevím, z čeho jsi usoudila, že dělám manželovi maminku. Možná z toho, že měl hlad a já jsem ho nechala dojít si do bufetu na chlebíčky? Měla jsem mu to zakázat, aby ukázal, jakej je chlapák? :nevim: Já ani nevěděla kam jde
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.2.15 12:51
@BersiEn píše:
Zajimalo by me,.co jste mely pripravene pro partnery/manzely na svacinu. k porodu, kdyz uz ste chtely mit zabalenou tasku se vsim. Prerem diky za tyby. Jinak sem z bliziciho se porodu cim dal vic vydesena…

nic :think: měla jsem flašku pití, chlap to samé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
12.2.15 13:49
@Merunka02 píše:
Nevím, jak u vás v porodnici, ale u nás po porodu přinesli opravdu bohatou svačinu, ze které jsme se s manželem vydatně najedli oba. Takže po porodu jsem svačinu opravdu řešit nemusela.

no tak nemyslím, že by tohle byl standart v každé porodnici, v té naší teda nebyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.2.15 13:52

Ja porodila a za 30 minut jsem mela obed do postele, jeste na porodnim sale :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.2.15 13:55
@Antonie Bolavá píše: :think: já teda nevím, z čeho jsi usoudila, že dělám manželovi maminku. Možná z toho, že měl hlad a já jsem ho nechala dojít si do bufetu na chlebíčky? Měla jsem mu to zakázat, aby ukázal, jakej je chlapák? :nevim: Já ani nevěděla kam jde

Proto jsem psala o. prehnane reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky