Švagrová chce jako dárek peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3957
28.5.20 10:40
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová daly nám nádoby, švagr nám chtěl dát peníze ale to švagrová zakázala. Mě to bylo jedno, na svatbu si zvu lidí aby se mnou prožili jeden z nejšťastnější den mého života. A ne kvůli penězům.

Tak proč řešíš to, že oni vám dali JENOM nádobí a od vás chtějí peníze… :nevim: :nevim:
Hele nepřeháníš to trošičku náhodou?? V úvodním příspěvku řešíš pouze žabomyší války a na 8. straně (až ti většina naspala, že na penězích jako svatební dar nevidí nic spatného) uděláš ze švagrové Harpii a Xantipu v jedné osobě…
Pokud ne, tak se omlouvám, ale prostě to na mě takhle působí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@Anonymní píše:
@unuděná no úplně nevím k čemu by to bylo, její rodina se sní moc nebaví akurat její mamka a její sestra. Ta její sestra na svatbu taky nepůjde opět kvůli i penězům :zed:, je to samoživitelka na mateřské, a na nějaké dary nemá. Tak jí švagrová taky řekla ať nechodí

8o 8o Tak to je síla tohle. Aneb jak sedřít z kůže příbuzenstvo pod záminkou „krásného dne“ :zed: Podle toho, co píšeš, bych na tu svatbu fakt jít nechtěla a ani švagra bych nelitovala. Když si tohle nechá líbit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
@Anonymní píše:
@unuděná manžel mi řekl že švagrová byla mrcha, je mrcha a jako mrcha i umře. A ře se kvůli ní nemám trápit, peníze jím chce dát, má strach že pokud bysme jako jediní peníze nedaly švagrová by zakázala švagrovi bavit se s nami. A pokud bysme přinesli jídlo přijde mi za A trapné za B švagrová by nás všude pomlouvála že jsme lakomci nebo chudáci. A za C švagrová by nás možná i vyhodila, před týdnem jsem potkala její maminku a ta mi řekla že na svatbu nepůjde. Chtěla po ní dar peníze a aby si taky zaplatila jídlo. Její maminka řekla že nato nemá peníze, tak jí švagrová naštvaně řekla ať nechodí.

Mám pocit, že nás tu trochu tahas za fusekli, aby z toho vyšla švagrová co nejhůř. Prostě jí nemusíš a všechno je problém. Pokud jim nevadí, že nebude na svatbě matka nevěsty, tak vás by taky přežili, takže jestli s tím máš takový problém, tak tam nechoď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
28.5.20 10:42
@Anonymní píše:
@unuděná manžel mi řekl že švagrová byla mrcha, je mrcha a jako mrcha i umře. A ře se kvůli ní nemám trápit, peníze jím chce dát, má strach že pokud bysme jako jediní peníze nedaly švagrová by zakázala švagrovi bavit se s nami. A pokud bysme přinesli jídlo přijde mi za A trapné za B švagrová by nás všude pomlouvála že jsme lakomci nebo chudáci. A za C švagrová by nás možná i vyhodila, před týdnem jsem potkala její maminku a ta mi řekla že na svatbu nepůjde. Chtěla po ní dar peníze a aby si taky zaplatila jídlo. Její maminka řekla že nato nemá peníze, tak jí švagrová naštvaně řekla ať nechodí.

By mu zakazala? Tak bud je svagr za a) nejvetsi blbec pod sluncem nebo za b) nekoho zabil a ona ho videla, nebo ma nakou brutalni uchylku a ona ho vydira, ze to vyzradi, jednim z toho ho vydira…protoze to jinak neni mozny :lol: nebo si ji bere kvuli prachum a na libankach se ji stane nehoda :mrgreen: taky moznost :mrgreen: edit: nevo za c) tezce prehanis

Příspěvek upraven 28.05.20 v 10:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
28.5.20 10:42

@stín katedrál mně to vyznělo, že nechtěla jít, aby jí nemusela dávat ty peníze :think:, psala, že je samoživitelka nebo byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
28.5.20 10:43
@terien píše:
Mám pocit, že nás tu trochu tahas za fusekli, aby z toho vyšla švagrová co nejhůř. Prostě jí nemusíš a všechno je problém. Pokud jim nevadí, že nebude na svatbě matka nevěsty, tak vás by taky přežili, takže jestli s tím máš takový problém, tak tam nechoď.
Že jo.. Taky mám takový pocit… Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo to vidí…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katastrofaobecna
28.5.20 10:45
@Melodie91 píše:
Tak si prineste bagety a lahev slivovice a dejte jim dvojku a je to…vis co, bere si ji tvuj svagr, ne ty nebo rodina, asi ji ma ze zlata, ze je svagr takovy podpantoflak, nebo trochu prehanis, ale to se tady nikdy nedozvime…platit si jidlo na svatbe je divny, no jist vas tam snad nikdo nutit nebude..a 10tis mi prijde dost pro sourozence…

Brácha nam 10tis dal, pamatuji si to a budu si to pamatovat, protože to bylo krásné gesto a doteď si pamatuji ten šok, že nám dal tolik.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.20 10:46

@werajsik kdyby si jí poznala tak řekneš že jsem oni ještě mluvila až moc dobře. Mě jde hlavně o to jak to řekla, řekla to opravdu dost naštvaně, jako kdybych to snad byla ja kdo jím řekl že se mají brát. :roll:

• Citovat
  • Upravit
21477
28.5.20 10:46

@werajsik @terien
Jste to vypatraly! 8o :mrgreen: a co z toho bude zakladatelka mit? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21477
28.5.20 10:47
@Anonymní píše:
@werajsik kdyby si jí poznala tak řekneš že jsem oni ještě mluvila až moc dobře. Mě jde hlavně o to jak to řekla, řekla to opravdu dost naštvaně, jako kdybych to snad byla ja kdo jím řekl že se mají brát. :roll:

Stejne jsi rozhodnuta tam jit, ne? A tech 10t jim dat :nevim: Ale priprav se na to, ze to bude pro ni furt asi malo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.20 10:48

@Melodie91 no jak to říct švagr je opravdu takový blbéc. Bere i invalidní důchod

• Citovat
  • Upravit
53190
28.5.20 10:49
@Anonymní píše:
@werajsik kdyby si jí poznala tak řekneš že jsem oni ještě mluvila až moc dobře. Mě jde hlavně o to jak to řekla, řekla to opravdu dost naštvaně, jako kdybych to snad byla ja kdo jím řekl že se mají brát. :roll:

Tak třeba se k ní nějak doneslo, že jim plánujete koupit hodiny s kukačkou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.20 10:50

@unuděná švagra mi líto je to takový nouma, švagrová ho hrozně využívá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.20 10:53

@unuděná to jsme opravdu naplánovali, navíc když nepočítám manžela děti a mou mamku tak nikdo nevěděl že jím chceme dát 10000 ticíc.

• Citovat
  • Upravit
847
28.5.20 10:53
@Martina D. píše:
Oslava pro ně a malý dárek pro sestru stačí. :kytka: Já být sestrou bych byla ráda, že jsi poskytla prostor, a vydaje bych platila.

Vidím to stejně, ale ten dárek bych vybrala jako něco, co jim zůstane na památku. Taky by mě to potěšilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný