Svatba 2011 Sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9859
5.5.11 00:24
Monny89 píše:
Jinak teda nevím jestli se to počítá, ale já jsem už vdaná :roll: :mrgreen: :think: :think: :think: :think:Vdávala jsem se 11.3.2011 :kytka: A ráda bych se připojila 8-)

To se vííí :dance: A zvlášť ty :mrgreen: :hug:

jsem si tak říkala že založit skupinu prostě Svatba, ale zase ty čerstvě vdané to mají čerstvě za sebou, ještě si pamatují pocity, zařizování a tak, a my, které to máme před sebou si budeme brát inspiraci, že :pankac: a plakat si na ramenOU, jak už to chceme mít za sebou :mrgreen:

Ba ne, já se tak nějak těšim…no střídá se mi období nechtění(toho dne) a těšení :nevim: :roll: :mrgreen:

TAK HOLKY MÁM TEDA POŽÁDAT O UZAVŘENOU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
5.5.11 00:29

Tak ja se nevdavam poprve :wink: , uz spolu 4 roky bydlime :lol: a celou svatbu mam ve svy rezii, vcetne peceni, vareni a tak, takze vim, co me ceka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
5.5.11 00:35

Miruš :hug: :hug: :hug: děkuju :kytka:

Ráda vám dám pár tipů a triků jako čertvá manželka :mrgreen: 8-)

Určitě požádej o uzavřenou skupinu, páč asi všichni házet pak fotky atd., tak ať tu všichni ostatní jenom tak neokouní 8-o :mrgreen: :palec:

Já jsem teda PRO :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
5.5.11 00:42
Monny89 píše:
Miruš :hug: :hug: :hug: děkuju :kytka:

Ráda vám dám pár tipů a triků jako čertvá manželka :mrgreen: 8-)

Určitě požádej o uzavřenou skupinu, páč asi všichni házet pak fotky atd., tak ať tu všichni ostatní jenom tak neokouní 8-o :mrgreen: :palec:

Já jsem teda PRO :palec: :palec: :palec: :palec:

Tak a je to. ještě aby to schválili. Vidim to tak někdy během zítřka. Každopádně všechny co jste tu posléze dostanete pozvánku do skupiny, i SZ napíšu.

DALŠÍ HOP SEM, AŤ JE NÁS VÍÍÍC!!! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
5.5.11 00:45

Oki, dej mi pak vědět do SZ :palec:

Já jdu zalehnout, na manželské povinnosti spojené s vypuzování malýho Davídka 8-) Už bych chtěla porodit… :kytka:

Takže dobrou :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
5.5.11 06:39

Ahoj holky, taky se přidávám, vdávám se 11.6.2011. Takže přípravy v plném proudu a nějak mi jde z toho hlava kolem :roll: Naší malé bude v té době 15měs a zatím se nám nechce rozchodit tak jí budu muset na šatečky pořídit asi návleky na kolínka, aby tam mohla lézt :lol: Určitě se ráda přidám do skupiny, už teď mám spoustu dotazů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
5.5.11 07:03

Ahoj, tak já se taky přidám :-) My sice ještě nemáme jistý termín, ale možná to dopadne 11.6. Taky jsem chtěla květen, ale to u nás pro jistotu úřad neoddává vůbec. A jinak rodiče jsou proti, stejně jako prarodiče: „Vždyť dneska všichni žijou na hromádce a nikdo se nevdává/nežení“, „Vždyť je to jenom papír“, „na to máš ještě spoustu času“… No je mi 22 a nemyslím, že je to „jenom papír“. Každopádně nechceme nic velkého.

PRO uzavřenou skupinu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
5.5.11 07:13

ahoj :mavam: tak i já se přidávám. Berem se 28.5., taky proti pověrám a navíc je to období, kdy není ani moc horko, ani moc zima i když to počasí si stejně dělá co chce, tak snad aspoň nebude pršet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
5.5.11 07:18

Ahoj, my se budem brat 4.8. taky bych se rada pridala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
5.5.11 07:29

Ahoj holky :-) já se teda nevdávám letos ale až za rok, zhruba asi v červnu, ale mám na to rok plánování…takže bych se taky ráda přidala, pokud by to šlo :-)
PS: moje vysněná práce je svatební agentka :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
5.5.11 07:33
lucipajda píše:
Ahoj, my se budem brat 4.8. taky bych se rada pridala

jé to je den po mých narozeninách :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
5.5.11 07:33

Ahoj, já pořád nevím jestli svatba jo nebo ne… :lol:
Ale chtěla jsem pozdravit Miruši, Vlašim je dobrá volba :palec: A fotky z parku jsou krásný, já se snad na tebe přijdu podívat :lol:
Jinak kdyby u nás svatba jo tak určitě ve čtyřech, přemýšlela jsem o Řecku nebo Paříži :srdce: Srdce by sice chtělo na Mauritius, ale sto tisíc za svatbu nedám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
5.5.11 07:37

Holky, tak já už to mám nějaký týden za sebou :-) 16.4., ale zařizování a lítání tím nekončí :-D ale to už mám taky za sebou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.5.11 08:04

Holky vy jste mě docela nadchnuly, asi se taky vdám…Po osmi letech by bylo na čase… :lol:

11.11.2011 to jistí… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5306
5.5.11 08:06

ahojk holky :kytka:

můžu k Vám? vdávám se za měsíc a půl - takže taky přípravy v plným proudu :dance:
makačka, ale už se těším :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová