Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Monny89 píše:
Jinak teda nevím jestli se to počítá, ale já jsem už vdaná![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vdávala jsem se 11.3.2011
A ráda bych se připojila
To se vííí
A zvlášť ty
![]()
jsem si tak říkala že založit skupinu prostě Svatba, ale zase ty čerstvě vdané to mají čerstvě za sebou, ještě si pamatují pocity, zařizování a tak, a my, které to máme před sebou si budeme brát inspiraci, že
a plakat si na ramenOU, jak už to chceme mít za sebou ![]()
Ba ne, já se tak nějak těšim…no střídá se mi období nechtění(toho dne) a těšení
![]()
TAK HOLKY MÁM TEDA POŽÁDAT O UZAVŘENOU?
Tak ja se nevdavam poprve
, uz spolu 4 roky bydlime
a celou svatbu mam ve svy rezii, vcetne peceni, vareni a tak, takze vim, co me ceka ![]()
Miruš
děkuju ![]()
Ráda vám dám pár tipů a triků jako čertvá manželka
![]()
Určitě požádej o uzavřenou skupinu, páč asi všichni házet pak fotky atd., tak ať tu všichni ostatní jenom tak neokouní
![]()
Já jsem teda PRO
![]()
Monny89 píše:
Miruš![]()
![]()
děkuju
![]()
Ráda vám dám pár tipů a triků jako čertvá manželka
![]()
Určitě požádej o uzavřenou skupinu, páč asi všichni házet pak fotky atd., tak ať tu všichni ostatní jenom tak neokouní
Já jsem teda PRO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak a je to. ještě aby to schválili. Vidim to tak někdy během zítřka. Každopádně všechny co jste tu posléze dostanete pozvánku do skupiny, i SZ napíšu.
DALŠÍ HOP SEM, AŤ JE NÁS VÍÍÍC!!!
![]()
Oki, dej mi pak vědět do SZ ![]()
Já jdu zalehnout, na manželské povinnosti spojené s vypuzování malýho Davídka
Už bych chtěla porodit… ![]()
Takže dobrou
![]()
Ahoj holky, taky se přidávám, vdávám se 11.6.2011. Takže přípravy v plném proudu a nějak mi jde z toho hlava kolem
Naší malé bude v té době 15měs a zatím se nám nechce rozchodit tak jí budu muset na šatečky pořídit asi návleky na kolínka, aby tam mohla lézt
Určitě se ráda přidám do skupiny, už teď mám spoustu dotazů ![]()
Ahoj, tak já se taky přidám
My sice ještě nemáme jistý termín, ale možná to dopadne 11.6. Taky jsem chtěla květen, ale to u nás pro jistotu úřad neoddává vůbec. A jinak rodiče jsou proti, stejně jako prarodiče: „Vždyť dneska všichni žijou na hromádce a nikdo se nevdává/nežení“, „Vždyť je to jenom papír“, „na to máš ještě spoustu času“… No je mi 22 a nemyslím, že je to „jenom papír“. Každopádně nechceme nic velkého.
PRO uzavřenou skupinu ![]()
ahoj
tak i já se přidávám. Berem se 28.5., taky proti pověrám a navíc je to období, kdy není ani moc horko, ani moc zima i když to počasí si stejně dělá co chce, tak snad aspoň nebude pršet ![]()
Ahoj holky
já se teda nevdávám letos ale až za rok, zhruba asi v červnu, ale mám na to rok plánování…takže bych se taky ráda přidala, pokud by to šlo ![]()
PS: moje vysněná práce je svatební agentka
![]()
lucipajda píše:
Ahoj, my se budem brat 4.8. taky bych se rada pridala
jé to je den po mých narozeninách
![]()
Ahoj, já pořád nevím jestli svatba jo nebo ne… ![]()
Ale chtěla jsem pozdravit Miruši, Vlašim je dobrá volba
A fotky z parku jsou krásný, já se snad na tebe přijdu podívat ![]()
Jinak kdyby u nás svatba jo tak určitě ve čtyřech, přemýšlela jsem o Řecku nebo Paříži
Srdce by sice chtělo na Mauritius, ale sto tisíc za svatbu nedám ![]()
Holky, tak já už to mám nějaký týden za sebou
16.4., ale zařizování a lítání tím nekončí
ale to už mám taky za sebou ![]()
Holky vy jste mě docela nadchnuly, asi se taky vdám…Po osmi letech by bylo na čase… ![]()
11.11.2011 to jistí… ![]()
ahojk holky ![]()
můžu k Vám? vdávám se za měsíc a půl - takže taky přípravy v plným proudu ![]()
makačka, ale už se těším ![]()