Svatba 2011 Sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
683
5.5.11 08:35

Ahoj holky, u nás svatba proběhla 30.4.2011 - čili na čarodějnice :mrgreen:. Nádherný termín (můj vysněný). Sice jsme původně nepočítali s tím, že nevěsta bude mít pupek jako buben, ale ve výsledku to na nic nemělo vliv :palec: (teda když nepočítám špatně uskutečnitelnou svatební noc :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
5.5.11 08:53
Meredit píše:
Ahoj, já pořád nevím jestli svatba jo nebo ne… :lol:
Ale chtěla jsem pozdravit Miruši, Vlašim je dobrá volba :palec: A fotky z parku jsou krásný, já se snad na tebe přijdu podívat :lol:
Jinak kdyby u nás svatba jo tak určitě ve čtyřech, přemýšlela jsem o Řecku nebo Paříži :srdce: Srdce by sice chtělo na Mauritius, ale sto tisíc za svatbu nedám :-(
:mrgreen: Ahoj :mrgreen: No tak podívat se klidně můžeš přijít-obřad je veřejná záležitost :pankac: Ve Vašimi jsme byli na svatbě kamarádce a ten sál i ten park jsou moc krásné! A jen za dvojku…neber to :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
5.5.11 08:55

Se mi ten příspěvek nějak smazal :think: Každopádně taky se vdávám za týden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
5.5.11 09:12

VŠECHNY KDO SEM PŘISPĚLY DOSTALY POZVÁNKU DO UZAVŘENÉ SKUPINY (NĚKTERÉ MOŽNÁ DVAKRÁT :lol: ).

KDO DALŠÍ SE CHCE PŘIDAT, SKUPINA SE JMENUJE SVATBA 2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
5.5.11 09:50

Takže i já se přidávám. Ještě nemáme termín, ale letos to rozhodně bude. A čím dřív, tím líp, neb mé současné příjmení (po exmanželovi) mi přináší jen smůlu (je profláklej snad všude).

Takže ano, budu se vdávat. Chci jen formální svatbu bez veškerých sarapatiček. mirek si to chce užít. No, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
5.5.11 10:14
lemaz píše:
Takže i já se přidávám. Ještě nemáme termín, ale letos to rozhodně bude. A čím dřív, tím líp, neb mé současné příjmení (po exmanželovi) mi přináší jen smůlu (je profláklej snad všude).Takže ano, budu se vdávat. Chci jen formální svatbu bez veškerých sarapatiček. mirek si to chce užít. No, tak nevím.

během 10ti vteřin ti pošlu pozvánku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
5.5.11 10:53

Děvčata já chci také, ale nemohu vás dohledat. Prosím o pozvánku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
5.5.11 12:16
MirušeProdigy píše:
Holky vy jste stejní „blázni“ jako já, já chtěla taky květen a to ze dvou důvodů. Protože se to „nesmí“ :mrgreen: (bojkotuju zásadně všechny trapný pověry :pankac: ) a za druhé protože květen považuju za nejkrásnější měsíc v roce :srdce:

Ovšem celý květen bude půlka baráku po granátu-rozsáhlá rekonstrukce, budeme tu v plné polní :zed: :roll:

Tak jestli byste skupinu uzavřenou chtěly, zkusim požádat adminy…

Já se vdávám 27.8. ve Vlašimi.

Moooc krásnéé datum :-) mám narozky :mrgreen: Tak to si na tebe určitě vzpomenu :mrgreen:

Jinak já se teda ještě vdávat nebudu (musím počkat až se chlap rozhodne sám :roll: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
5.5.11 13:13

Taky bych se ráda přidala. Máme to naplánvané na 3.6. 2011 :-) Chtěli jsme už v květnu, ale to dělají na úřadě Velký úklid, takže až v červnu. Aspoň je víc času na přípravy a upřímně, je toho strašně moc. vše si zařizuju sama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
5.5.11 18:32

ahoj holky, já se vdávám 9. července, máme netradční svatbu, venku, na oběd 70 lidí, večer přes 100, pošlete mi pozvánku ??? děkuji .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
11.5.11 07:54

Ahoj holky, já se vdávám 4.6.11 - takže za chvíli,ale jsem úlně v klidu..zatím!!! :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
13.5.11 12:29

Nečetla jsem diskuzi, ale vdávám se 28.5. :dance: Mohu ještě k vám? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
26.5.11 13:28
Dice píše:
Ahoj holky :-) já se teda nevdávám letos ale až za rok, zhruba asi v červnu, ale mám na to rok plánování…takže bych se taky ráda přidala, pokud by to šlo :-)
PS: moje vysněná práce je svatební agentka :lol: :mavam:

Ahojky, my to máme taky naplánované na za rok buď konec května nebo začátek června :-) už teď mi jde z toho všeho hlava kolem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
26.5.11 14:07

Jééééé tak super to jsme na tom stejně!!!!! A kde to planujete????? Já jsem vždycky chtěla klasiku…do roka a do dne.....a splnilo se mě to :huban: teda to požádání o ruku za včas :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
30.6.11 19:52

KDO SE LETOS JEŠTĚ VDÁVÁ?

AHOJ JE TU JEŠTĚ NĚKDO KDO SE LETOS VDÁVÁ? POJĎTE MEZI NÁS DO UZAV.SKUPINY!

NAPIŠTE SEM, POŠLU POZVÁNKU!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová