Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kofolkaa. píše:
necetla jsem diskuzi, ale my se vzali v unoru letos
Ahojky, jestli se chceš pochlubit fotkami a zážitky ze svatby, nebo prostě jen tak pokecat, písni mi SZ, pošlu ti pozvánku. ![]()
Škoda, já se budu vdávat příští rok, myslela jsme si tak v květnu, ale to se prej nemá, tak buď to risknem a nebo před, nebo po ![]()
saiiimona píše: Škoda, já se budu vdávat příští rok, myslela jsme si tak v květnu, ale to se prej nemá, tak buď to risknem a nebo před, nebo po
Blbost, nejvíc nevěst se nám v diskusi vdávalo v květnu ![]()
Jojojo taky si myslim ze kvetnova povera brzo padne
![]()
Jinak jako já se vdávám taky příští rok ![]()
MirušeProdigy píše:saiiimona píše: Škoda, já se budu vdávat příští rok, myslela jsme si tak v květnu, ale to se prej nemá, tak buď to risknem a nebo před, nebo poBlbost, nejvíc nevěst se nám v diskusi vdávalo v květnu
A nic se nestalo, že? Já ani nevím proč se to říká, ale prý je to nějaká pověra, na který já stejně moc nedám ![]()
Dice píše:
Jojojo taky si myslim ze kvetnova povera brzo padne![]()
Jinak jako já se vdávám taky příští rok
A na kdy to plánujete?
Na červen ![]()
ta pověra vznikla tak že dřív (středověk) když se pár vzal v kvetnu, vetsinou hned otehotneli a porod tak pripadal na nejchladnejsi mesice v roce(unor, leden) no a pak byla velka umrtnost pze to vetsinou nevydrzela matka nebo dite…proto se rika svatba v maji do roka mary…
NO proste uz to neni aktualni takze
![]()
Dice píše:
Na červen
ta pověra vznikla tak že dřív (středověk) když se pár vzal v kvetnu, vetsinou hned otehotneli a porod tak pripadal na nejchladnejsi mesice v roce(unor, leden) no a pak byla velka umrtnost pze to vetsinou nevydrzela matka nebo dite…proto se rika svatba v maji do roka mary…NO proste uz to neni aktualni takze![]()
![]()
Takže se na to asi klidně vykašlem ![]()
U nás to vypadá na ten květen nebo červen.. ![]()
saiiimona píše:Sai chceš teda mezi nás? Teda jestli už děláte nějaké přípravy?Dice píše:Takže se na to asi klidně vykašlem
Na červen
ta pověra vznikla tak že dřív (středověk) když se pár vzal v kvetnu, vetsinou hned otehotneli a porod tak pripadal na nejchladnejsi mesice v roce(unor, leden) no a pak byla velka umrtnost pze to vetsinou nevydrzela matka nebo dite…proto se rika svatba v maji do roka mary…NO proste uz to neni aktualni takze![]()
![]()
U nás to vypadá na ten květen nebo červen..
MirušeProdigy píše:saiiimona píše:Sai chceš teda mezi nás? Teda jestli už děláte nějaké přípravy?Dice píše:Takže se na to asi klidně vykašlem
Na červen
![]()
U nás to vypadá na ten květen nebo červen..
Díky moc, ale já teď dělam přípravy hlavně pro miminko, svatba přijde na řadu až potom, tak bych tam asi jen okouněla
Ale děkuju ![]()
Ahojky já bych se ráda přidala a možná i omrkla pár věcí
termín svatby máme 1.10.2011 - nic velkého jen pár lidí ![]()
lumu píše:
Ahojky já bych se ráda přidala a možná i omrkla pár věcítermín svatby máme 1.10.2011 - nic velkého jen pár lidí
v pravo na profilu budeš mít za chvíli pozvánku ![]()