Svatba 2011 Sem!

9859
4.5.11 23:40

Svatba 2011 Sem!

Ahoj, chci se zeptat jestli se letos taky někdo vdává? :mrgreen:

Přemýšlím o založení uzav.skupiny (teda pokud admini schválí) ale nejdříve dělám průzkum zda je tu někdo kdo by přetrpěl svatební přípravy se mnou. (Svatbou to samozřejmě teprve začne :mrgreen: takže i pokec pak o těch našich šťastných manželstvích :mrgreen: )

Čestvě vdané a svatební horečkou již prošlé samozřejmě nevyjímaje :wink: Ráda něco obšlehnu :lol: :lol: :lol:

Prostě Svatba 2011 mluví za vše :-D

Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10016
4.5.11 23:53

Tak ja se vdavam za tri tydny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
4.5.11 23:53

Ja taky!!! 21.5.!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
4.5.11 23:58

Holky vy jste stejní „blázni“ jako já, já chtěla taky květen a to ze dvou důvodů. Protože se to „nesmí“ :mrgreen: (bojkotuju zásadně všechny trapný pověry :pankac: ) a za druhé protože květen považuju za nejkrásnější měsíc v roce :srdce:

Ovšem celý květen bude půlka baráku po granátu-rozsáhlá rekonstrukce, budeme tu v plné polní :zed: :roll:

Tak jestli byste skupinu uzavřenou chtěly, zkusim požádat adminy…

Já se vdávám 27.8. ve Vlašimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
4.5.11 23:59

Pokud zalozis uzavrenou skupinu rada se pridam. A po svatbe napisu zkusenosti a postrehy. Uz ted vim, co jsem mela udelat jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
5.5.11 00:01

Tak me o ten kveten az tolik neslo :wink: , ale bereme se na konich a moje kobylka ceka na konci cervna hribatko, takze uz by to pak bylo slozitejsi :? , ted jen, aby nam nesnezilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
5.5.11 00:01

Ja taky na povery nejsem. Mati cosi prskala, ale nic vic nezmohla. Je to nase vec. A maj je prece lasky cas, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
5.5.11 00:03
GAVOTTKA píše:
Tak me o ten kveten az tolik neslo :wink: , ale bereme se na konich a moje kobylka ceka na konci cervna hribatko, takze uz by to pak bylo slozitejsi :? , ted jen, aby nam nesnezilo :mrgreen:

Wow, tak to budete jak Pomeje s Bartosovou! :lol: nahodou super. Mam rada netradicni veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
5.5.11 00:05
berusa.m píše:
GAVOTTKA píše:
Tak me o ten kveten az tolik neslo :wink: , ale bereme se na konich a moje kobylka ceka na konci cervna hribatko, takze uz by to pak bylo slozitejsi :? , ted jen, aby nam nesnezilo :mrgreen:
Wow, tak to budete jak Pomeje s Bartosovou! :lol: nahodou super. Mam rada netradicni veci.

Jezis, to neeee 8-o , my jsme rodina konaku, ne trapaku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
5.5.11 00:07

To byl fakt vtip. Omlouvam se. Ale proste se mi hned vybavil ten „princ Pomeje“ na bilem koni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
5.5.11 00:09

Jdu spat, mala to 5:30 jisti! :zed: Zitra pridam detaily nasi svatby. Dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
5.5.11 00:12

5.30. to by me zabilo :wink: , nase holky jsou spaci, chrni od 18-19h do 8-9h :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
5.5.11 00:16
berusa.m píše:
Ja taky!!! 21.5.!

to mám svátek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
5.5.11 00:18

Jinak teda nevím jestli se to počítá, ale já jsem už vdaná :roll: :mrgreen: :think: :think: :think: :think:

Vdávala jsem se 11.3.2011 :kytka: A ráda bych se připojila 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
5.5.11 00:20
GAVOTTKA píše:
berusa.m píše:
GAVOTTKA píše:
Wow, tak to budete jak Pomeje s Bartosovou! :lol: nahodou super. Mam rada netradicni veci.
Jezis, to neeee 8-o , my jsme rodina konaku, ne trapaku :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jsem si poprskala monitor :mrgreen:  :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová