Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chci se zeptat jestli se letos taky někdo vdává? ![]()
Přemýšlím o založení uzav.skupiny (teda pokud admini schválí) ale nejdříve dělám průzkum zda je tu někdo kdo by přetrpěl svatební přípravy se mnou. (Svatbou to samozřejmě teprve začne
takže i pokec pak o těch našich šťastných manželstvích
)
Čestvě vdané a svatební horečkou již prošlé samozřejmě nevyjímaje
Ráda něco obšlehnu
![]()
Prostě Svatba 2011 mluví za vše ![]()
Mirka
Holky vy jste stejní „blázni“ jako já, já chtěla taky květen a to ze dvou důvodů. Protože se to „nesmí“
(bojkotuju zásadně všechny trapný pověry
) a za druhé protože květen považuju za nejkrásnější měsíc v roce ![]()
Ovšem celý květen bude půlka baráku po granátu-rozsáhlá rekonstrukce, budeme tu v plné polní
![]()
Tak jestli byste skupinu uzavřenou chtěly, zkusim požádat adminy…
Já se vdávám 27.8. ve Vlašimi.
Pokud zalozis uzavrenou skupinu rada se pridam. A po svatbe napisu zkusenosti a postrehy. Uz ted vim, co jsem mela udelat jinak.
Tak me o ten kveten az tolik neslo
, ale bereme se na konich a moje kobylka ceka na konci cervna hribatko, takze uz by to pak bylo slozitejsi
, ted jen, aby nam nesnezilo ![]()
Ja taky na povery nejsem. Mati cosi prskala, ale nic vic nezmohla. Je to nase vec. A maj je prece lasky cas, ne?
GAVOTTKA píše:
Tak me o ten kveten az tolik neslo, ale bereme se na konich a moje kobylka ceka na konci cervna hribatko, takze uz by to pak bylo slozitejsi
, ted jen, aby nam nesnezilo
Wow, tak to budete jak Pomeje s Bartosovou!
nahodou super. Mam rada netradicni veci.
berusa.m píše:GAVOTTKA píše:Wow, tak to budete jak Pomeje s Bartosovou!
Tak me o ten kveten az tolik neslo, ale bereme se na konich a moje kobylka ceka na konci cervna hribatko, takze uz by to pak bylo slozitejsi
Jezis, to neeee
, my jsme rodina konaku, ne trapaku
![]()
To byl fakt vtip. Omlouvam se. Ale proste se mi hned vybavil ten „princ Pomeje“ na bilem koni.
Jdu spat, mala to 5:30 jisti!
Zitra pridam detaily nasi svatby. Dobrou!
5.30. to by me zabilo
, nase holky jsou spaci, chrni od 18-19h do 8-9h ![]()
Jinak teda nevím jestli se to počítá, ale já jsem už vdaná
![]()
Vdávala jsem se 11.3.2011
A ráda bych se připojila ![]()
GAVOTTKA píše:berusa.m píše:Jezis, to neeeeGAVOTTKA píše:Wow, tak to budete jak Pomeje s Bartosovou!
, my jsme rodina konaku, ne trapaku
![]()