Svatba a dieta

56
6.1.25 11:10

Svatba a deita

Ahoj, přítel mě na vánoce požádal o ruku. Svatbu chceme nejspíš v červenci. Ideálně bych samozřejmě chtěla něco zhubnout. Má někdo zkušenosti s ketodietou? Případně jaké? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20890
6.1.25 11:18

No musíš to pak držet pořád. Tak se zeptej sama sebe, jestli ti to trvale vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8467
6.1.25 11:21

Známá tak zhubla a jak už nejela na normální režim, tak to hned nabrala zpět plus něco navíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7336
6.1.25 11:21

Není to podle mě udržitelné.
Raději si stáhni kalorické tabulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35756
6.1.25 11:25

Keto fakt ne. Každý koho znám tak sice zhubl, ale v obličeji strašně zestárl. A jojo efekt samozřejmostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
6.1.25 11:30

@Kiki787 žádná dieta není zázračná. Chce to pohyb, spánek a zdravé jídlo. Normální jídlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16240
6.1.25 11:40
@MartinL45 píše: Více

Přesně tak. Než řešit nějaký srajdy, tak prostě zdravé jíst, hýbat se,… Tohle bych do sebe fakt necpala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33557
6.1.25 11:51
@Kiki787 píše: Více

Na nějaký Keto a jim podobný se vykašli. Stáhni si kalorický tabulky, zjisti si makra, přidej pohyb a to července můžeš mít dole dost kg a zdravou udržitelnou cestou. S keto sice zhubneš, ale jak začneš jíst normálně, tak to budeš mít i s bonusem zpět.
Výborné je držet se kalorických tabulek + přerušovaný půst. To je stoprocentní a dlouhodobě udržitelné + bonus po zdravotní stránce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
6.1.25 11:55
@Kiki787 píše: Více

Mam. nejedu keto, spis jenom nizko carbohydratovou a uz jsem na ni asi 3 roky. Hubne se po tom krasne, ale chce to pevnou vuli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.25 12:13

Měla jsem keto dietu. Držela jsem ji tři měsíce. Zhubla jsem 10kg za dva měsíce. Pak se to zastavilo a za měsíc s keto jsem nezhubla ani deko. I když jsem poctivě chodila do posilovny a chodila všude pěšky. Tak jsem se na to vykašlala. Dál jsem nepřibírala, snažila jsem se držet ten pravidelný režim v jídle. A snažila jsem se jíst tak nějak dietně. Držela jsem si váhu asi rok. Ani žádný jojo efekt se nekonal.
Pak jsem se na všechny diety a režimy vykašlala a nabrala těch 10kg zpět. :mrgreen: Ty jsem pak následně zase shodila. Ale už bez keto. Za mě je to zbytečný …

• Citovat
  • Upravit
LiduNe
6.1.25 14:09
@izabe píše: Více

Ano. Mám stejný případ v okolí. Dotyčná krásně zhubla, byla jak proutek. Ani ne do roka má tak o 10 kg víc, než vůbec začala hubnout.

• Citovat
  • Upravit
13968
6.1.25 15:19

Jestli chceš zhubnout trvale, je to o změene stravovaní a žádná zazračná (chvilková) dieta ti v tom nepomuže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2645
6.1.25 15:21

Všechny, které to v mém okolí držely sice zhubly. Ale zase to daly nahoru hned jak to přestaly držet!
Holka diety patří do devadesátek. Dneska už se ví o mnohem lepších metodách. Aby člověk zhubnul trvale chce to prostě udržitelnou změnu životosprávy. Pravidelná zdravá a přitom chutná strava. Správná velikost porcí, pitný režim a dostatek pohybu. Nejlépe takového, který člověka baví. Tělo musí mít všeho tak akorát aby si udrželo optimální váhu. A nebažilo po rychlých cukrech a tucích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5238
6.1.25 15:46

Ja osobne ne, ale lidi v mem okoli ano. Nekolik mesicu se trapis koktejly a zvykanim salatu a cukety, zhubnes 20 kilo, jsi cela nadsena, na keto se vybodnes a za par mesicu mas 20 zpatky plus dalsi kila navrch jako bonus. Tak zas najedes na keto a jedes v tom jak na kolotoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20890
6.1.25 16:51
@Afrikana píše: Více

A prodejci keto prášků mezitím kupují ostrovy v Karibiku. Každá takto chycená žena je zlatý důl pro ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková