Novoroční cvičební výzva

22914
5.1.25 09:14

Novoroční cvičební výzva

Ahoj, na FB na mě vyskakují různé novoroční cvičební výzvy. Např. fitshaker, Cvičení se Zuzanou/Slovenka..nemyslím ty aplikace, kde tam mluví umělá inteligence :lol:
Zvažuji, že bych nějakou ráda zkusila, cvičení každý den a podpora, někde i s jídelníčkem, ale to mít nemusím.
Máte někdo s nějakou zkušenosti? Nebo celkově s nějakým cvičením na každý den po dobu 30min, aby to bylo zábavné a různé.. :think:
Samozřejmě beru i placené typy, když to za to bude stát :kytka: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9040
5.1.25 09:26

Hlavně na to neklikej a nikomu neplať, nedávej platební údaje. Kolegyně (výrazně starší) na to klikla. Pak se toho nemohla zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
5.1.25 09:29

@Kelsey1 ano, to je další věc.. samozřejmě chtějí kartu, s tím, že až to budu chtít rušit, napsat mejl, že mě odhlásí, to zrovna ta Zuzana tusim, to se mi taky nepozdavá, i když má třeba 200tis sledujících.. :nevim: chtěla bych něco s jednorázovou platbou když už budu platit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
5.1.25 09:43

Ja mam zkusenost s cvicicimi vyzvami, vysledky zadne, protoze jsem jen cvicila bez jidelnicku a nejvic ti stejne udela jidlo. Navic kazdy den jsem to nedavala, byla jsem unavena. Za me lepsi parkrat tydne a prochazky, ale zalezi, jakou mas kondici. A zatez navysovat postupne, hlavne ne z nuly na sto, to pak vetsinou konci nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
5.1.25 11:30

@Andyss já se celkově potřebují rozhýbat, mám od dubna Home Office, jen drepim, projdu se s dětmi a to je vše. Cítím jak mě všechno bolí..musím něco rozjet pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
5.1.25 11:36

Doporucuju aplikaci od ceske fyzio kliniky Kinisi. Naklikas si ve filtrech, co chces procvicit a kolik mas casu a aplikace ti vygeneruje sestavu cviku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9040
5.1.25 11:37

Nechceš raději zkusit cvičení na YouTube? Je jich tam nespočet. K tomu kombinovat rychlejší chůzí venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
5.1.25 11:43

Mě v covidu vyhovovala Rutina, některé sestavy má zdarma, některé se platí, a byla to vždy jednorázová platba. Byly tam posilovací i protahovací sestavy.

Příspěvek upraven 05.01.25 v 11:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
5.1.25 11:44
@lucynka25 píše: Více

Tak to by ti ta aplikace Kini mohla vyhovovat. Muzes si navolit i uroven obtiznosti a provedou te spravnym provedenim cviku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
5.1.25 11:57
@lucynka25 píše: Více

Ježíši kriste nikdy nevěřit influencerum a jim podobným. Oni to mají jako kšeft, prachy a drtivé většině je úplně jedno co propagují. Hlavně cinkačka na úctě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
5.1.25 13:42
@Afrikana píše: Více

Kouknu se, diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
5.1.25 13:45

@Kelsey1 a máš něco v merku na 30min? Víc nedám zatím..ráno si 10-15 min protahuji aspoň záda, mám nějaký videa pro důchodce :lol:
@Mina Titivu taky kouknu, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
5.1.25 13:48

Já jsem chodívala do Sokola 2× týdne pozdě večer na aerobic na 90min, ale už to časově nedávám, nebo spis se mi nechce, někdy mám 1-2× týdne divadlo jako vedlejsak a pak bych nebyla vůbec doma..
Bavilo mě to, něco v tom stylu by bylo fajn, ale kratší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
5.1.25 13:51

Já doporučuju Online Fitness, tam si vybereš z hromady různých cvičení. Už to tady v poslední době doporučuju podruhý, ale fakt nejsem ani majtelka, ani žádná jejich cvičitelka. :lol: Já třeba moc neudejchávám kardio, tak cvičím spíš silový cviky. Minule jsem byla ve fitku, kde jsem cvičila jenom nohy a když jsem ani po dvou dnech nemohla pořádně chodit, tak jsem si našla v těch cvičeních něco jenom na paže. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9040
5.1.25 13:54

@lucynka25 mám ráda hiit (odkazy) a nebo tabatu. Vybírám si, které se chci. Kde se mi líbí hudba. Je jich tam hodně těch videí.
https://youtu.be/y1ARnVfzdNM?…
 https://youtu.be/yXHgcYpUVD4?…

https://youtu.be/Ujsl8nJ1svs?…
Ale mám to jen zpestření. My máme zařízený pokoj na cvičení doma. Takže jedu primárně svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková