Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, na FB na mě vyskakují různé novoroční cvičební výzvy. Např. fitshaker, Cvičení se Zuzanou/Slovenka..nemyslím ty aplikace, kde tam mluví umělá inteligence ![]()
Zvažuji, že bych nějakou ráda zkusila, cvičení každý den a podpora, někde i s jídelníčkem, ale to mít nemusím.
Máte někdo s nějakou zkušenosti? Nebo celkově s nějakým cvičením na každý den po dobu 30min, aby to bylo zábavné a různé.. ![]()
Samozřejmě beru i placené typy, když to za to bude stát
díky
Hlavně na to neklikej a nikomu neplať, nedávej platební údaje. Kolegyně (výrazně starší) na to klikla. Pak se toho nemohla zbavit.
@Kelsey1 ano, to je další věc.. samozřejmě chtějí kartu, s tím, že až to budu chtít rušit, napsat mejl, že mě odhlásí, to zrovna ta Zuzana tusim, to se mi taky nepozdavá, i když má třeba 200tis sledujících..
chtěla bych něco s jednorázovou platbou když už budu platit..
Ja mam zkusenost s cvicicimi vyzvami, vysledky zadne, protoze jsem jen cvicila bez jidelnicku a nejvic ti stejne udela jidlo. Navic kazdy den jsem to nedavala, byla jsem unavena. Za me lepsi parkrat tydne a prochazky, ale zalezi, jakou mas kondici. A zatez navysovat postupne, hlavne ne z nuly na sto, to pak vetsinou konci nemoci.
@Andyss já se celkově potřebují rozhýbat, mám od dubna Home Office, jen drepim, projdu se s dětmi a to je vše. Cítím jak mě všechno bolí..musím něco rozjet pravidelně.
Doporucuju aplikaci od ceske fyzio kliniky Kinisi. Naklikas si ve filtrech, co chces procvicit a kolik mas casu a aplikace ti vygeneruje sestavu cviku.
Nechceš raději zkusit cvičení na YouTube? Je jich tam nespočet. K tomu kombinovat rychlejší chůzí venku.
Mě v covidu vyhovovala Rutina, některé sestavy má zdarma, některé se platí, a byla to vždy jednorázová platba. Byly tam posilovací i protahovací sestavy.
Příspěvek upraven 05.01.25 v 11:44
@lucynka25 píše: Více
Tak to by ti ta aplikace Kini mohla vyhovovat. Muzes si navolit i uroven obtiznosti a provedou te spravnym provedenim cviku.
@lucynka25 píše: Více
Ježíši kriste nikdy nevěřit influencerum a jim podobným. Oni to mají jako kšeft, prachy a drtivé většině je úplně jedno co propagují. Hlavně cinkačka na úctě.
@Kelsey1 a máš něco v merku na 30min? Víc nedám zatím..ráno si 10-15 min protahuji aspoň záda, mám nějaký videa pro důchodce ![]()
@Mina Titivu taky kouknu, díky
Já jsem chodívala do Sokola 2× týdne pozdě večer na aerobic na 90min, ale už to časově nedávám, nebo spis se mi nechce, někdy mám 1-2× týdne divadlo jako vedlejsak a pak bych nebyla vůbec doma..
Bavilo mě to, něco v tom stylu by bylo fajn, ale kratší.
Já doporučuju Online Fitness, tam si vybereš z hromady různých cvičení. Už to tady v poslední době doporučuju podruhý, ale fakt nejsem ani majtelka, ani žádná jejich cvičitelka.
Já třeba moc neudejchávám kardio, tak cvičím spíš silový cviky. Minule jsem byla ve fitku, kde jsem cvičila jenom nohy a když jsem ani po dvou dnech nemohla pořádně chodit, tak jsem si našla v těch cvičeních něco jenom na paže. ![]()
@lucynka25 mám ráda hiit (odkazy) a nebo tabatu. Vybírám si, které se chci. Kde se mi líbí hudba. Je jich tam hodně těch videí.
https://youtu.be/y1ARnVfzdNM?…
https://youtu.be/yXHgcYpUVD4?…
https://youtu.be/Ujsl8nJ1svs?…
Ale mám to jen zpestření. My máme zařízený pokoj na cvičení doma. Takže jedu primárně svoje.