Používá s vás někdo veslovací trenažer i na trénování pádlování?

123
3.1.25 13:40

Veslovací trenažér

Ahoj.. Používá s vás někdo veslovací trenažer i na trénování pádlování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8040
3.1.25 14:32

Jako že si sednu na židli, popadnu celý ten trenažér a budu se s ním ohánět dvakrát vlevo, dvakrát vpravo a občas s ním budu brzdit za sebou, abych srovnal loď? :) Na to mi ten stroj přijde docela velký a těžký :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
3.1.25 16:44

:lol: No to asi nee :lol: Myslela jsem, jestli jde na veslovacím trenažéru plnohodnotně trénovat pádlování ;) Jezdím dračí lodě a chtěla bych trénovat i doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
4.1.25 00:45
@JaninkaŠv píše: Více

no já si právě nedovedu představit, jak bych pádlování trénoval v sedě na tom trenažéru, už jen ta jezdící sedačka by byla asi dost problém :) Přeci jen při pádlování stabilně sedíš, zatímco při veslování na trenažéru jezdíš i se sedačkou dopředu a dozadu. Mám pocit, že kdybych se na tom trenažéru pokusil ten klacek, co nahrazuje veslo, chydit do boku a tahat to do strany, tak si v tom posezu s přikurtovanýma nohama buď vyhodím plotýnky, nebo si nabiju hubu při pádu z té pohyblivé sedačky :) Můžu to zítra ve fitku zkusit, ale mám pocit, že v tom případě se dočteš na internetu o případu, kdy se v plzeňském fitku stal kuriozní úraz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
4.1.25 10:30

@rmot :lol: Radši to nezkoušejte, ať Vás nemám na svědomí :) Každopádně děkuju za odpověď ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
4.1.25 10:49

Není na pádlování spíš nějaký jiný trenažér? Ježíšek nám veslo teď nadělil, ale nemáme ho teda na trénování pádlování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
4.1.25 10:59
@JaninkaŠv píše: Více

Na to je jiný trenažer. Stojí (co jsem našla) zhruba 90 tisíc a nikdy jsem ho v žádném fitku reálně neviděla.
např. zde https://www.seakayak.cz/…i-trenazery/

na tom veslovacím se prostě vesluje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková