Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj.. Používá s vás někdo veslovací trenažer i na trénování pádlování?
Jako že si sednu na židli, popadnu celý ten trenažér a budu se s ním ohánět dvakrát vlevo, dvakrát vpravo a občas s ním budu brzdit za sebou, abych srovnal loď?
Na to mi ten stroj přijde docela velký a těžký ![]()
No to asi nee
Myslela jsem, jestli jde na veslovacím trenažéru plnohodnotně trénovat pádlování
Jezdím dračí lodě a chtěla bych trénovat i doma ![]()
@JaninkaŠv píše: Více
no já si právě nedovedu představit, jak bych pádlování trénoval v sedě na tom trenažéru, už jen ta jezdící sedačka by byla asi dost problém
Přeci jen při pádlování stabilně sedíš, zatímco při veslování na trenažéru jezdíš i se sedačkou dopředu a dozadu. Mám pocit, že kdybych se na tom trenažéru pokusil ten klacek, co nahrazuje veslo, chydit do boku a tahat to do strany, tak si v tom posezu s přikurtovanýma nohama buď vyhodím plotýnky, nebo si nabiju hubu při pádu z té pohyblivé sedačky
Můžu to zítra ve fitku zkusit, ale mám pocit, že v tom případě se dočteš na internetu o případu, kdy se v plzeňském fitku stal kuriozní úraz ![]()
@rmot
Radši to nezkoušejte, ať Vás nemám na svědomí
Každopádně děkuju za odpověď
![]()
Není na pádlování spíš nějaký jiný trenažér? Ježíšek nám veslo teď nadělil, ale nemáme ho teda na trénování pádlování.
@JaninkaŠv píše: Více
Na to je jiný trenažer. Stojí (co jsem našla) zhruba 90 tisíc a nikdy jsem ho v žádném fitku reálně neviděla.
např. zde https://www.seakayak.cz/…i-trenazery/
na tom veslovacím se prostě vesluje