Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Miuska1 me napada jedina otazka… proc bychom te mely chtit potkat ![]()
@hospodki píše: Více
Mě napadá jediné - když mě potkat nechcete, proč to řešíte?😆
@Miuska1 píše: Více
spis co te vubec vede k tomu si myslet, ze nekdo chce ![]()
@hospodki píše: Více
Je možný, že jste nepochopila, že to bylo myšleno jako řečnická otázka!😆
Podle sebe soudím tebe😆… přeji krásný den💚
@Miuska1 píše: Více
Jo v pohode, jen bych nepsala kam chodis. A jen kolik ti je? Taky premyslim o posilce i kdyz uplne v jinem meste, potrebuji vypadnout z domu a vycistit hlavu.
O fitku a také osobním trenérovi jsem uvažoval, ale zatím se mi do toho nechce!
Dávám přednost venkovní posilovně. Teď, když je venku kolem nuly, tak to cvičení má zajímavý rozměr!
Teď asi bude třeba dát pozor na náledí, to by člověk mohl jinak předvést celkem i neplánované cviky! ![]()
@Anonymní píše: Více
Je mi 23.😆 Za mě je to skvělej nápad.😆 Mě baví cvičit mezi lidmi, když jich tam je víc.😉
Do fitka chodím 1/2× týdně, dle času, kombinuju to ještě s plaváním, běháním venku a cvičením doma.
A oblíbený stroje? Nemám, já tam chodím převážně cvičit, jakože fakt makat. Takže i nějaké potkávání, small talky v posilovně, eh, ne díky ![]()
Buď si dám celé tělo, takže prostřídam různé stroje na všechny partie nebo si dám jen stroje na nohy zadek/ ruce, záda, vždy tak 3/4× série po 10-15 tazích s přestávkou do minuty mezi sériemi ![]()
Ahoj,
zakládám volnou diskuzi na téma fitko!😆 Já začala chodit…pokud mě budete chtít potkat, budu ve fitku Na Tribuně v Olomouci!😆
Chodím od října, chodívala jsem jednou týdně, pak dvakrát a teď od novýho roku jsem si dala předsevzetí, že třikrát týdně!😆
Mám trenéra, vídáme se každý týden a chodím na stroje.
Nejradši mám běžecký pás!😆 Tam ale neběhám, místo toho tlačím.😆 Jako kdybych chtěla roztlačit auto a nohama ten pás rozpohybovat!😆 Tak 30 minut!😆
Mám ráda i bosu. Můj trenér je zastáncem cvičení s vlastní vahou, ale mě baví i ty stroje!😆
No a samozřejmě, po tréninku následuje proteinový nápoj a to je taková odměna!😍
A co vy? Diskuze je určená k tomu, abyste psali, co vás napadne!😆
Klidně i nějaký tipy, oblíbený stroje, o trenérech…😆
Těším se!