Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Obřad v 11,jela jsem ráno k holičce, manžel zatím odvezl dítě k babičce. V 10 jsme se oblékli, o půl 11 vyjeli tam. Obřad 10 minut, pak se svědky na oběd. Po obědě jsme koupili zákusky a jeli jsme vyzvednout syna. Den jako každý jiný. ![]()
@Ivulka88 píše:
Ahoj zajímalo by mne jak probíhali Vaše malé svatby pouze se svědky?S přítelem se letos v srpnu chceme vzít, ale jen za účasti svědků. Máme dva syny 18 měsíců a 4 roky. Ti budou na hlídání u tchánů. Nikdo nic neutuší a chceme, aby to tak zůstalo do obřadu. Pak se rodině pojedeme ukázat.
Já budu mít svatební šaty a přítel společenské kalhoty a košili.
Pokud jste měli také svatbu jen se svědky, zajímalo by mne, jak ten Váš den probíhal pro inspiraci.
Budu ráda, za komentáře. Děkuji
Naše svatba byla pouze v 6 lidech, maminky nám byly za svědky, obřad byl ve 12 hodin, pár fotek ze zámecké zahrady, potom oběd a dort se šampaňským u nás v bytě, vždycky jsem chtěla komorní svatbu, přijde mi to romantické a hlavně bez stresu. Šaty, boty jsem si objednala z katalogu, kytici jsem měla z gerber, jediné na čem jsme nešetřili byly prstýnky ![]()
@Lychee13 píše:
Obřad v 11,jela jsem ráno k holičce, manžel zatím odvezl dítě k babičce. V 10 jsme se oblékli, o půl 11 vyjeli tam. Obřad 10 minut, pak se svědky na oběd. Po obědě jsme koupili zákusky a jeli jsme vyzvednout syna. Den jako každý jiný.
Super tak si to představuji ![]()
@dagmarkaa píše:
Naše svatba byla pouze v 6 lidech, maminky nám byly za svědky, obřad byl ve 12 hodin, pár fotek ze zámecké zahrady, potom oběd a dort se šampaňským u nás v bytě, vždycky jsem chtěla komorní svatbu, přijde mi to romantické a hlavně bez stresu. Šaty, boty jsem si objednala z katalogu, kytici jsem měla z gerber, jediné na čem jsme nešetřili byly prstýnky
Ano také mi to přijde romantictejsi..
Přítel prstynky nenosi a nebude ani snubak nosit. Chceme pro něj chirurgickou ocel a pro mne zlato. ![]()
Moje mamka měla obřad jen se svědky. Vzali se na úřadu, potom šli všichni 4 na oběd a tím to končilo.
@Ivulka88 píše:
Ano také mi to přijde romantictejsi..Přítel prstynky nenosi a nebude ani snubak nosit. Chceme pro něj chirurgickou ocel a pro mne zlato.
Manžel prsteny v práci nosit nemůže (elektrikář), ale vždy po práci si ho vezme a to nikdy žádný prstýnek nenosil, o to víc mě to těší
My se rozhodli v červenci a v září byl obřad, bez stresů. Přeji hodně štěstí v manželství ![]()
Myslím, že určitě započítali prstýnky a to je položka někdy sama osobě 20 000.
Ahoj za 14 dni máme svatbu, alsvubec nevim co bude jen se svědky ty se ani neznají a deti chtějí taky 14, 12, 8, 1 😂 😂 saty vínove chlap oblek prstynky bude to na úřadě malé městečko. Chci fotky hlavně… Co by kdo poradil jak to udelat a co oblect dětem aby byly i fotky pěkný někde venku ani nevim zda jít pak na oběd
@Romisek.123 píše:
Ahoj za 14 dni máme svatbu, alsvubec nevim co bude jen se svědky ty se ani neznají a deti chtějí taky 14, 12, 8, 1 😂 😂 saty vínove chlap oblek prstynky bude to na úřadě malé městečko. Chci fotky hlavně… Co by kdo poradil jak to udelat a co oblect dětem aby byly i fotky pěkný někde venku ani nevim zda jít pak na oběd
Pokud chceš hlavně fotky, tak se domluv s tím kdo bude fotit. Obyčejně mají rekvizity a to i oblečení. Třeba vesty, bundy, kozisky, čelenky, rukavičky. A jít na oběd určitě. Udělej si ze svatby obřad, kd, jindy se sblížíte když ne u stolu a u jídla. Mně tyhle svatby nevadí, nicméně jakýsi styl a formu by mohly mít, ne?
@Romisek.123 píše:
Na fotkách se domluvte s fotografem už předem. Na oběd bych určitě šla, přece pak nebudeš vařit
na doma koupit zákusky nebo malý dortík ke kafíčku a je to.
@Trojlístek zkusim, ale zacinam vahat zda nekoho sezenu… @terien no to se mi varit nechce spis malá pujde po obědě spat tak uvidime nevim jak z toho udelat aby to trochu k něčemu bylo
@Romisek.123 píše:
Tak když vinove šaty, tak chlap vinovou kravatu, a děti také něco z této barvy…abyste spolu ladili, vypadá to lépe na fotkach. Na oběd určitě, pak můžete třeba na wellness/ bazén/ piknik/ večer pivo se svědky/ kulečník, atd…zkrátka to nějak ozvlastnit, aby to nebyl jen obyčejný den. Aby se vam prostě ten start manželství už vzdycky připomínal.
Já tedy chtěla mít menší svatbu jen s rodinou a pár kamarády… Kamarádi mi to skoro všichni odřekli, tak jsem dost zklamaná a otrávená
Budou tam za mě vlastně jen rodiče, sestřenice jako svědek (jsem jedináček) a možná jedna kamarádka s rodinou, možná ještě jedna, ale ta řeší zdravotní problémy, tak to není jisté…(u ní jediné věřím, že si nehledá výmluvy). Termín svatby už měnit nemůžeme, už jsme odkládali z rodinných důvodů (nemoc v rodině). Všichni věděli dlouho dopředu ![]()
Njn, asi to tak má být… I když jsem trochu smutná, že to nebude tak, jak jsem si představovala ![]()