Svatba jen se svědky? Ano/ Ne

2558
14.2.24 18:37

Svatba jen se svědky? Ano/ Ne

Dobrý večer, ráda bych se vás zeptala, jaký názor máte na svatbu bez hostů, tedy jen se svědky? Kdo z vás takovou svatbu měl, nelitovali jste? Děkuji za Vaše názory a zkušenosti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
anicka_roz
14.2.24 18:39

Ja jestli svatbu mit budu, tak jedine takovou, ale je to jen na vas dvou. Muj muz by radsi s hosty, tak jsme se zatim nevzali vubec 😅

• Citovat
  • Upravit
8830
14.2.24 18:41
@xavierka píše:
Dobrý večer, ráda bych se vás zeptala, jaký názor máte na svatbu bez hostů, tedy jen se svědky? Kdo z vás takovou svatbu měl, nelitovali jste? Děkuji za Vaše názory a zkušenosti :srdce:

Kamarádka to tak měla a byla spokojená. Nemusela řešit xy věcí okolo, nebyla ve stresu (aby vše klaplo apod.) a ušetřené peníze použili na bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
14.2.24 18:42
@anicka_roz píše:
Ja jestli svatbu mit budu, tak jedine takovou, ale je to jen na vas dvou. Muj muz by radsi s hosty, tak jsme se zatim nevzali vubec 😅

My jsme pořád ve fázi zasnoubení, ale mame 2 malé deti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
14.2.24 18:45

@izabe to je rozumné…nám se ta představa svatby „ve dvou“ líbí, trochu se bojím reakci rodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
14.2.24 18:50

My měli klasickou svatbu s hosty, jelikož jsme věděli, že by maminky byly smutné, takže čistě kvůli nim. Ale kdybych se měla vdávat podruhé, tak už bych to neudělala a odjela se vzít někam do exotiky, což byla naše druhá varianta. Svatbu jsem si vůbec neužila a nejvíc se mi ulevilo, když to bylo za námi, nevzpomínám na to nijak extra ráda, mě ten den fakt nebavil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
14.2.24 18:51

Já to tak měla a bylo to nejlepší rozhodnutí. Já ani tehdejší partner jsme o svatbu nestáli, jen jsme to podepsali a bylo. Pokud bych se měla vdávat znova, udělám to stejně.

Za sebe říkám, je strašně důležité se naučit jednat podle sebe, ne ve stylu „co by tomu řekli ostatní/příbuzní/papež/prezident“… je to fuk, důležití jste vy a pokud to tak chcete, tak to udělejte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
14.2.24 18:51

@xavierka my to takto budeme mít 24.4.2024 s tím, že máme i zkrácený obřad prostě jen formalita. A někdy následně se jen pogriluje, hezky v klidu bez stresů okolo. je to má 2.svatba a když si vzpomenu na 1.lituji že jsme to tak neřešili už tenkrát

Příspěvek upraven 14.02.24 v 18:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.24 18:53
@xavierka píše:
Dobrý večer, ráda bych se vás zeptala, jaký názor máte na svatbu bez hostů, tedy jen se svědky? Kdo z vás takovou svatbu měl, nelitovali jste? Děkuji za Vaše názory a zkušenosti :srdce:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :srdce:. Pokud bychom do toho šli tak tuhle. Žádné přemýšlení koho pozvat, kam posadit. Pokoušou se? Zkazí nám to? Dojdou? Vhodné pro špatně pohybující, děti. Ohledy na spoustu lidí :roll:. Ne, nechci! Chci klid!
  • Citovat
  • Upravit
11196

Měli jsme to tak, vdávat se znova, udělám to stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
@Zavka píše:
@xavierka my to takto budeme mít 24.4.2024 s tím, že máme i zkrácený obřad prostě jen formalita. A někdy následně se jen pogriluje, hezky v klidu bez stresů okolo. je to má 21 svatba a když si vzpomenu na 1.lituji že jsme to tak neřešili už tenkrát

21.? :D :D :D
Asi druhá, ale pobavilo mě to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
14.2.24 18:54

@stodvacetjedna právě toho se trochu obávám, abych si pak nevycitala, že jsem
rodiče ochudila o svatbu. Na druhou stranu, jsem takový dost introvert, nerada středem pozornosti a bojím se že bych byla ve stresu a neužila si nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.24 18:55
@Zavka píše:
@xavierka my to takto budeme mít 24.4.2024 s tím, že máme i zkrácený obřad prostě jen formalita. A někdy následně se jen pogriluje, hezky v klidu bez stresů okolo. je to má 2.svatba a když si vzpomenu na 1.lituji že jsme to tak neřešili už tenkrátPříspěvek upraven 14.02.24 v 18:53

Vzhledem k tomu, že jste to řešili nedávno. Nevíte náhodou jestli lze mít svědky úřední? Neptali jste se?

• Citovat
  • Upravit
7028
14.2.24 18:59

Měli jsme to tak, nelituji, byl to krásný den. Dopol. obřad na úřadě, pak „brunch“ v nádherné kavárně se svědky a odjezd na svatební cestu (prodloužený víkend).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
14.2.24 19:00

Anonymní, nám to vesměs zařizovala babička, ale říkala že je možné i mít za svědky někoho přímo z magistrátu. Nám paní na matrice dnes říkala, že tam nebude fotografka tak nemá problém nás vyfotit pokud budeme chtít. Takže jde vše, jen asi si to chce domluvit a nima rovnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný