Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, co je vhodné dát jako dárek ženě po návratu z půlroční vojenské mise.
Jedná se o to, že v Praze proběhne slavnostní setkání vojáků a jejich rodin, pravděpodobně dostanou nějaké vyznamenání (úplně mě neberte za slovo, jsem spíš Barbie
a tento obor mi je úplně cizí).
Přestože nejsme úplně rodina, budeme pravděpodobně jediní zástupci příbuzných, tak ať neuděláme nějaké faux pas…
Prosím o odpověď hlavně ty, kteří mají k tomuto oboru blízko… Děkuji ![]()
@Jana dnešní píše:
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, co je vhodné dát jako dárek ženě po návratu z půlroční vojenské mise.
Jedná se o to, že v Praze proběhne slavnostní setkání vojáků a jejich rodin, pravděpodobně dostanou nějaké vyznamenání (úplně mě neberte za slovo, jsem spíš Barbiea tento obor mi je úplně cizí).
Přestože nejsme úplně rodina, budeme pravděpodobně jediní zástupci příbuzných, tak ať neuděláme nějaké faux pas…
Prosím o odpověď hlavně ty, kteří mají k tomuto oboru blízko… Děkuji
Kytici. Tou snad ani vojanda nepohrdne. A nějaký poukaz. Třeba jeden den wellness. Nebo možná řetízek a přívěsek strom života nebo nějaký talisman přívěsek pro štěstí. Jestli se časem chystá znovu na misi.
Neznám vaší vojandu, ale lidé daleko od domova mají největší stesk po rodině, přátelích a domově. Dala bych jí zážitkový poukaz, kde se budete účastnit taky, ať si to užijete ve dvou. Nevím co má za koníčky, ale fajn je např. let balonem nebo nějaký sportovní wellness pobyt, prostě něco, kde budete spolu, když byla tak dlouho pryč. Tohle by mohla ocenit nejvíc.
Dala bych ji kytku a poukaz na nějakou dobrou večeři, ať si to může s někým užít🤗
Ahoj, nic nezkazíš hezkou kyticí a kvalitním parfémem! Zkus kouknout třeba na Notino. Můžeš to pak v Prave vyzvednout rovnou na jejich pobočce ![]()