Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Monchichik píše: Více
Ty jsi maminka, kterou by chtěl každý.
Většinou rodiče hatí plány svých dětí a vyloženě si dělají svou druhou veselku. Ale je pravda, že než vyhazovat peníze za to, že se tam příbuzní nevěsty, se kterýma já nemám nic společné přijdou najíst, tak to se oplatí takhle a mají to zároveň jako dovolenou. My nechtěli mít maturitní ples, ale spíš pobyt v zahraničí, kde ten konec školy i nějak oslavíme, jsem to plánovala téměř rok, ale naše třída škoda řeči, nakonec ples byl a teda nic moc, ale to už je jiná téma. Tehdy ale můj táta řekl, že máme recht, máme to i s výletem, ale uspořádat si svatbu jen pro nás dva, na to se už moc netvářil
@Janushh27 No muselo by se platit ubytování spoustě lidem, jsou z druhého konce republiky. To jsme raději tu zahraniční svatbu zaplatili s druhými rodiči napůl a bylo. Oni si to užili, my byli bez stresu a shánění oblečení a nervování se, pohoda…
No maturitní plesy bych taky zrušila, nesnáším je, letos jsme přežili poslední
![]()
@_.Emilyyy píše: Více
My byla třída a kolektiv nekolektiv, že škoda řeči. A přišlo nám praktičtější mít i výlet (byl to obor cestovní ruch, ono se i to hodilo) a tam dát dárek třídní a oslavit to, než vyhodit kolik peněz za jednu jedinou noc. Viděla jsem několik videí, kde to tak bylo a vypadalo to fakt nádherně, jak holky v dlouhých plesových šatech šli po pláži u moře. Sestra bývalého to měla a mluvila o tom pořád, jak to bylo skvělý. Proti maturiťákum nic nemám, jen tohle byla taková alternativa.
Budou svatební buchtičky? Když pošlu adresu dostanu svatební buchtičky? Já je hrozně mejluju
![]()
To já mam rada
. Dcery maturitní ples jsem si užila
.
A teda svatby, plesy to je ma parketa ![]()
@Anonymní píše: Více
Je to radikálnější než popisuješ, ale my měli svatbu jen ve dvou, v lese.
Na matrice jsme požádali i o svědky.
Jsem ráda, že jsme to tak udělali, bylo to opravdu jen o nás dvou.
@_.Emilyyy No synek na ples taky nechtěl, ale pak si to rozmyslel. Taky na to vůbec není. ![]()
Ale tak něco jako svůj maturitní ples už nezažije, ma na co vzpomínat ![]()
@_.Emilyyy No on je těžce nekomunikativní a nespolečenskej, hned po stužkování chtěl jet domů ![]()
To my jsme na maturaku parili do rana ![]()
@_.Emilyyy On se nenapije ani sektu, ničeho…mám fakt divné dítě ![]()