Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@MELIÁ píše:
Ahoj, já se ženil v roce 2017 na Kubě
A od tama pocházíš?
@MELIÁ píše:
Ne od Kroměříže, proč?
Protože to zakladatelka chce, jestliže jsi si bral člověka, který od tama pochází, tak jsi ten pravý, který tady může radit.
@Luboš P píše:
A od tama pocházíš?
@Luboš P píše:
Protože to zakladatelka chce, jestliže jsi si bral člověka, který od tama pochází, tak jsi ten pravý, který tady může radit.
Já si bral Češku, manželka vše zařídila přes internet. Akorát je potřeba nechat rodné listy přeložit do Španělštiny z razítkem ![]()
@MELIÁ píše:
Já si bral Češku,
Tak ty do toho nemáš co mluvit, zakladatelka výslovně požaduje „zkušenosti se svatbou na Kubě s člověkem který od tama pochází“.
@Luboš P píše:
Tak ty do toho nemáš co mluvit, zakladatelka výslovně požaduje „zkušenosti se svatbou na Kubě s člověkem který od tama pochází“.
Proč se do toho sereš **** 😆
edit adminom - urážky
Nazdar lidičky, jsem ta anonymní autorka příspěvku a od 31.7.2021 je ze mě znovu vdaná paní.
Vzali jsme se nakonec v ČR, ale zas tolik vyřizování nebylo, spíše peníze.
V březnu budeme spolu 3 roky, máme spolu krásnou dceru, která má 14 měsíců.
A lepšího muže než ten současný opravdu neznám. Samozřejmě že byla problém jazyková bariéra, ale dnes? Mluví dobře česky, má stabilní práci, je moc hodný a všímavý.
Teď už bude mít trvalý pobyt, je tady spokojený. Jak sám říká, mám tady svoji rodinu, moje tři lásky.
Vím, že tady chtěl zůstat, ale že by si mě nabrnknul? To ne.
Lehké to nebylo ani kvůli papírům a ani v našem vztahu.
Všechno jsme nakonec překonali a jsme šťastní.
Bolestivá zkušenost, ale aspoň jsme si ujasnili co oba chceme.
I když je mladší, tak to nevadí.
Ale stále se má co učit
![]()
A holky, nebuďte některé z Vás tak zlé. Člověk potřebuje radu a vy ho málem ukamenujete ![]()
Když tady přijel pracovně na dva roky a měl si vyřídit nějaké papíry, tak nastal problém, ale ne z jeho strany.
A my už spolu žili a žili jako rodina.
Pak se hledají informace atd, ale určitě ne přes ambasádu. Řešilo se to přes ministerstvo vnitra.
Nebylo to lehké období, ale stálo to za to a já bych neměnila. ![]()
Ahoj v létě odlétám na kubu @MELIÁ 5 let ziju v britanii potřeboval bych vědět co všechno budu potřebovat k tomu abych mohl už žít spokojeně s mojí milovanou děkuji za veškeré informace
@Katkafaj ahoj prosím o radu má přítelkyně žije na kube chceme se vzít v létě já ziju 5 let v britanii prosím o pomoc nevím absolutně nic co mám dělat ale srdce mi nedovolí to vzdát děkuji za informace můj email rudy01984@email.com nebo napište prosím tady to je jedno potřebuji pomoc
@Rudy1984 my jsme se vzali v ČR, vyřizování na matrice, poté Kubánská ambasáda sídlící v Praze, dokumenty v češtině a poté znovu matrika.
Takže bohužel nijak neporadím.
Jedině zkusit zavolat do Prahy na ambasádu a poptat se ![]()
@Rudy1984 a jelikož je z třetí země, tak se musí potom ohlásit na cizinecké policii.
Výslechy a tak 😖 ![]()
@Katkafaj píše:
@Rudy1984 my jsme se vzali v ČR, vyřizování na matrice, poté Kubánská ambasáda sídlící v Praze, dokumenty v češtině a poté znovu matrika.
Takže bohužel nijak neporadím.
Jedině zkusit zavolat do Prahy na ambasádu a poptat se
zvláštní
když ti podobně odpověděla jedna pisatelka, dostala od tebe přes prsty ![]()